Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben android 6 yı yükledim.fakat telefonu pc ye takıncapc kafayı yiyor bilgisayarımı açınca yanıt vermiyor diyor.. ne imei yükleyebiliyorum nede rootlaya biliyorum aynı hatayı alan varmı
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    bu ay içinde çıkması lazım marshmallowun çünkü letv haziranda marshmallow vereceğiz demişti.
  • Orjinal 14S rom yükledim telefonun modeli X500 iken X507 oldu recovery moduna giremiyorum ne denediysem olmadı.(Ses Açma + Power Tuşu ) ile açarken telefon başlangıçta recovery yazıyor sonra ekran kapanıp normal şekilde telefon açılıyor. mobileuncle Toolos ile denedim yine olmadı. Recovery moda nasıl girebilirim yardımcı olursanız sevirim :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan_krc -- 4 Haziran 2016; 3:21:33 >
  • arkadaşlar 12 umbrella rom yükledim üstüne türkçe 12 yamayı yükledim. fakat hiç birşelkde imei atamıyorum. meta2 ve diğerleri hiç bir yöndtemle atılmıyor meta 2 ye kabloyla bağladığım zaman otomatik açılıyor telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem1981 -- 4 Haziran 2016; 3:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

arkadaşlar 12 umbrella rom yükledim üstüne türkçe 12 yamayı yükledim. fakat hiç birşelkde imei atamıyorum. meta2 ve diğerleri hiç bir yöndtemle atılmıyor meta 2 ye kabloyla bağladığım zaman otomatik açılıyor telefon

ENGINEERING mode tan yapabiliyor musunuz? bu yontemi denediniz mi?

https://www.youtube.com/watch?v=3uFpVU9xdF0
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

bu ay içinde çıkması lazım marshmallowun çünkü letv haziranda marshmallow vereceğiz demişti.
    benim bildigim eui 5.8 final surumu cikacak once.. (stabil marshmallow dev version)

agustos ayinda ise eui 6 gelecek (resmi uluslarasi marshmallow surum) , daha one cekme ihtimali de cok yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 4 Haziran 2016; 4:49:39 >
    denemediğim yöntem kalmadı. şimdi aroma rom yüklüyorum onla atılır sanırsam

• su rom icin cok iyi yorumlar var..
    tek eksigi parmak izi sensoru simdilik calismiyor, diger hersey stabil deniliyor

miui 7 sevenler deneyebilir

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x500/496819-porting-miui-7-ml-letv-x500.html
  • miui en sevdiğim romdur ama benim için parmak izi şart

• X500 ile X501 arasındaki fark nedir arkadaşlar X501 kullanan varmı ?
  • 5.8 geliştirici surumu yayınlanmış, kontak listesi vb hatalar var ancak düzeltiliyor.

Bootlogo da değişmiş, aşağıdaki link yardımıyla mevcut sistemine kurdum :)

http://www.letv.re/topic/850-eui-58-bootlogo/

• Baya problemli bi telefon anladigim kadariyla duzelmesini beklemek faydali gibi

Onuda denedim olmadı aceba telefon rootlu diye izin vermiyor olabilirmi. Başka aklıma birşey gelmiyor
  • Merhaba ben mtk toolla imei attım cihaza simdi farkli imei atmaya calisiyorum ama hata veriyor surekli radio off yaziyor imei atmadan once radio on yaziyordu bunu nasil duzeltirim rom atmadan sıfırlama yöntemi varmıdır

• şu anda şarj konusunda en iyi rom hangisi? 12s kullanıyorum günü çıkarmıyor
  • V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    bana göre 10s şuan 12s den çok çok daha iyi
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    En iyisi 10s e geri dönmek o zaman

• V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    Ben marshmallow u bekliyorum

• Marshmallowdan haber yokmu arkadaşlar
  • Merhaba ;

benim problemim telefonumun şarj olmaması kırmızı ikaz ışığı yanıyor fakat saatlerce de dursa telefon açılmıyor. bataryasını ve anakarta bağlanan flex kablosunu değiştirdim ama sonuç aynı
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.