Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
66.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unigfb59

Evet hocam sanırım singapur postta bi sıkıntı var takıp edılemıyor gonderen fırmada ole bır yorum yaptı.Diğer alan arkadaslarla konustugumuzda da sanırım aynı problem ortaya çıkıyor.

Bende forumdan bir arkadaşın adına satinaldim 11.2015 tarihinde kargolandi halen bir hareket yok. Satın alırken satıcıya stoğu sordum ve var demişti..dispute actim ve satıcı kargolarin fotoğrafını gönderdi..mecbur bekliyoruz gelmesini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar;LeTV Le One Pro x800 ile ilgili görselleri,izlenimlerimi ve merak ettiklerimi yarın itibariyle sizlerle paylaşacağım.Yanlız hepsinden öte dikkatimi çeken bir özellik var ki belirtmeden edemeyeceğim.

Cihazdaki pil tasarruf özelliği muazzam çalışıyor.Daha anlaşılır şekliyle söylemek gerekirse eğer Xperia ailesindeki Stamina modu rafa kaldırılabilir.Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Dostlar;LeTV Le One Pro x800 ile ilgili görselleri,izlenimlerimi ve merak ettiklerimi yarın itibariyle sizlerle paylaşacağım.Yanlız hepsinden öte dikkatimi çeken bir özellik var ki belirtmeden edemeyeceğim.

Cihazdaki pil tasarruf özelliği muazzam çalışıyor.Daha anlaşılır şekliyle söylemek gerekirse eğer Xperia ailesindeki Stamina modu rafa kaldırılabilir.Sevgiler

Stamnıa modundan daha mı etkili forumda çoğu kişi pil konusunda şikayetçi idi. Bu gayet güzel bir gelişme o zaman. Telefonum kırıldığı için şuan eşimin z2 sini kullanıyorum ve ortalama 6 saat ekran süresi alıyorum. Maksimum 8.30 saat gördüğü de oldu ;) genellikle Wifi aktif oluyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LeTV 1S (X500) için;

- ROM Yükleme - Unbrick
    - Türkçe ROM Yükleme
    - TWRP Recovery Yükleme
    - Google Play Yükleme
    - Root İzinleri
    - IMEI Tamiri

anlatımları aşağıdaki linkte yapılmıştır, ilk mesaja eklenirse pek çok kullanıcı için faydalı olabilir @ALTINBAŞAK

http://akilli.be/forum/konu-letv-1s-x500-rom-google-play-root-recovery-imei-tamiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

LeTV 1S (X500) için;

- ROM Yükleme - Unbrick
    - Türkçe ROM Yükleme
    - TWRP Recovery Yükleme
    - Google Play Yükleme
    - Root İzinleri
    - IMEI Tamiri

anlatımları aşağıdaki linkte yapılmıştır, ilk mesaja eklenirse pek çok kullanıcı için faydalı olabilir @ALTINBAŞAK

http://akilli.be/forum/konu-letv-1s-x500-rom-google-play-root-recovery-imei-tamiri

Ben de yeni farkettim hocam.
    Anlarimlari ilk mesaja eklemeyi dusunmuyorum.(İki forumda da sıkıntı olabiliyor)

• Arkadaşlar sizlerle x800 ile ilgili görselleri ve izlenimlerimi paylaşmak için can atıyordum fakat minik bir problemimiz var.Fikirlerinizi bekliyorum.

Cihazı ilk aldığımda cihaz root'luydu(ki hala root'lu olabilir emin değilim) ve ben superuser programını uninstall ederek cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.Buraya kadar problem yok!!!

Devamında cihazı bilgisayara bağlayarak içinden tanımadığım klasörleri(yada ben öyle zannettim) silmeye başladım.Problemimiz zil sesleri ile alakalı,fakat o klasörün içinden hiçbirşey silmediğime veya o klasörü silmediğime eminim.

Enteresan bir şekilde telefonun tüm fonksiyonları sorunsuz çalışıyorken zil,sms ve uyarı seslerini duyamıyorum(birkaç defa fabrika ayarlarına dönmeme rağmen).Ayarlara girerek ses değerlerini değiştirirken; medya ses düzeyi ve alarm ses düzeyi seviyesi ile oynadığınızda ses geliyor.Fakat zil ses düzeyi ile oynadığınızda ses gelmiyor.

