Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Telefon imzasını nasıl uygularım ? şu an telefona nereden güncelleme kontrolü yapabilirim aradım ama bulamadım telefonda.
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Benide listeye eklerseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexander

Teşekkürler hocam. Telefon imzasını nasıl uygularım ? şu an telefona nereden güncelleme kontrolü yapabilirim aradım ama bulamadım telefonda.

Hocam imzayı Profil Ayarları kısmından yazabilirsiniz.

Güncellemeyi otadan yapmanızı tavsiye etmiyorum.TWRP kullanarak flashlamanızı tavsiye ederim.
  • Xaomi piston 3 kulaklık ve 10.000 mah lık batarya geldi, haftayada telefon geldi mi tamam :)
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam, piston 2.1 kullanan biri olarak piston 3 hakkindaki yorumlarinizi da duymak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Hayirli olsun hocam, piston 2.1 kullanan biri olarak piston 3 hakkindaki yorumlarinizi da duymak isterim

Çok fazla kulaklık kullanan birisi değilim, ilk defa bu tarz bir kulaklık aldım hocam :) Kıyaslama konusunda gerçekçi bilgiler veremeyebilirim o yüzden. Akşam z2 ile ses kalitesini deneyeceğim. Htc one, z2 ve g2 nin kulaklıkları var, onlara göre karşılaştırabilirim ancak :)

Hayırlısı ile telefonlar elimize bir gelse de kullansak artık telefonlarımızı.
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu kusura bakmayın miui v7

https://yadi.sk/d/qE5U2ItrkWA7A

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Biraz geç oldu kusura bakmayın miui v7

https://yadi.sk/d/qE5U2ItrkWA7A

Link icin tesekkur ederim ama benim esas merak ettigim hangi siteden takip ediyorsunuz bu gelismeleri.

• barocker kullanıcısına yanıt
    Buradan takip ediyorum arkadaşım.
    Saygılar...

http://bbs.ydss.cn/forum-letv_x500-1.html

• Arkadaslar merhaba. Bu aksam itibariyle telefonuma ulastim.telefon tasarim bakimindan harika fakat bazi sorunlar var ozellikle turkce dil kepaze yarisi ingilizce yarisi cince en guzeli ingilizce kullanmak. Yazilim berbat. Ana ekranda ki kisayolu degistiremiyorum ne bileyim kamera da resim cektikten sonra ekranda beliren kucik resmi acip cektigim resmi goremiyorum. Kamera ev icinde sari isikta cektim resimleri berbatti umarim dis mekanda daha iyi olur. Onun disinda parmak okumasi şahane. Bir de sarj konusuna gelelim telefon yaridan azdi sarji neler yaptim bitiremedim antutudan defalarca test yaptim puan 24000 cikti ya nasil oldu bilmiyorim sarj 20 altindaydi guc tasarruf modumi vardi bilemiyorum artik. Yarin sarj edip tekrar bakacam.

• bu telefona nasıl root yaapcağız ilk sayfadaki uygulamayı birsi açıklasa 008 romu kurdum ama türkçe yok eskiye döneceğim ama malesef root olmuyor telefon ne denediysem :(
  • bu telefona nasıl root yaapcağız ilk sayfadaki uygulamayı birsi açıklasa 008 romu kurdum ama türkçe yok eskiye döneceğim ama malesef root olmuyor telefon ne denediysem :(
  • Arkadaşlar bi sey ogrenmek istiyorum.cıhazı 2 paket halinde bırı 17sınde bırıde 19'da kargolamıs gosterıyor ve singapur post ıle geldıgı gozukuyor turkıyeye varması ne kadar sure aldı gelen cıhazların?suan takıp nosu sorgulattıgımda gözukmemekte sızce bu normal mı?yardımcı olursanız cok sevınırım kafam karısmaya basladı.
  • madada256 kullanıcısına yanıt
    iRoot indir pc ye kur hata ayıklamayı aç teli pc ye tak sonrasını halledersin. kolay yani...
  • An itibariyle LeTV One Pro (X800) avuçlarımda.Resimler ve detaylar çok yakında...
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) ben su kargo işini bi çözsem karnıma ağrılar girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Hayırlı olsun :) ben su kargo işini bi çözsem karnıma ağrılar girdi

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar yaşadığım sıkıntı sonucu aldığım mail gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Logistics companies have the goods taken away,Logistics companies have been shipped, you can check in the next two or three days.If you still can not find out, please contact me.
    ok?
  • unigfb59 U kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışı alisverislerinde sabırlı olmalısın.bekle ve günde sadece 1 kez kontrol et yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sanırım singapur postta bi sıkıntı var takıp edılemıyor gonderen fırmada ole bır yorum yaptı.Diğer alan arkadaslarla konustugumuzda da sanırım aynı problem ortaya çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.