Warrior Online Ama Pm atamıyormuş Arkadaşım. O adamı Biz Issız biyerde Denk Getirsek.. Herkese Aits Bulaşır Sonra
Kanka Önce Geçmış Olsun Bölelerı Hala Var Tabıkı Diğerlerine Hakkını Verdıkten Sonra Itemı Her Turlu Alabılır Bıde O Aits Deilde Sakın Aids Olmasın Walla Kotu 1 Vırus 0
Aids önce sadece maymunlarda varmış. Sonra artık nasıl olduysa insanlara geçmiş. Bende öyle bişeyler yapıcam
şu kadarını söyleyim 1.şimdi gidin bütün slotlarda koxpçu var ve hepsi adam degil hepsininde +70 adamları vardır 2.bu oyunda adalet aramayın gerçek hayatta bir halta yaramayanlar +70 olup başımıza kral olmuş 3.bu oyunda bir yere gelmek için ya saglam bir klanın olucak yada tek takılıp partiye disband ediceksiniz
4 hata onlarda kardeşim talosun altına tanımadıgın bir Warrior alırsan olacagı budur sonra zırlarsınız
5.ben olsam aynısı yapardım ama en azından pazarlık ederdim ne malum benden belti alıp beni ekmiyeceginiz 6. bu oyunda dürüst oyuncu artık yok +70 olup koxpa dupe ye bulaşmamış çok az insan var dürüst oynayanlar ise çoktan oyunu bıraktı kimi charlarını sattı kimi hacklendi
kısacası bu oyunu oynamamak en iyisi ama ne büyü varsa kendine çekiyor bu oyun yaklaşık bir senedir bende oynamıyordum bir başlayım dedim dedim koxp başladı oyunun kendisi ş.... siz başka birşey degil
arkadaşına geçmiş olsun dileklerimi ilet ramazan ayındada olmaz ki
g.o boylelerı nasıl lw yaptıgı anlasılıor
1.KİŞİ TALOS U GÖREN ADAM 2.KİŞİ TALOS U KESEN ADAM
3 .KİŞİ BİZ Mİ OLUCAZ ?* BİZE NE DÜŞER BU DURUMDA
YAZMAYIN UTFEN BOYLE KONULAR ..SANKİ SKE BELT SAN DUSSE ADAMA VERCEN ..YOG YAW
ben şun anlamıyorum healerdemi yokdu 1920 healle ben 65 lvl bi asasa talos kestirebiliom tabo oda pottda basıo minörde yapıo ama arada kesio yane sonucda warriorun yaptıı karaktersislik ama caıran adam bunu dusunmemişmi ya
quote:
Orjinalden alıntı: DontVolume
1.KİŞİ TALOS U GÖREN ADAM 2.KİŞİ TALOS U KESEN ADAM
3 .KİŞİ BİZ Mİ OLUCAZ ?* BİZE NE DÜŞER BU DURUMDA
YAZMAYIN UTFEN BOYLE KONULAR ..SANKİ SKE BELT SAN DUSSE ADAMA VERCEN ..YOG YAW
Bizde şerefsizlik yok. Hatta Atasözü ile devam edeyim. Kişi Kendinden Bilir İşi
Bence dediklerine dikkat et ÇÜNKÜ TÜRK İNSANI AÇ DEGİL
quote:
Orjinalden alıntı: .dM®.
Bence dediklerine dikkat et ÇÜNKÜ TÜRK İNSANI AÇ DEGİL
Türk İnsanı İteme Aç dedim
konu başlığına bak biraz insansanız tıklayın ne alaka insanlıkla çocukça cümleler kurma
quote:
Orjinalden alıntı: kingmidas
konu başlığına bak biraz insansanız tıklayın ne alaka insanlıkla çocukça cümleler kurma
Değiştirdim. ŞimdiMutlumusun?
quote:
Orjinalden alıntı: el_HASAN_
quote:
kesinlikle
quote:
quote:
quote:
kesinlikle
Sorun Yok. Konuya Devam
quote:
quote:
quote:
quote:
kesinlikle
Sorun Yok. Konuya Devam
tekrar tekrar alıntı yapmana gerek yok konunun devam etmesi için konuya devam demene de gerek yok gereksiz mesajlar atıosun
ßnlar insan sıfatını tasımayan mahLukatlar Gecmish oLsun
O Lvlda Onlara Alışman Lasım . Ama +75 ve harbi sağlam adamlarda war . Her pm ye cvp veren , elinden gelen yardımı yapan çoq arkadaşım var . önemli olan doğruyu seçmek
kardes daha dün bende konu açtım diesde talosa disband ettiler hatta ss de koydum adamın sonra yazdıkları böyle adamlar ne yazıkki arttı alışmalısın
su , lvl yuksek adamlar saglam adamlar daha iyi insanlardir oyunda, anlayasindan vazgecin artik... Tam tersine onlar daha kotu insanlardir ( genel olarak ) Cogu illegal yollarla lvl kasiyor ve nasil item yaptiklarinida hepimiz biliyoruz.Bu oyunda hep kotuler en iyi olur bunu unutmayin Gordugunuz her yuksek lvl veya saglam oyuncuyu da dedeniz sanmayin
evet kardeş 2 dk öncede ban oldu attilla cıkmış wairor beni cagırdı bend3e gittim % % vurdum neyse 2 defa yattım kestimk disbant attı a.q böle işin dedim adamı buldum ve işimi gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme