Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
66.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün ben de temiz bir kurulum yaptım.Her şeyi sıfırdan kurdum.Sisteme güzel özellikler eklenmiş.Ram yönetimi daha iyi bir hal almış.Hatta arkadaki uygulamalar çok şarj yiyor diye uyarı bile geliyor, ve uygulamayı kapatabiliyorsunuz.👌 Music uygulamasına arama özelliği ve ekolayzır vs. gelmiş.Isı yönetimi çok daha iyi.Şarj konusunda şimdilik bir şey demeyeyim ama eskisinden iyi gibi duruyor.
    Not1:Romdan önce twrp 3.0.1 kullanıyordum, romla birlikte uçtu, romu kurduktan sonra twrp 3.0'ı tekrar kurmama rağmen ilk açılıştı recovery açılıyor daha sonra bir daha açamıyorsunuz orijinal recoverye dönüyor.Yani twrp kullanmanız gerekirse her defasında bilgisayardan kurulum yapmanız gerek zaten 1 dakikalık iş.
    Not2(Önemli):Eğer twrp'den gapps paketi yüklerseniz sistem hata veriyor, kesinlikle apk şeklinde kurmanız gerekiyor.Supersu'yu twrp'den flashlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Marshmallow hakkında bilgi:
    Dün ben de temiz bir kurulum yaptım.Her şeyi sıfırdan kurdum.Sisteme güzel özellikler eklenmiş.Ram yönetimi daha iyi bir hal almış.Hatta arkadaki uygulamalar çok şarj yiyor diye uyarı bile geliyor, ve uygulamayı kapatabiliyorsunuz.👌 Music uygulamasına arama özelliği ve ekolayzır vs. gelmiş.Isı yönetimi çok daha iyi.Şarj konusunda şimdilik bir şey demeyeyim ama eskisinden iyi gibi duruyor.
    Not1:Romdan önce twrp 3.0.1 kullanıyordum, romla birlikte uçtu, romu kurduktan sonra twrp 3.0'ı tekrar kurmama rağmen ilk açılıştı recovery açılıyor daha sonra bir daha açamıyorsunuz orijinal recoverye dönüyor.Yani twrp kullanmanız gerekirse her defasında bilgisayardan kurulum yapmanız gerek zaten 1 dakikalık iş.
    Not2(Önemli):Eğer twrp'den gapps paketi yüklerseniz sistem hata veriyor, kesinlikle apk şeklinde kurmanız gerekiyor.Supersu'yu twrp'den flashlayabilirsiniz.

peki turkce yapma sansimiz var mi? morelocale veya onun gibi bir app ile?

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Tamamen türkçe olmaz ama morelocale2 kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar selam,

Ben uzun zamandır 5.5.009S(Kararlı) sürümünü kullanıyorum. Telefonumda tuncay beyin geliştirmiş olduğu %100 türkçe rom yüklü. Sorum şudur ki telefonumda konumu açtığım her zaman "Maalesef Çevirici durdu." hatası alıyorum ve bu durumda ne arama yapabiliyorum nede aranabiliyorum. Hangi sürümü kullanırsam konum açık durumda iken bu sorunu yaşamam. Bilgilerinizi rica ederim.

Teşekkürler.
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 13s tavsiye ederim

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    hocam 13s sürümünde herhangi bir hata vs karşına çıktı mı ? son olarak şarj durumu nasıl ? teşekkür ederim.
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    hocam selam android 6.0 sürümünü kurduktan sonra bir türlü root yapamadım. Siz yapabildiniz mi ? yada nasıl yapabiliriz ?
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    ben supersu'yu twrp'den flashladım hocam, sıkıntı çıkmadı.

