Şimdi Ara

Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim orda level dergisinin bi dükkanı var oyun parası satıyor gittim sordum lol rp varmı diye var dediler nası oluyor dedim sen parayı veriosun şifreyi veriosun biz hesabından yapıyoruz 15 dk boyunca girmemen lazım sonra gir diyor sizce şifrenin çalınma ihtimali varmı ?

• Başka şekilde alınmıyor zaten.

Cep-t paracard var o ayrı birşey,araştır istersen.Alabilirsin o kart ile de.
  • Hesabına girmeden yapamazlar ki :) Ben başlarında bekledim valla bi sorun olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

Hesabına girmeden yapamazlar ki :) Ben başlarında bekledim valla bi sorun olmadı :)

saol bilgi için
  • Prepaid Card olayı da var ama Türkiye'de henüz yok sanırım.
  • www.bynogame.com

gir siteye hacı cok iyi ve hızlı güvenilirde atm den gönderion parayi onaylıolar en fazla 2 dk sorna rp sende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

www.bynogame.com

gir siteye hacı cok iyi ve hızlı güvenilirde atm den gönderion parayi onaylıolar en fazla 2 dk sorna rp sende :D

15 yaş üstüysen bi turkcell iletişim merkezinden garanti cep-t paracard edin atmden para yükle her türlü alışverişini millete komisyon vermeden halledersin.
    edit: kart 5 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 11 Kasım 2011; 21:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

www.bynogame.com

15 yaş üstüysen bi turkcell iletişim merkezinden garanti cep-t paracard edin atmden para yükle her türlü alışverişini millete komisyon vermeden halledersin.
    edit: kart 5 lira.

oo iyiymiş , kartı hemen alabiliyomuyuz ? Çok iyiymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.