Bildirim
Levent Metro - TT Arena Ulaşım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sanayiye gelirsin metroyla. Ondan sonra otobüsler oluyordu veya insanlar yürüyor diye biliyorum seyrantepeye. Tabii Galatasaraylı arkadaşlar daha net bir cevap verirler -
aynen üstteki arkadaşın yazdığı gibi. sanayi durağında iniyorsunuz, sonrasında otobüsler kalkıyor, ya onu beklersiniz ya yürürsünüz.
metro açılana kadar durum böyle. -
Maç günü sanayiden Arenaya taksi bulabilir miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur2280
Maç günü sanayiden Arenaya taksi bulabilir miyiz?
sanayiden taksi çok gereksiz olur. bir sağlık sıkıntınız yoksa yürüyün derim ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
sanayiden taksi çok gereksiz olur. bir sağlık sıkıntınız yoksa yürüyün derim ben.
Hocam yanımda 7 yaşında oğlum var. Sanayi seyrantepe arası oğlumla yürüyebilecek mesafede mi? -
quote:
quote:
quote:
Hocam yanımda 7 yaşında oğlum var. Sanayi seyrantepe arası oğlumla yürüyebilecek mesafede mi?
15 dakika falan yürüyerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Hocam yanımda 7 yaşında oğlum var. Sanayi seyrantepe arası oğlumla yürüyebilecek mesafede mi?
Hocam ben karabuk macinda 6 yasinda oglumla beraber gittim normal yetiskin insan bile yoruluyorken cocuk perisan oldu arabayla gitmedigime o kadar pisman oldum ki anlatamam yolun yarisini kucagimda tasidim mactan ciktiktan sonra o ince merdivenlerden cikmak zulum cocuk ezilecek diye yine kucagima aldim yani tavsiyem arabayla gidin dunku maca hasta oldugum icin tek basima arabayla gittim rahatca otoparka parkedip macimi izledim tek sorun otoparktan yarim saatte cikiliyo ama oyalanirsan o da sorun olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X