Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞUANDA İNDİRİYORUM MESELA.TARAYACINIZ ÜZERİNDEN İNDİR DEYİN.HİÇBİR SORUN YOK
  • LİNKLERDE İNDİRİKEN ŞİFRE SORARSA BURDAN İNDİRELİM

http://forum.le.com/in/index.php?threads/le-1s-x500-custom-rom-by-bb72-multilanguage.1849/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative35

merhabalar rom atma konusunda bana detaylıca yardımcı olma şansınız var mı acaba

arkadaşin dediği gibi yap ama önce titanium kurup yedek al. ve kurtarma modundan sistem yedeği al. birşey olursa telefonu kolayca eski haline getirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmanderr E kullanıcısına yanıt
    aynen backup almak önemli.elmanderr e teşekkürler.sisteme yüklediğiniz twrp ile de yedek alınabilir.rom yüklemede bahsettiğim sıralamada (14 nolu işlem) şöyle demiştim ;

14)DAHA SONRA EKRANDA TWRP NİN MENUSU ÇIKACAK...EN ÜSTTE INSTALL ALTINDA WIPE SONRA BACKUP.... DIYE DEVAM EDEN BİR LİSTE

burada 15.işleme geçmeden backup seçeneğinden yedek alabilirsiniz.
  • corwen C kullanıcısına yanıt
    İspanyolların yaptığı custom romda 2G seçeneği mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdigim linklerden ve talimatlardan rom kuran varsa lutfen buraya yazsin genel izlenimlerini.diger arkadaslara yol gosterici olacaktir

• ben talimatların aynısını kullanarak yükledim romu.Daha önce rom falan yüklemedim hiç bi telefona çok da anlamam sadece söylediklerini yapın sıkıntısız yüklersiniz.yani ben de bu şekilde oldu.7s stable sürüm vardı bende şarj hiçbi zaman yüzde yüz olmuyodu 86 da kalıyo hep.ve abartmıyorum 2.5 satte falan bitiyodu sarjım.şuan 14 saattir elimden düşmedi telefon.hala yüzde 20. wifi de sıkıntım vardı çok yavaştı normale döndü. ram 700 mb gözüküyodu hep. şuan 2 katı her zaman. instagram da gezerken bile ısınmayı geçin elime alamıyodum telefonu sıcaklıktan.şuan ısınma problemim de yok.telefondan soğumak üzereydim. rom ile bu kadar fark ediceğini tahmin etmezdim. ve telefonumdan şuan çok memnunum.ayrıca emeği ve yardım severliği için @pielroja ya çok teşekkür ederim
  • Negative35 N kullanıcısına yanıt
    rica ederim ... :)) teşekkür ederim yorumun için
  • Bugünkü batarya sonucum, fikir vermesi açışından paylaşayım dedim.
    Telefonu şarjdan 19 saat önce çıkardım.Bu süre zarfında 4G/3G hep açıktı, ve yaklaşık yarı yarıya olmak üzere mobil veri ve wifi'ya yani internete sürekli bağlıydı.Bluetooth hep açık.Parlaklık çeyrekte, yüzde 15 şarjım var
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 17 Mayıs 2016; 8:49:27 >

• leEco L kullanıcısına yanıt
    yok veri yönetimine giremiyom girmeye calısınca hata veriyo ama sonra kendi kendine düzeldi su an sorunsuz
  • WeNo0m kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde kendi kendine düzeldi. Telefonun sarji %100 den sifira birkac saat icinde düşüp kapandı ve bütün sorunlar duzeldi. Artık bilgisayar telefonu görmeye başladı. 6 saatte şarj olan telefon bir buçuk iki saatte şarj olmaya başladı. Şimdilik telefonun şarjı biraz hızlı tukeniyor ama günü çıkarıyor.

• 12S VEYA 13S İ DENEYEN VAR MI?
  • pielroja P kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de denedim, 8S'ten sonra romlarda buyuk bi degisiklik yok.

• 10 S KULLANIYORUM.YANİ YÜKSELTMEYE PEK GEREK YOK.TEŞEKKÜR EDERİM
  • ve telefonun dokunmatik ekranını kırmayı başardım.telefon yinede çaşımaya devam ediyor. dokunmatik panel siparişi verdim fakat sadece dokunmatik değişme videosu bulamadım. heplcd ile ile değişim görsteriyorlar ekranla dokunmatik yapışık boş boşunamı sipariş ettim acep. normalde ekran değişimini kendim yapabiliyorum ısıtma cihazı ve telefon tamir takımı var. daha iyi anlayanlardan yardım istiyorum sizce ısıtmayla ayrılmı dokunmatikle lcd ekran.
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem1981 -- 17 Mayıs 2016; 23:27:19 >

• muharrem1981 M kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük geçmiş olsun inşallah hallederseniz sıkıntısız bu arada o nasıl bir parçalanma öyle uçak mı düştü telefona!?!

bu arada meraklısı varsa ucuz fiyata ilan açtığımı düşünüyorum buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_116961278//tm.htm#116961278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 18 Mayıs 2016; 12:55:13 >
  • Arkadaslar daha once hic rom yuklememis birisi olarak ilk defa yukledim rom cok guzel ben biraz yuklerken zorlandim ama pielroja bana cok destek oldu daha once 5.5.008s ten 4g lte baglantisi alamiyordum bu surum 5.5.010s yukleyince dirrk 4g olarak baglanti kuruldu degisik 2-3 uygulama da telefona yuklendi ama daha ne ise yaradiklarina bakmadim romun turkce surumude var ama 008s teki gibi tam cevirilmemis ama ise yariyor tereddut eden arkadaslar yukleyebilir sikintisiz calisiyor kolay gelsin herkese..

• Akıllı be de 12s için x 507 den portlanmis Türkçe yama çıkmış, daha önce 10s için olanı kullanmıştım, yeni çıkanı deneyen var mı ?

https://yadi.sk/d/nPGRGNKxmhKME

• BEN HENÜZ YÜKLEMEDİM AMA YABANCILARIN TAVSİYESİ BB72 NİN 12S CUSTOM ROM U.YÜKLERSEM ONU YÜKLÜYCEM.ALTERNATİFLER İÇİN NEEDROM UN İNTERNET SİTESİNE BAKILABİLİR.ORDA SIRALANMIŞ HEPSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pielroja

BEN HENÜZ YÜKLEMEDİM AMA YABANCILARIN TAVSİYESİ BB72 NİN 12S CUSTOM ROM U.YÜKLERSEM ONU YÜKLÜYCEM.ALTERNATİFLER İÇİN NEEDROM UN İNTERNET SİTESİNE BAKILABİLİR.ORDA SIRALANMIŞ HEPSİ

ustam yüklersen bilgilendir gene bizi
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.