• Arkadaslar ilk kez rom yukleme icin dun gece oturdum laptopun basina..

once su linkteki eui 5.8 marshmallow stabil (cince) romu yukledim..
    http://www.letv.re/topic/1089-eui-58-official-stable-ready-for-download/

cihaz boot ettikten sonra ise BB72 nin hazirlamis oldugu yamayi yukledim (dirty flash yani sadece wipe cache/dalvik yontmini kullandim TWRP ile)
    http://www.letv.re/topic/1161-pack-by-bb72-for-le1s-x500-based-on-5801507012s-58015s-multi-language-android-6/

ilk izlenimlerin cok olumlu... lollipopa gore daha hizli ve atik oldu cihaz.. pil kullanimi da daha iyi.. ram yonetimi de basarili.. yalniz cihazin dilini turkce yapinca kamera ile fotograf cektikten sonra cektiginiz fotografa tikladiginizda izleme yapamiyorsunuz, ama ingilizce dilinde bu sikinti olmuyor.. sorunu open camera indirerek cozdum, gayet de guzel bir uygulama ama yinede sorunun cozumunu bilen varsa yazsin..
    cok fazla kullanamadim, umarim baska buglar da cikacaktir karsima, ciktikca yazarim.

cihazin dili turkce oluyor ama max %70 bir turkce.. ne zaman %100 olur bilmiyorum, umarim yapan cikar :)

• Arkadaşlar selam, android 6.0 (15s) sürümünde aşağıdaki gibi manuel imei tamiri yapılamıyor mu ? sistem ayarlarına baktım fakat ilgili bölümleri göremedim.
    Nasıl yapabiliriz ? bilgilerinizi rica ederim. teşekkürler, iyi akşamlar.

yıldız kare yıldız kare 3646633 kare yıldız kare yıldız tuşluyorsunuz
    engineer mode açılacak bir soldaki ekrana kayıp
    cds info
    sonrasında
    raidio info
    sonrasında
    phone 1
    AT+ komutu yazılı yanına tıklayarak bir harfe basıyorsunuz ve o harfi siliyorsunuz
    pencere açılacak en üsteki AT+EMGR 1.7 olanı seçiyorsunuz
    "" iki tırnak içine gelip doğru imei yazıp
    AT+ bitişiktir AT ile + arasına bir boşluk bırakıyorsunuz
    Send a Command tıklıyorsunuz telefonu açıp kapıyorsunuz sim 1 imei tamam
    phone 2 için aynı işlemler fakat 1.10 komutunu seçmeniz gerekli.
  • arkadaslar belki ayni sorun yoktur diye 5.0.2 surume geri dondum. Umbrella rom 12s ve akilli.be deki 12s turkce yama..
    ama cihazin orjinal kamerasi ile fotograf cektikten sonra on izleme yapamiyorum uygulama icerisinde..
    bu sorunu cozen var mi? illa baska bir kamera uygulamasi mi kullanmak gerekiyor?
    Google fotoğraflar uygulamasından ayarlar kamera kısa yolunu açın. Fotoğraf çektikten sonra kameradan Google fotoğraflara geçiş yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Google fotoğraflar uygulamasından ayarlar kamera kısa yolunu açın. Fotoğraf çektikten sonra kameradan Google fotoğraflara geçiş yapabilirsiniz.

tesekkur ederim. dediginizi yaptiktan ve kamera ile fotograf cektikten sonra orta kismda biryerde google fotograflar uygulamasinin ikonu geliyor. Basinca sizi fotografa goturuyor.. ama geri geldikten sonra google fotograflarin ikonu kayboluyor ve yine kameranin calismayan galeri on izleme ikonu ile basbasa kaliyorsunuz. Ama yine de guzel bir cozum yolu :) tekrardan tesekkur ederim. acaba bu dediginiz marshmallow da da olur mu?
    acikcasi umbrella v3 12s rom ve akilli.de den indirdigim 12s turkce yama(x507 den port) gayet guzel calisiyor. %99 turkce ve henuz bir sikintisini gormedim.
    batarya da gayet iyi gidiyor.. telefon hakkinda kisminda VNMOD 6.0 dan portlandigini gorebilirsiniz

