Şimdi Ara

Level vs Oyungezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler her iki dergiden birine abone olacağım . Sizce hangi dergi daha iyi ?

Not : Her iki dergiyi de hiç almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 31 Temmuz 2011; 11:37:02 >

• Eskisi gibi dolu dolu cıkmıyo dergiler reklamdan gecilmiyo ama oyungezer diyorum
  • Her iki dergiyi de alan biri olarak, Oyungezer diyorum. Eğer, yazı olmasın, bol bol resim olsun, çocuklara yönelik bir oyun dergisi olsun diyorsan Level al ama, içerik olarak, hitap ettiği kitle olarak, yazarları olarak Oyungezer her zaman en iyisi. (LEVEL'ın LEVEL olmasını sağlayan ekip Oyungezer'i kurdu. )
  • Her iki dergiyi anca posterleri için alan ben LEVEL'i poster konusunda daha başarılı buluyorum
  • Yani icerik olarak Oyungezer daha iyi .
    Peki Oyungezer her ay Poster veriyor mu ?
  • Oyungezer
  • Poster için abone olacaksan hiç olma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah bir de para var huzur var mantığıyla, LEVEL ek olarak güzel içerik sunuyor. Yani, oyun, poster vs... Kapak olarak da daha iyi sanırım.

Ağustos sayısına bakabilirsin buradan Level'ın. Posterleri ve tam sürüm oyunu harika. Bu arada Diablo III dosya konusu Oyungezer'in Temmuz sayısında vardı. Hala bayilerde bulabilirsiniz.

Kesinlikle Oyungezer al ama, durumun uygunsa ikisini de alabilirsin.

Level vs Oyungezer

• Demek ki Oyungezer alıyorum . Herkes tavsiye ettiğine göre güzel bir dergi heralde .
    Cevaplar için sağolun arkadaşlar .
  • İşini pro derecede kaliteli olarak yapan en iyi oyun dergisi Oyungezer dir diğerlerini okumadan çöpe atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Poster için abone olacaksan hiç olma...

Yok hocam poster için değil . Level'e baktım da yanında her ayposter oyun vs. veriyor . Acaba bunları Oyungezer'de veriyor mü diye merak ettim de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Poster için abone olacaksan hiç olma...

Yok hocam poster için değil . Level'e baktım da yanında her ayposter oyun vs. veriyor . Acaba bunları Oyungezer'de veriyor mü diye merak ettim de .

Veriyor hocam.Ama ben OyunGezer'in verdiği posterleri beğenmiyorum
  • Oyungezer her ay olmasa da sık sık poster veriyor. Oyun konusunda imkanı fazla yok ama her ay da oyun veriyor. Sana tavsiyem abone olmak yerine her ay gidip alman dergiyi.
  • Yazı okumak istiyorsan oyungezer al.Level'da artık bolca resim ve reklamdan başka birşey yok.Çok resim var artık dergide diye eleştiri yaptığımda aldığım cevap artık görseller daha önemli gibi cevaplar veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 31 Temmuz 2011; 12:23:22 >
  • Yıl 2011 hala dergi alan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Yıl 2011 hala dergi alan mı var?

Ne alaka gazete de almayalım nasılsa internet var
  • Aynen öyle, haber siteleri işimi görüyor, oyun haber siteleri dolmuş durumda, igni gamspotu lens of truthu emrimde.
  • O sayfaları tek tek okuyup çevirmek ayrı bir zevk
  • Oyungezer içerik ve incelemeler olarak daha güzel son zamanlarda. Oyungezer öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aynen öyle, haber siteleri işimi görüyor, oyun haber siteleri dolmuş durumda, igni gamspotu lens of truthu emrimde.

E sen şimdi o işi de yapmazsın internette işini görürsün

Şaka bir yana eskiden olsa bende level derdim ama eskisi gibi değil o yüzden oyum oyungezer
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.