Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
66.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sp flashtool ile twrp yükleyin. Ben öyle yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar s17 s18 le ugrasmayin miui yin firmware i yukleyin 10 numara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yukledim cok super parmak okuyucu calismiyor oda sorun teskil etmiyor ve kamera cekimleri miui nin firmwware ile 10 numara oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Ben yukledim cok super parmak okuyucu calismiyor oda sorun teskil etmiyor ve kamera cekimleri miui nin firmwware ile 10 numara oldu

Hocam miui'ın pil durumu nasıl?

• quote:

Ben yukledim cok super parmak okuyucu calismiyor oda sorun teskil etmiyor ve kamera cekimleri miui nin firmwware ile 10 numara oldu

hangi sürümünü yükledin ben miui v8 sürümünü yükledim ekran parklaklığı yada bazı programlarda yanıt vermeme gibi sorun yaşadım şu an stok ingilizce 15s sürümünü kullanıyorum batarya durumu olsun cihazın performansı gayet iyi inş root yapıp moralocale2 ilekısmi tr yapıp o şekilde kullanırım
  • 6.9.9 beta kulqniyorum gayet hos pil hepsinde ayni 1gun gidiyor

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Firmware yukledikten sonra wrken bitiyormus gibi oluyor ama 2 yada 3pil dongusunden sonra normale.biniyor bana 5 e kadar yetmiyordu kendi firmwre inde simdi aksam 10 da %20 oluyor

• Arkadaslar miui v8 i yukleyin cok iyi tavsiye ederim telefon kendine geldi

• quote:

Arkadaslar miui v8 i yukleyin cok iyi tavsiye ederim telefon kendine geldi

Hangi sürüm link atar mısınız? Bug Vs var mı?

• Telefonumun pilinden memnun değildim. Yaklaşık 3 ay önce full wipe yaparak 15s yukledim. Tüm uygulamaları play storedan indirdim. Birkaç gün kullandıktan sonra bir problem göremeyince backup (sistem geri yükleme noktası) aldım. Bir sure sonra günde 3 kez şarj etmeye başladım. Akşam yuzde yüz sabah kalktığımda %50 lerde oluyordu ve artık telefonu sadece aramalarda kullaniyordum.. Bir gün telefonda başka bir problem oldu. Telefonuma full wipe yaptıktan sonra backup ile geri yükleme yaptım. İlk şarjda telefonumun şarjı 3 gün gitti. Akşam %100 sabah kalktığımda %99 olduğunu görüyorum. Tam bir buçuk aydır telefonumdan keyif alıyorum. Onemli güncellemeler dışında güncelleme yapmıyorum. Sonuç: Arkadaşlar telefonunuzdaki herhangi bir uygulama şarjı bitiriyor. Meselâ eşim ve arkaşım 8 aydır hala 10s kullanıyorlar telefonlarından da çok memnunlar. Bense 10s ten hiç memnun kalmamıştım.

• Evet arkadaşlar telefonu tamamen türkçe kullanın stabilize ve çok iyi

• Yüklemek için twpr den
    Wıpe cahce data yapın ve vercegimlinkten indirip kurun tamamen turkce
    http://www.mediafire.com/file/7610515nqbn834k/Letv_1S_MIUI8_6.10.5_Internazionale_by_deiwid63.zip

• musakilic kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, dediğinizi kullanmakta olduğum telefon için yaptım gerçekten iyi gözüküyor. Benim sormak istediğim google play'den indirmiş olduğumuz uygulamaları ayrıca launcher uygulaması kullanmadan isme göre sıralıyamıyormuyuz ? Android 6.0.1 sürümü yokmudur ? Nerden takip edebiliriz. Şimdiden teşekkür ederim.
  • MI de malesef 6.0 yok cıkarsa burdan sızınle paylasacagım

• musakilic kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, benim telefonda çağrı kayıtlarını silmeme rağmen eski kayıtlar tekrar tekrar çıkıyor ayrıca uygulama veya mesajları açtığımda bazen mesaj ve uygulamalar kendiliğinden kapanıyor.
    Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Bu durumla ilgili ne yapabiliriz ?
  • Tam kuramamıssınız

• Soyle kurmayı dene twrp ye gır wıpe sec ordan sd kart karıc dıgerlerını sec guzelbır sılsın yukleme ye gec yukleme yarıda kalır sakın kapatma yıne wıpe a gec ordan sıstemı ve sd kartı secme dıgerlerını sec wıpe yaptıktan sonra kuruluma gec guEl bır kurulum yapacaktır ondansonra ıslem tamam

• Benim telin ekranı yerinden çıktı böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? İyi yapıştırmamışlar galiba

• V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    benimde alttaki tuşlar çalışmıyor adam gibi telefon yapamıyorlar.
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    aynen hocam telefon aşırı sıkıntı çıkarmaya başladı. şarj yüzde 20 olunca kapanıyor pc telefonu görmüyor ha bire malesef android.process.acore işlemi durdu(ne demekse artık) diye uyarı veriyor. çöp oldu benim cihaz
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.