Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
66.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon kapalıyken sarja taktığımizda bizde çince yazı çıkmıyor. Hatta 3 adet x500 var hepsinde de aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar bu 6.0 güncellemesinden sonra mobil network sıkıntısı çeken başka kimse oldumu acaba? hiç bir şekilde sim kartı görmüyor hatta ayarlarda mobil network kısmı komple devre dışı. Yardım edebilcek varmı acaba?

Not: Bir kaç kere baştan rom yüklemesi yaptım. olmadı...
    Engineering modu biraz kurcaladım yemedi...
    http://www.letv.re/topic/1205-network-problem/ buraya yazdım sağolsun hepsi okudu geçti.

Bi yardımcı olabilcek olursa çok memnun olacağım arkadaşlar.

Bu arada 6.0 twrp düşmanı, her açılışta siliyor can sıkıcı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standi -- 20 Temmuz 2016; 14:10:56 >
  • standi S kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,

Ben Android 6.0 (5.8.015S) sürümünü orjinal olarak ingilizce kullanıyorum. Şuana kadar kullanmış olduğum tüm sürümler içerisinde kesinlikle en iyi sürüm diyebilirim.
    Çift sim (türk telekom, turkcell) olarak kullanıyorum. Şarj durumu da çok iyi olup, ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiye olarak değerlendirebilirsin.
  • Benim sürüm de aynısı 13s de hiç bir problem yokken 15s de sim kartlar devre dışı kaldı bir anda. Ve hala çözemedim. user_sevvv acaba siz 15s i nerden indirdiniz? benim ki mi sıkıntılı acaba. Gerçi 2 farklı yerden indirdim denedim ama bir de sizin indirdiğiniz yerdekini deneyeyim.
  • 5.8 yükleyen arkadaşlar nasıl bir yol izledi anlatım yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Telefon kapalıyken sarja taktığımizda bizde çince yazı çıkmıyor. Hatta 3 adet x500 var hepsinde de aynı.

şarja taktığımda ekranda yüklediğim yazılar çıkıyor telefon acilmiyor anlamı nedir bilen varmı arkadaslar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hikmet bakkal H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon resimde görüldüğü gibi kalıyor ve açılmıyorsa içindeki yazılım (rom) sorunlu gibi duruyor. Temiz bir rom kurulumu yaparsanız sorun kalmayacaktır.
    Forum ilk sayfasından yada aşağıda belirtmiş olduğum link üzerinden yardım alabilirsiniz.

https://akilli.be/forum/threads/letv-1s-x500-bb72-rom-geldi-google-play-root-recovery-imei-tamiri.1173/
  • erdemiko3 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aşağıda belirtmiş olduğum link üzerinden Android 6.0 (5.8.015S) sürümünü orjinal olarak indirebilirsiniz. (orjinal sürüm olup, sadece ingilizce kullanabilirsiniz.) yada alternatif multi language rom kurabilirsiniz. orjinal sürüm kullabilirseniz Android 6.0 (5.8.015S) resmi sürümünü tavsiye ederim.
    Ben kullanıyorum şuana kadar kullanmış olduğum romların en iyisi diyebilirim.

http://g3.letv.cn/187/23/24/letv-hdtv/0/upload/tmp/20160706092615060/FULL_X500_X500-CN-OP-DBXCNOP5801507012S-5.8.015S.zip?b=123456&platid=5&splatid=500

ROM kurulumu konusunda forum ilk sayfasından yada aşağıda belirtmiş olduğum link üzerinden yardım alabilirsiniz.

https://akilli.be/forum/threads/letv-1s-x500-bb72-rom-geldi-google-play-root-recovery-imei-tamiri.1173/

Sadece google play kurulumu için aşağıda belirtmiş olduğum link'den dosyayı indirdikten sonra apk olarak kurmanız gerekecektir.

https://mega.nz/#!tJJAiCzK!Q7xlI6Ev3tpT0Nqm7UyD5gvqkOs-1H3FGpisUAOzGAE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user_sevvv -- 21 Temmuz 2016; 18:31:39 >

• user_sevvv kullanıcısına yanıt
    dediğimiz gibi yeni rom Flashladım cihaza bu kez de telefonda hiç bir tepki yok açılmıyor. batarya şarj olmadığı için açıp kurulumda yapamiyorum pc de tanımıyor cihazı yeniden rom da yukleyemiyorum tek şüphem batarya. muhtemelen cihazın bataryası bitik.

Hic acilmiyorsa muhtemelen yuklemede hata olmustur veya yanlış birsey yüklenmişsindir ses acmatusu ve acma kapama tusuyla rrecovery moda girersen bilgisayardan görebilirsin

• atenct A kullanıcısına yanıt
    telefonu pc tanımıyor. evvelden pc ye taktığımda tanidigina işaret eden ses çıkardı şimdi ses felanda yok. Flash tool ile yeni rom Flashlayamiyorum o yüzden.cozulecek bi şekilde ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok

Telefonunuzun sarj soketinde sorun olabilir. Benim telefonumu bilgisayar tanımıyordu. Wd 40 yag sıktım diş fırçası ile temizledim sorun ortadan kakltı.

• leEco L kullanıcısına yanıt
    şarj soketinde temizledi sorun olsa telefonu gormezdi diye dusunuyorum.yuklemedigim rom kalmadı.telefon devamli recovery ekrainda açılıp kapanıyor ışıkta hala kırmızı yaniyor

• rom atmak için işlem yaptığım bilgisayar windows 8.1 genelde windows 7 ile yapıyorlar diye okudum win 7 li bi bilgisayar bulmak gerek belki de windows sürümü yüzünden olmuyordur işlem.yanlis yaptığım birşey olmadığına eminim flashlama bittiğinde yeşil onay ekrani geliyor

Yesil tik isareti ciktigina gore rom sorunsuz yukleniyor. Bence sizin yüklediğiniz rom sorunlu. Baska bir rom deneyiniz.

• leEco L kullanıcısına yanıt
    telefonu açılmıyor haliyle usb hata ayıklama ayarida kapalı.flash tool ile rom yüklerken sorun çıkarabilir mi bu yüzden işlem başarısız oluyor olabilirmi

Telefon kapalı oldugu icin usb hata ayiklamanın flash toolsa engel olacagını düşünmüyorum.

• Güzelmiş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Çince uygulamaları nasıl kaldırdınız? @user_sevvv

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.