Dahası;Zil ve sms seslerini dinlemek istediğinizde dilediğinizi seçebiliyorsunuz,isimleri duruyor fakat sesleri yok

Nihayetinde bu problem ile karşılaşan arkadaşlar varsa ve çözümünü biliyorlarsa sevinirim.Bunun dışında cihaza stock rom atmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok,bu konuda da yardım ederseniz memnun olurum?Teşekkürler

• Kendi azizlğime uğramışım resmen,yan taraftaki sessize alma tuşuna dokunmuşum yanlışlıkla ve dolayısıyla farkında olmadan bu sessizliği problem olarak adletmişim özür diliyorum hepinizden.Halledildi :)
  • Arkadaşlar x800 için tamper gelecek bedava göndericegim ihtiyacı olan yazsın :) x600 yerine x800 tperi :) saygılar kendinize iyi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Arkadaşlar x800 için tamper gelecek bedava göndericegim ihtiyacı olan yazsın :) x600 yerine x800 tperi :) saygılar kendinize iyi bakın

Merhaba;x800 sahibiyim.Rica edebilir miyim?Teşekkürler
  • Tamamdır abi bana ozelden adresi gonder

• Arkadaşlar merhaba, ben x 600 kullanıyorum. Bütün heryerde özelliklerde radyo yazıyor ama ben 1 aydır hala bulabilmiş değilim. Entegre radyomuz yok heralde değil mi?
  • beyazkarga70 B kullanıcısına yanıt
    http://www.devicespecifications.com/tr/model/b8a3339e

radyo yok gözüküyo
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dexterr... Ben hep satıcıların yazdıklarına bakmıştım onlarda var gözüküyordu. Demekki böyle yerlere bakmak gerekiyormuş.
  • Bu akşam itibariyle telefonu aktif kullanmaya başladım.
    Yavaştan tecrübelerimi paylaşırım artık.
    İlk olarak tavsiyem;
    Telefonu yeni alan arkadaşlar 7S'den 8S'e çok hızlı bir geçiş yapsinlar.Batarya suresi çok farkediyor.
    Yalnız daha 8S'in multilanguage'i yok, onun icin BB72'yi beklemek gerekecek.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın hocam. Benim telefonumu alan kişinin vize sıkıntıları çıktığı için hala gelemedi ülkeye

8s rom da ingilizce dil seçeneğinde çince karakter çıkmıyor demi hocam

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Hocam çince uygulamalardan dolayı, bazı çince yazılarla karşılaşabiliyorsunuz ama nadir
  • arkadaşlar bu letv x500 de çin uygulamaları bakıyorum telefon beklemede olsa bile çok şarj yemesine neden oluyor
    bu çince uygulamaları uygulama yöneticisinden kaldıramıyorum bunları kaldırmanın bir yolu yok mudur?

teşekkürler.
  • arkadaşlar, bi tanıdıkta goldrengi, LeTv Le 1s - X500 var.. imei kaydı yapılmış.. henüz telefonu görmedim. 850 tl istiyor..ne dersiniz, almaya değermi,
    telefonun tamamının türkçe menülü olduğunu söyledi. fotoğraf- video çekim kalitesi nasıl,

yorumlarınız telefonu alıp almamamda etkili olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezbiderli -- 3 Aralık 2015; 16:42:12 >
  • ezbiderli kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı biraz düşürmeye çalışın.En azından 800'den fazla vermeyin.
    %100 turkce olma ihtimali bildigim kadariyla mumkun degil.
    Zaten şuanki turkce rom biraz sıkıntılı.Buradaki arkadaslarla birlikte daha sıkıntısız olan BB72 romu bekliyoruz, o muhtemelen daha iyi olacak.
    Ben genel olarak telefonu tavsiye ederim.

• Arkdaslar bu telefonun piyasasi olusmus. Hemen alayim beklemeyeyim derseniz 900-950 arasi. 830-850 tl arasi fiyatlar var ama saticilarin ellerinde telefon yok, gelecek diyorlar. Aliexpresten siparis versek cok ucuza gelecek ama siparis veren arkadaslar sorun yasiyor. Gunlerce bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.