ya bu üst konu olsun taaaaaa nerden buldum modlardan rica edyorum anahtar görevi üst kon u olsun
her anahtarda 4 tane mi yere gitmek lazım?
beyler 6. anahtar savaştan sonra cıkıo haberiniz olsun
ona göre ben 7. charımda 50 görevini yapıorm cok kolay
len yarbay 5. anahtar nerede a.q yok yaff olmaz kı bole 2 gundur arıyom
ya ahmetqirik bnm avalandıgım falan yok mıllet charını tanıtmıyomu ? onu 1 sole bana ondan sonra bole ters ters cvp wer a.q bu arada ben 63 oldum bıle o yuzden arenaya beklerız seni...1 spije we nakavot zuhahahaha
BEYLER BERAMUS DA OLANINIZ VARSA VEYA EDENADA YARDIMCI OLURUM BAKIYORUMDA 4. ANAHTARI COGU KİŞİ BULAMAMIS GELIN BEN SIZE 15 DK DA GOREVI YAPTIREM YARDIMCI OLUNURRR !!
BEYLER VARMI YARDIM ISTEYEN 15 DK LIK ISI VAR BU GOREVIN EDENA VEYA BERAMUS YARDIM ISTEYENE YARDIM EDILER
oha 1 milyon kez görüntülenmiş topic
çok yararlı bir yazı ben yarım saatte bitirdim gorevi.artık lvl 51 mageyim.
Arkadaşlar 3. anahtarın yerini bilen varmı. Diğerlerini tamamladım bi tek 3 eksik.Koordinatlara gittiğimde orda bulamıyorum. Yeri tlam olarak neresi ?
ben 3 tane anahtar buldum ama 1 tanesinde second yazıyo diğerinde first yazıyo yani 2 tane buldum her anahtarda kaç tane sayı var?
BNM OLİMPİA'DA LWL 55 PRİEST ÜST CLAN PELERİNLİ CHARIM WAR
HP'Sİ 1597 hp üstlük giymeden hp birşey takmadan bu kadar can war sizin hp giyerek mi o kadar canınız war yoqsa
giymeden mi????
Bunu çoq mrk ediom da
saol
bune ya 1milyon kere okunmuş emeğe saygı
oha 1250000 olmuş bu ne ilgi
4. key el moradlarda skeletonların orda.köşede bi yerde duruyo.6. key genelde goblin köyünde duruyo.
yararli topic
yanlız beyler bu KE zamanından ben yaptım bazı anahtarları başka yerde buldum fakat soru-cevaplar doğru
1300000 okunma sayısı ohaa.Bu kadar 50 lvl i geçen Türk varmı yaw