maystor12 el morad kalesının orda solıd bınler varya hanı orda apeler de war apelerin çadırının orda keeper of the key Cevap 2 en usttekı DEĞİL En ALTTAKİ ( gorevı ben yaparqen ordaydı )
7. anahtar humanlarda bazen El moradda tpnin yanında oluyo.Ben orda bulmuştum
benım char ßu. Server:Beramus Nıck:hack war nıck wermem Clan:N1GhTmAr3 Level:61 class:Kasar Hood National Point:76 k En Sevdıgım skıll ıse:spike Gıysıler:sheLL chıtın +7 Silah:+9 Mirage Dagger ( almak ıcın zamanında butun ıtemlerımı satmıstım en son 35 Offer oldu we aldım 2 +9 md ) Takılar:2 kekury +9 dex fuLL Para: 128 m ( krizdeyiz)
ALLAH rağzı olsun bütün gün bu 3. anahtarı arıyom
1. ANAHTAR YOK
up!!
Yanlışlılşar var düzeltsen iyi olur
4. kez yapıypm ben bu görevi nesi zor annamadm arkadaşlar werilen her koordinatta yoqsa anahtar o server ın 1 2 3 üne bakın bu kadar ben hep sabahın höründe yapıyom o görevleri boş oluyo herher
BOK BOK BOK BOK BOK BOK BOK
6. anahtar savaşlardan sonra asgada çıkıyo
KaZMa arK 6 anahtar savadan sonra asgada cıkıyoo
SeN sıkıyosa beramusa gelde gorem ıstersen 70 ol adamlar 80 kasıyo .a.q havalanma 63 char var dıye gorurusun
aga diezde ıron bow +6 sı olan pm atsın ama satılık alcamda bir sey daha +6 ıron bow kac paraya gider
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
ya emredıcı ben el moradım 4. key de takıldım.dediğin 3 yerede baktım ama yoklar yardım etsen olurmu??
ben 4. cusunu harpylerin orda bulmuştum bi dene yada en temizi her yeri gez ben el morad haritasını 10 15 kere turladım
slm kanka ben bu gorevı 6. anahtara kadar 30dk da yaptım ama sımdıı 3. kez yapamıcam herhalde a.q 1. anahtar yok
+1905 sağol kardeş
BEYLERR BU GÖREV 50 DEN DİREK 51E ATLATIYO (BENDE YAPTIM) SİZCE BU GÖREV ÇOK BASİT DEĞİL Mİ? BENCE ŞÖYLE OLMALIYDI: Bİ YARATIK ÖLDÜRÜCEKTİN ARENAYA GİDİP ORDA İLK ANAHATAR, SORA BAŞKA YARATIK FELAN FİLLAN SİZ NE DERSİNİZ
cok işime yariyor hala up
1. anahtarda gatenin yanında anahtar yok nasıl bulurum bilen var mı?