Şimdi Ara

._. LeveL 75+ Ama Insanlık Yok ! ! ! ._. Karaktersiz Disbantçılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Messenger'dan Görüştüğüm Gerçek Hayattan Arkadaşım Eslantta DarkMare Slotunda Talosa Rastlamış. Hemen Clanı çağırmış. Clan gelmiş ama Kesicek Warrior Yok. Friendden Warrior buldurtmuş. Kesmişler. Drop: Skeleton Belt!! Ancak Bu Insanlık Dışı Elmorad Warrior Disbant yapıp Skeleton Belti alıp Alt+F4 Çekmiş.. İşte Herşey LeveL de Değil. Level 50 Olsun İnsan Olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 27 Eylül 2007; 23:48:17 >

• ske belt görüp o itemin büyüsüne kapılmış onu gören açların içi geçio zate
    g.o bu arada
  • Daha Alışamadınızmı Böle karaktersiz adamlara ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

ske belt görüp o itemin büyüsüne kapılmış onu gören açların içi geçio zate
    g.o bu arada

Ne hayaller kurmuş arkadaşım. Kafalığı +8 ShellHelmet. Kafalığı +7 Shardı Ve Skeleton Belti Satıp +8 Exp. Shard Alcaktı ama Nerde? Türk İnsanı Neden Bu kadar İteme aç. Adamda +10 Raptor +10 Shell Set +5 İron Belt +5 İron Necakle +5 Warrior Earring (Dual) +5 Rof(Dual) Olsa. Parası 100 Gb olsa Gene Çıkan Kekuriye Disbant Çekecek
  • yaw peki o item arkadaşına gitse o itemi yarı yarı bölüşürmüydü buda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

yaw peki o item arkadaşına gitse o itemi yarı yarı bölüşürmüydü buda var

Bölüşürdü O Kesin. Zaten Adıyla Ünlü birisi. Olay Disbant çekmede. Disbant çekmeseydi İtem Warriora düşseydi Gene Tamam derdi Ama Karaktersiz . . . Disbant çekmiş
  • g.olsun oncelikle
    evet 50 lwl olsun adam olsun demissin cok haklısın lwl a bakmicam hic bir zaman var iste boyle tanımlayamadıgım yaratıklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötü olmuş .G.O
  • Demekki LvL'le adam olunmuyomuş...
    Ben olsam bütün forumlarda bu adamı rezil ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: messi19

g.olsun oncelikle
    evet 50 lwl olsun adam olsun demissin cok haklısın lwl a bakmicam hic bir zaman var iste boyle tanımlayamadıgım yaratıklar

Vallaha Biz 78 Leveliz. Tek başımıza G2 Olabilecek Kadar NP miz var. Clan kurmayı ve sadece Adam Gibi Adamları almayı Düşünüyoruz. İsterse Level 40 Olsun Hiç önemli değil. Biz onu kasarız. Önemli Olan onun Gibi İnsanları Geliştirip Topluma kazandırmak
  • arkadaşın friendden çağırmış adamı değilmi peki bu warrior u ne kadar tanıyo yada adam bunu ne kadar tanıyo

benimde friendimde 75+ warriorlar vardı ama ben boss gördüğümde çağırmıyodum adamın yaptığı anormal birşey değil sonuçta party i ve hiçkimseyi tanımıyo boss u kesişo hakkını alıp gidiyo çok normal aynısını bende yapardım ben kesecem başkasına gidecek ve göz yumucam he? hae ordan yaa tanımadığın adamla party e girip dropun adama gitmesine kaç kişi göz yumar ? diyelim arkadaşına geldi ske warrior hakkını istemezmi ? ister heal leyen priestler hakkını istemezmi ? ister afedersin ama arkadaşın mallık yapmıs birde exp +8 shard alıcakmıs priest ve warriorun hakkı nolucak? bu derse ki ben vermiyorum die aynı pozisyona düşer sonra aralarından biri gider bu adam ske yi çaldı die suç atar ! biraz mantıken düşünün buraya milleti lekelemeyin karalamayın tmm db yi atmış belki herkese göre hata ama bence onun hakkı 3-5 kurus vermeli arkadaşına ve healleyen priest e .

• wah wah onun insanlığına...

çok g.o.
  • böle insanlar git gide çoğalıo ya bu oyunu oynamıcaksınız yada bu haliyle alışmaya çalışıcaksınız napalım
  • iyi sana skeleton çıkarsa sen dispand yapma
    gelmiş milletin avukatlıgını yapıon
    konu dışı bolümüne açılması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

arkadaşın friendden çağırmış adamı değilmi peki bu warrior u ne kadar tanıyo yada adam bunu ne kadar tanıyo

benimde friendimde 75+ warriorlar vardı ama ben boss gördüğümde çağırmıyodum adamın yaptığı anormal birşey değil sonuçta party i ve hiçkimseyi tanımıyo boss u kesişo hakkını alıp gidiyo çok normal aynısını bende yapardım ben kesecem başkasına gidecek ve göz yumucam he? hae ordan yaa tanımadığın adamla party e girip dropun adama gitmesine kaç kişi göz yumar ? diyelim arkadaşına geldi ske warrior hakkını istemezmi ? ister heal leyen priestler hakkını istemezmi ? ister afedersin ama arkadaşın mallık yapmıs birde exp +8 shard alıcakmıs priest ve warriorun hakkı nolucak? bu derse ki ben vermiyorum die aynı pozisyona düşer sonra aralarından biri gider bu adam ske yi çaldı die suç atar ! biraz mantıken düşünün buraya milleti lekelemeyin karalamayın tmm db yi atmış belki herkese göre hata ama bence onun hakkı 3-5 kurus vermeli arkadaşına ve healleyen priest e .

Clan Real Dostların Clanı. Clandan bi kişinin Friendinde Güvendiği bir Warriormuş. Adamların taktik bu. Güven Kazan Ve SoY!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Str0nGtR41

iyi sana skeleton çıkarsa sen dispand yapma
    gelmiş milletin avukatlıgını yapıon
    konu dışı bolümüne açılması lazım

pardon ama bu olayda knight ile ilgili ve açıldığı yer knight genel peki buraya o konu açılmasın bu konu açılmasın hangi konu açılcak.

• O Friendinden Çağırmıs Bizim 60 Levelden Kasıp 68 Yaptıgımız Adam Ske Belti Alıp Gitti.
  • Warrior Online Ama Pm atamıyormuş Arkadaşım. O adamı Biz Issız biyerde Denk Getirsek.. Herkese Aits Bulaşır Sonra
  • herkes insan olmak zorunda değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

Warrior Online Ama Pm atamıyormuş Arkadaşım. O adamı Biz Issız biyerde Denk Getirsek.. Herkese Aits Bulaşır Sonra

Kanka Önce Geçmış Olsun Bölelerı Hala Var Tabıkı Diğerlerine Hakkını Verdıkten Sonra Itemı Her Turlu Alabılır
    Bıde O Aits Deilde Sakın Aids Olmasın Walla Kotu 1 Vırus 0
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.