Şimdi Ara

LEVEL 50 GÖREVİ###(ELMORAD/KARUS) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
4
Favori
10.020.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu üst konu olsun taaaaaa nerden buldum modlardan rica edyorum anahtar görevi üst kon u olsun
  • her anahtarda 4 tane mi yere gitmek lazım?
  • beyler 6. anahtar savaştan sonra cıkıo haberiniz olsun

ona göre ben 7. charımda 50 görevini yapıorm cok kolay

LEVEL 50 GÖREVİ###(ELMORAD/KARUS)
  • len yarbay 5. anahtar nerede a.q yok yaff olmaz kı bole 2 gundur arıyom
  • ya ahmetqirik bnm avalandıgım falan yok mıllet charını tanıtmıyomu ? onu 1 sole bana ondan sonra bole ters ters cvp wer a.q bu arada ben 63 oldum bıle o yuzden arenaya beklerız seni...1 spije we nakavot zuhahahaha
  • BEYLER BERAMUS DA OLANINIZ VARSA VEYA EDENADA YARDIMCI OLURUM BAKIYORUMDA 4. ANAHTARI COGU KİŞİ BULAMAMIS GELIN BEN SIZE 15 DK DA GOREVI YAPTIREM YARDIMCI OLUNURRR !!

• BEYLER VARMI YARDIM ISTEYEN 15 DK LIK ISI VAR BU GOREVIN EDENA VEYA BERAMUS YARDIM ISTEYENE YARDIM EDILER
  • oha 1 milyon kez görüntülenmiş topic
  • çok yararlı bir yazı ben yarım saatte bitirdim gorevi.artık lvl 51 mageyim.
  • Arkadaşlar 3. anahtarın yerini bilen varmı. Diğerlerini tamamladım bi tek 3 eksik.Koordinatlara gittiğimde orda bulamıyorum. Yeri tlam olarak neresi ?
  • ben 3 tane anahtar buldum ama 1 tanesinde second yazıyo diğerinde first yazıyo yani 2 tane buldum her anahtarda kaç tane sayı var?

• BNM OLİMPİA'DA LWL 55 PRİEST ÜST CLAN PELERİNLİ CHARIM WAR

HP'Sİ 1597 hp üstlük giymeden hp birşey takmadan bu kadar can war sizin hp giyerek mi o kadar canınız war yoqsa

giymeden mi????

Bunu çoq mrk ediom da
  • saol
  • bune ya 1milyon kere okunmuş emeğe saygı
  • oha 1250000 olmuş bu ne ilgi
  • 4. key el moradlarda skeletonların orda.köşede bi yerde duruyo.6. key genelde goblin köyünde duruyo.
  • yararli topic
  • yanlız beyler bu KE zamanından ben yaptım bazı anahtarları başka yerde buldum fakat soru-cevaplar doğru
  • 1300000 okunma sayısı ohaa.Bu kadar 50 lvl i geçen Türk varmı yaw
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.