Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kırmızı ikaz ışığı Şarj olmadığını gosterir. turuncu ikaz ışığı şarj oluyor demektir. Şarj soketini yani şarj girişini değiştirmeyi denediniz mi? Eğer letv x500 şarj soketi yoksa ya da degistirmeden önce şarj soketini wd40 yağ sıkıp dış fırçası ile iyice temizleyin. Benim telefonumda da benzer durum 2 kez oldu. Wd40 ile temizleyerek soruna çözüm buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşlar 7s yüklüydü, 9s bu gün de 10s rom'u kurdum. Fakat aldığım günden bu güne telefonla wireless olmadan internete bir türlü bağlanamıyorum. Yani ne 2g ne 3g ne de 4.5g kullanamıyorum... Nedir bu saçmalığın sebebi??
  • arkadaşlar x501 aldım tum yöntemleri denedim ama rom yükleyemedim twrp kur dediler akıllı.b de telefonu görmüyor galiba pc çünkü sürücüleri kontrol et diyor denediğim 3.pc ve maalesef sürücüleri yine kontrol et diyor. recovery modda ekranda ınstall cıkmıyor vs vs vs yardımcı olabilirmisinz
  • 2Nokta.. 2 kullanıcısına yanıt
    IMEI orijinal mı ?
    Değilse başka IMEI deneyin.

Kurulumda dalvik cache vs yaptınız mı ?

• pielroja P kullanıcısına yanıt
    adamsın kralsın kardeşim çok uzun zamndır uğraşıyordum eyvallah sağol bu anlatım gercekten olmuş.
  • mus_dur M kullanıcısına yanıt
    Orijinal mi değil mi muhteviyatını bilmiyorum fakat aldığım adamın verdiği imei buydu. Geçenler de uyarı geldi "imei klonlu" diye aynı imei'yi ben tekrar attım şu an bu haliyle kullanmaya devam ediyorum.

Geçenler de burada arkadaşların uyguladıklarını yaptım. Yani yeni rom'u yükledim ardından da ne var ne yok rom kurulurken kullanılan panelden sildim. Bunu kastediyorsan...

Teşekkür ederim.
  • Metal kılıf kullaniyorsan çıkar onu :)

IMEI klonlu ise her durumda IMEI degistirmen gerekecek, benim de şebeke zayıftı, başka IMEI attım düzelmişti.

• Sitesinde en son 13s gozukuyor kullananlarin yorumu nedir ?

• Arkadaslar telefon çocuğun elindeyken nereye bastiysa hoparlörden ses gelmiyor sadece telefonun kulağımızı koyduğumuz yerden müzik çalıyor nasıl halledebilicen yardımcı olan şimdiden çok teşekkür ederim

• HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    yakında stabil 6.0 cikacak, az bekleyin.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ne kadar yakın ?

• user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Şuan 15S adı altında stabil surum oldugu soylenilen bi rom cikti ama cok fazla cince bolum var.Yakinda duzgun bi rom cikar diye dusunuyorum.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum şuan kullanıyorum,tek sevmediğini yanı kamerası 12s e Gore daha kötü,insallah düzeltilir.

• Arkadaşlar dün ben engineer mode dan telefona imea attım fakat telefon sürekli hata verdi. bende öyle olunca google play den bir program indirdim. Onunla deneyim dedim. sonra null a düştü.sonra birdaha denedim 15 haneli x y li kombinasyonlu saçma sapan imei verdi ve geçersiz imei dedi.şuanda telefonda arama yapıyorum ama internete girmiyor.mai metu diye bir program ile atayım dedim imei leri girdim execution failure : downland imea to flash.please check the version of load and nvram database are same hatası verdi. flash tool ile denedim ondada hata verdi. şimdi internetsiz sadece arama yapan saçma sapan bir imei ile başbaşa kaldım.bir öneriniz varmı.yardım ederseniz sevinirim.
  • Atkadaslar telefonu almayi dusunuyorum fakat son zamanlarda yorum gelmemis.kullananlar biraz bilgi verebilirmi.

• blcksilver B kullanıcısına yanıt
    Bence yorum gelmediğine göre sorun yok demektir. Bir de herkes android 6 yı bekliyor. Bu yüzden kimseden ses seda çıkmıyor.

• leEco L kullanıcısına yanıt
    LeEco le 2 model telefon buldum android 6 ile gelicek.Sadece kargodan dolayi fihati artiyor o sikinti.

• Merhaba Arkadaşlar, 5.8 kararlı surum cikmis. Çoklu dil desteği yok tabi ki :)

http://bbs.le.com/zt/eui/le_1s.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mus_dur

Merhaba Arkadaşlar, 5.8 kararlı surum cikmis. Çoklu dil desteği yok tabi ki :)

http://bbs.le.com/zt/eui/le_1s.html

foruma link atıyor yok mudur şunun indirme linki
    edit:
    buldum arkadaşlar
    x500 15s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostomer -- 7 Temmuz 2016; 12:46:57 >

• Arkadaşlar incelemenizi tavsiye ederim.https://akilli.be/forum/threads/letv-x500-resmi-marshmallow-yuekleme.1993/
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.