Şimdi Ara

LEWL 13LÜK ADAM İSTEYEN BİR KLAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: XaXaX

Lw kas sen. Herkezin dediğine aldırmaGuıld aramak içinde foruma topic açman saçma.

katılıyorum kardeşim ama forumda bile veletler dolu yani baksana konuşmalarına

yaşları kaç acaba bunların sen aldırma kardeşim bunlara işte milletini kardeşini böle savunur bunlar

server= venice

LWL = 7X

KOLAY GELSİN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

quote:

Lw kas sen. Herkezin dediğine aldırmaGuıld aramak içinde foruma topic açman saçma.

yaşları kaç acaba bunların sen aldırma kardeşim bunlara işte milletini kardeşini böle savunur bunlar

server= venice

LWL = 7X

KOLAY GELSİN!!!

Bana göre sende birbaşka veletsin. 7X nedir ki zaten lvl 70 sınırı var 70 ten fazla olamazsın ya ''X'' in ne anlamda kullanıldığını bilmiyosun yada bol keseden sallıyosun. Başkalarına velet diye sallamadan önce biraz daha düşün yaşın yüksekse bile sende onların yaşında oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Jackal -- 24 Eylül 2006; 11:39:53 >

• bırakın cocuk cağızı. NE DALGA GEÇİONUZ. SİZDE 13 LVL OLMADINIZ MI HİÇ !
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

quote:

server= venice

LWL = 7X

KOLAY GELSİN!!!

Diyene Bak Çay Demle hesabı oraya o lwli yazmakla ne kazandın? bak dur şimdi bende yazıyom

LWL=1XXXXXX

• quote:

Orjinalden alıntı: talha alkan

BEN 13 LEWELDEYİM DÜZGÜN BİR KLAN ARIYOM

Bu mesajı buraya yazana kadar kassaydın aynı sürede lvl 20 olmuştun bura ile çok zmn kaybettin çook .Bu telafi edilemez sen bence sro yu bırak hatta kendini camdan at en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha alkan

BEN 13 LEWELDEYİM DÜZGÜN BİR KLAN ARIYOM

gel benim guilde greece deim
  • yeşil_ığdır guildine gir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.