Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sıkıntı bende de var, telefonu şuan kullanmıyorum 2 haftadir. Telefonu pc ye bağlayıp daha sonra güç + ses açma tuşuna basıp daha sonra sp flaş tool ile kurulum mu yaptınız? Rom kurulumu bakımından hangi romu kurdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde şeffaf kılıf var isteyene 10tlden verebilrim karşı ödemeli kargo benden 20tl den verebilrim şeffaf plastik değil yumuşak olandan
  • Bende 1s eşimde mx4 var meizu kalite farkı var mx4 bile 1s e fark atıyor kamera Sony %100 türkçe sistem hatası vermiyor vs vs

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    sadece verdiğim linkdeki işlemi yapmaya çalıştım. PC'ye orijinal usb kablosunu taktım ses açma + güç düğmelerine basılı tuttum. 1 -2 denedim olmadı peşpeşe peşpeşe aynı şeyi yaptım ss açma + güç düğmesine bastım bekledim. sonra tlfn tepki verdi anlamadığım birşeyler ekrana geldi sadece hatırladığım ekranda sağ tararafta çıkan seçeneği seçtim tlfna format olmadı yeni rom kurma, rootlama twpr filan olmadı sp flaş tool nedir bilmem tlfn eski hali ile gerigeldi hiçbirşey kaybomamış. 007s yüklü idi.
  • Arkadaşlar telofumunu gece sarjdan çektim. Wi-fi mobil şebeke gibi her şeyi kapattım. Sabah kalktığımda şarj %62 idi. Telefonumda ki sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. Telefonumdaki gözlemlediğim diğer problemler

1- düzensiz hızda şarj oluyor. Bazen 6 saatte bazen 2 saatte şarj %100 oluyor.
    2- Bilgisayar çoğu zaman telefonu tanımıyor. USB takar takmaz bilgisayar USB aygıtı taninamadi uyarısı veriyor. Birkaç kez tak çıkar yapınca bilgisayar tanıyor.
    3- Telefon sarjdan çekilmiş halde iken kendi kendine bildirim ışığı turuncu yanmaya başlıyor ve pil göstergesi şarj oluyor gösteriyor. Bu ara sıra oluyor.
    4- xioaminin power banki var.powerbank telefonu şarj edeceği yerde telefon powerbankı şarj ediyor. Birkaç kez tak çıkar yapınca telefon şarj olmaya başlıyor.

• bende de alarm sapıttı, sabah alarm calmamaya başladı, telefounu elime alıyorum alarm çalmaya başlıyor.

• tlfn stabil değil 007s yüklü iken bazen şarj 2 gün gidiyor bazen akşam 17:00 ı zor görüyordu. sistem hataları hariç. şimdi bb72 10s yükledim ama tlfnu kullanamıyorum. çin den ekran bekliyorum. bb72 nin en son versiyonu bb72 10s mi acaba?
  • runo15 kullanıcısına yanıt
    merhabalar daha önce meizu mx4 kullandım ayda bir telefon değiştiren birisi olarak söylüyorum hayatımda kullandığım en iyi telefonlardan biriydi bence.özellikle kullanması çok zevkli ve batarya kasma vs sıkıntım olmadı.şuan letv x500 kullanıyorum ondan da çok memnunum ama benim için meizu bi adım önde ve almak istedğiniz benim kullandığımın bi üst modeli.bence meizu alın kullanması daha zevkli güzel bi telefon.daha da performanslıdır bence ama gene de iyice bi araştırın derim.
  • letv x500 telefonumda 4k video çekimlerimi bilgisayara atıyorum fakat bilgisayar oynatmıyor videoyu sadece ses var görüntü yok. ama telefondan sorunsuz izliyorum. bilgisayarda codec yüklü ama o da görüntü vermiyor ne yapmam gerekli yardımcı olun?
  • hakanfizik25 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarınızın ekran kartının ve ekranının 4k görüntüyü desteklemesi gerekiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexander -- 29 Mayıs 2016; 19:19:41 >
  • Ben 4k videoyu wireless display ile 4k olmayan tv den izleyebiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanfizik25 H kullanıcısına yanıt
    Hocam programdan dolayı olabilir. Vlc ile deneyin belki işe yarar

• Şu an Full Türkçe Rom var mı stabil hata vermeyen ?
  • Ben umbrella romun üzerine akıllı.be deki 13s yamayı kurdum. Türkçe ve sorunsuz. Başka arkadaşlar sorun bulabilirler belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mus_dur

Ben umbrella romun üzerine akıllı.be deki 13s yamayı kurdum. Türkçe ve sorunsuz. Başka arkadaşlar sorun bulabilirler belki.

Hocam likini bulamadım umbrella nın nerden indiebilirim ?
  • http://www.letv.re/topic/663-teamspain-12s-leeco-x500-vol3-11042016/

• bende bu telefonu almis durumdayim, bana 142 dolara maloldu (fastcardtech) , polonyada yasiyorum, vergi, gumruk vs derdim yok..
    1-1.5 ay icerisinde kararli marshmallow surumun cikacagi kesin gibi birsey.. o zaman peoblemlerin bircogu asilir diye tahmin ediyorum
  • Konuya baska bir acidan ekleme yapmak istiyorum. Performans, kamera, batarya bunlar tabiki telefon alirkan olmazsa olmaz seyler ve de cok onemliler tabiki.
    Birde estetik ve dizayn diye bir sey daha var, ki kimse yalan soylemesin bu konuda, buna da cok onem veriyoruz ozellikle telefon alirken..
    Bence bu telefon iste bu bahsettigim segmentte piyasadaki en iyi 2-3 cihazdan birisi.. ele oturusu, saglamlik hissi ve albenisi cok ust duzeyde.. isyerinde 3 tane polonyali arkadasim siraya girdi siparis vermek icin.. kalas gibi, standart cin telefonlarina benzemiyor, bir premium hissi olusuyor kullanirken..

telefon performans olarak ise cok ust duzeyde, 55 binin uzerinde antutu puani aldim, ekran kartinin cok iyi oldugunu soyleyemem ama ben oyun icin almadim zaten. hic oyun oynamam. kamerasi son guncelleme ile cok iyi duruma gelmis, bu bir gercek ama ileri duzey telefonlar ile yarisamaz..
    gelelim batarya konusuna.. telefonun cikarilamaz bataryaya sahip olmasi dezavantaj, 3000 mah batarya deniliyor ama pek emin degilim, kapasitesi biraz daha az olabilir cunku 1 gunluk bir kullanim sunuyor ancak.. bana yetiyor ama cok fazla telefonu kurcalayan arkadaslar gun asiri sarj etmek durumunda kalabilirler.. her mukemmel seyin de bir kusuru olsun dersek batarya diyebiliriz bu cihaz icin (kamera diyemiyorum cunku fotolar bence hic de fena degil)

benim yoorlamam bu kadar

• Arkadaşlar le tv x501 nasıldır tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.