Bu geçiş yöntemi her romda oluyor. Android 6 da olacaktır. Google fotoğraf uygulaması 15 gb ücretsiz depolama alanı veriyor. fotoğraflarıniz Google fotoğraflara kaydediliyor yani telefonunuza bir şey olsa, fotoğraflarıniz silinse bile Gmail hesabınızla giriş yaparak fotogralariniza ulaşabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar telefonu şarj takıyorum ışık kırmızı yanıyor hiçbir şekilde şarj olmuyor açılmıyor telefon bunun çaresini bilen varmı ne yapabilirim.b ataryadan olabilir mi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet bakkal -- 17 Temmuz 2016; 15:03:40 >
  • Bende 2 farklı x500 tlfnda aynı şey oldu. Önce yere düştü ekrank kırıldı bir kaç gün sonra tlfn kilitlendi sarja taktığımda sadece kırmızı ışık yanıyordu tlfn hiçbir şekilde açılmıyor du. Bilgisayara da taktığımda sadece kırmızı ışık yanıyordu hiçbir tepki vermiyordu. Çinden ekran siparişi verdim. Sonra tlfu çalıştırmaya uğraştım ama açılmıyor du tlfndan ümiti kesmiştim internette gezerken linkteki sayfayı gördüm ve denedim 1. Tlfn açıldı 2.tlfn saatlerce günlerce uğraştım bilgisayar dan ses çıkıyor ama tlfn açılmıyor du sonra 15 gün hiç ellemedim ekran Çin den gelince takrar aynı işlemleriy yaptım 2. Tlfnda açıldı şuanda 2side çalışıyor link aşağıdadır

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=tr&nv=1&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=en&u=http://forum.xda-developers.com/leeco-le-1s/how-to/letv-le-1s-released-antutu-test-score-t3234994/page308&usg=ALkJrhjg4h08ph7xJHGlAv2uerWM-G8F1A
    Tlfn açılmıyor ise 15-20 elleme şarja falan takma pil kendi kendine bitsin bende ki 2tlfn aynı şekilde 3 haftalık dinlendirmed en sonra acabildim

• Her 2 iki tlfnda da yaptığım işlem aynı tlfnn ssürücülerini bilgisayara yukledim bilgisayari n ses seviyesini açtım tlfnu kendi kablosu ile bilgisayara taktim ses yükseltme ve güç düğmesine bastım peşpeşe defalarca bastımb bekledim.10-20 kez bastım 5e kadar saydim bıraktım tekrar bastım bıraktım tekrar bastım . Yani tlfn açılır ama uğraştırır kolay gelsin

• nrdnt N kullanıcısına yanıt
    denicem kardeşim dediğin yöntemi inşallah başarılı olurum

• Hikmet bakkal H kullanıcısına yanıt
    Güç açma tuşuna 15 saniye basılı tutun. Şarjdayken telefonu açmaya çalışın. Güç ve ses açma tuşuna uzun süre basılı tutun. Pes etmeyin elinde sonunda şarj olmaya başlayacaktır. Kırmızı ışık şarj olmadığını gösterir. Turuncu ışık şarj olduğunu gösterir. Sağlam x500 de bile telefon kapalıyken sarja taktığınızda önce kırmızı led ışık yanar birkaç saniye sonra şarj olmaya başlar.
    Bir de şarj soketini wd40 sprey yağ ile yağlayın dış fırçası ile temizleyin. Daha önce iki kez başıma böyle bir durum geldi. Şu an telefonu sorunsuz kullanıyorum.

• leEco L kullanıcısına yanıt
    ilginiz için çok teşekkür ederim her iki yöntemide denicem . garip olan şey telefonu şarja taktığımda kırmızı ışık yanar ardından Çin ce yazılar çıkardı ekranda şimdi o yazılarda çıkmıyor ekran da tepki felan yok sadece kırmızı ışık yanıyor devamlı.su an telefonu bi kaç gün ellemicem.dediğin yöntem inşallah işe yarar

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.