Şimdi Ara

LeTv oldu LeEco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünyanın ilk Snapdragon 820 yonga setli akıllı telefonunu üreten ve Qualcomm'un lansman cihazı olarak sahneye çıkan LeTv LeMax Pro akıllı telefonu, üreticisi LeTv'yi de dünyaya tanıttı. Çin'de video içerikleri ve televizyon üretimi konusunda uzmanlaştığı için LeTv ismini alan şirket, bu bakımdan biraz garipseniyordu. Firma şimdi isim değişikliğine gidiyor. 

Geçen yıl akıllı telefon pazarına adım atan LeTv, bu yıl ABD de dahil uluslararası pazarlara açılarak, satışlarını artırmayı planlıyor. Bu bakımdan da isim değişikliği ihtiyacı hissedildi. Artık firma LeEco ismini kullanacak. Ayrıca logoda da değişiklik yapıldı ve L ile E harflerini kesiştiren bir tasarım benimsendi. 

Yeni logo tasarımı ile LeEco firması; teknolojiyi iyi kullandığını, ekosistemine önem verdiğini ve internet kültürünü daha ileriye taşıyacağını ifade ediyor. Özellikle global pazarlarda, logonun firmayı daha iyi temsil edeceğine inanılıyor. LeEco; Apple, Amazon ve Netflix gibi Fortune 500 devleriyle rekabet etmeyi amaçlıyor. 

• Yine berbat bir isim bulmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksss -- 14 Ocak 2016; 18:40:44 >
  • İki harf daha eklese sahiden LeeCola olacak))

• Ne abarttınız şu Le'yi bime giden bile bilmiyor.

• Bim dava açsa kesin kazanır :)

• Bence oldu .......okuyunca o şarkı aklıma gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lego diye okudum, öncekinden daha iyi olmuş gibi.

• LeEcoLa

• Jet le olsa tutardi belki şakasi biyana bu ekrem cok tehlikeli bi kişi boyle dunyada olup olmadigi belli olmayan markalari surekli gundeme getirip samsung a karsi alttan alttan savaş veriyor aklinca. hedef algi. androidde samsung a alternatif getiriyor uyanik. Yuzyilin siber tehlikesi ekrem

• İsim hiç hoş durmuyor, sadece LE olarak bıraksalar yada farklı bir isim bulsalar daha iyi olurdu.
  • Bir ajans veya marka danışmanı yok mu çevresinde acaba?

• Ekrem habere çok güzel bir giriş yapmış.;)

• Daha güzel bir isim bulabilirlerdi nedir bu le takıntısı

• quote:

Orijinalden alıntı: kılıç-61

Jet le olsa tutardi belki şakasi biyana bu ekrem cok tehlikeli bi kişi boyle dunyada olup olmadigi belli olmayan markalari surekli gundeme getirip samsung a karsi alttan alttan savaş veriyor aklinca. hedef algi. androidde samsung a alternatif getiriyor uyanik. Yuzyilin siber tehlikesi ekrem

Çinde neredeyse her köşe başında mağazaları var, TVden recievera tvboxa telefona kadar her çeşit ürünleride var. Siz bilmiyorsunuz diye dünyada kimse bilmeyecek değil, biraz ufkunuzu genişletin

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

Orijinalden alıntı: kılıç-61

Jet le olsa tutardi belki şakasi biyana bu ekrem cok tehlikeli bi kişi boyle dunyada olup olmadigi belli olmayan markalari surekli gundeme getirip samsung a karsi alttan alttan savaş veriyor aklinca. hedef algi. androidde samsung a alternatif getiriyor uyanik. Yuzyilin siber tehlikesi ekrem

Çinde neredeyse her köşe başında mağazaları var, TVden recievera tvboxa telefona kadar her çeşit ürünleride var. Siz bilmiyorsunuz diye dünyada kimse bilmeyecek değil, biraz ufkunuzu genişletin

cin de herseyin markasi jet llleee olabilir tv wc masa saldalye telefon veya hali ama bu cinde kaldigi surece global marka degildir sende tukiyede evde oturup ahkam kesersin sanki cin sizin apartmanin yan komsusu gibiymis

• LeMax ı düşünememişler anlaşılan
  • isim yine kötü olmuş
  • ecology UI isletim sistemini baaşa getirmişleri . bu tv twelefon olmak üzere hepsinde artık kendi sistemi olacak demek .. bence iyi olmuş . letv telefon yerine leEco iyidir . işletim sistemi de kolay kendi de sağlam telefonlar üretiyor saygılar :) eski letv şimdiki leEco

• Arkadaşlar leEco-meizu-xiaomi sizce hangi firmalardan telefon tercih edilmeli yazılım desteği malzeme kalitesi sizce ? ben çinden sipariş verdim tasarım olarak meizu çok beğendim ama leEcoda fiyatlar meizu göre daha düşük

• Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Leeco le 2 x520 cihazıma Gooole play store'yi yükleyemedim. Apk olarak farklı sürümleri denedim. Google services.apk denedim. hepsini sildim tekrar yükledim olmadı. root yapıp hosts dosyasını sildim olmadı. Google installeri denedim olmadı, herhangi biLeTv oldu LeEcor tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.