Bildirim
Level
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka şekilde alınmıyor zaten.
Cep-t paracard var o ayrı birşey,araştır istersen.Alabilirsin o kart ile de. -
Hesabına girmeden yapamazlar ki :) Ben başlarında bekledim valla bi sorun olmadı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Krofessional
Hesabına girmeden yapamazlar ki :) Ben başlarında bekledim valla bi sorun olmadı :)
saol bilgi için -
Prepaid Card olayı da var ama Türkiye'de henüz yok sanırım. -
www.bynogame.com
gir siteye hacı cok iyi ve hızlı güvenilirde atm den gönderion parayi onaylıolar en fazla 2 dk sorna rp sende :D -
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
www.bynogame.com
gir siteye hacı cok iyi ve hızlı güvenilirde atm den gönderion parayi onaylıolar en fazla 2 dk sorna rp sende :D
15 yaş üstüysen bi turkcell iletişim merkezinden garanti cep-t paracard edin atmden para yükle her türlü alışverişini millete komisyon vermeden halledersin.
edit: kart 5 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 11 Kasım 2011; 21:51:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertkosova
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
www.bynogame.com
gir siteye hacı cok iyi ve hızlı güvenilirde atm den gönderion parayi onaylıolar en fazla 2 dk sorna rp sende :D
15 yaş üstüysen bi turkcell iletişim merkezinden garanti cep-t paracard edin atmden para yükle her türlü alışverişini millete komisyon vermeden halledersin.
edit: kart 5 lira.
oo iyiymiş , kartı hemen alabiliyomuyuz ? Çok iyiymiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X