wayy beea aabi elni öpiim 5k plzz abi yaa abii senin çok paran vardır abii abi nasıl kastın abi nerde kastın abi bu lvle kasmanın incelkilerini öğretsene pls abi nolurr yaa
BU ARADA BENDE GUİLD ARIYORUM ALPS TE SABAH AÇTIM CHARI LVL 21 İM 2 HAFTADA 30+ YI HEDEFLİYORUM BOOL ŞANSLAR NİCK:T0LgA
quote:
Orjinalden alıntı: talha alkan
BEN 13 LEWELDEYİM DÜZGÜN BİR KLAN ARIYOM
Sen düzgün bi clan arıosunda onlar acaba seni arıo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Mustapha_TR
quote:
Orjinalden alıntı: talha alkan
BEN 13 LEWELDEYİM DÜZGÜN BİR KLAN ARIYOM
Sen düzgün bi clan arıosunda onlar acaba seni arıo mu?
OOHOO ABİ SEN NE DİYOSUN LVL 5 GUİLD LER PEŞİNDE KOŞTURUYOO ADAMIN ADMAAA 100M 500M PARA TEKLİF EDİYOLAR YİNE KABUL ETMİYOO 70 LVL ADAMLR KASCAZ DİYOLAR BOŞVER DİYOLARR(MİSAL YANİ)
1 klan deil guild 2 red sea açılınca gel ben seni alırım açıldıktan 1 gün sonra
YAA TAMAMAD AREDD SEA NE ZMAAN AÇILICAK BİLGİSİ OLAN VARMI CUMA GÜNÜ AÇILMASI GERKEİYODU BİLDİİM KADARIYLA
tamam da obur cuma sen yanlıs anlamıssın
seni almayan masterın elleri kırılsın..
Abi bana verebiliceğin kullanmadığın bi ÇARIN var mı 5 lvl fln olsa yeter
olm onun icin 5 lvl nedir ki o sana tam 10 lvl lik bi char bile verir ayıpsın yani
Lw kas sen. Herkezin dediğine aldırmaGuıld aramak içinde foruma topic açman saçma.
arkadaşım daha lwl 13 sün seni pek guilde alıcaklarını sanmıyorum arkadaşların değillerse tabi..şöyle bi en az 30 + ol ki o zaman bulabilirsin guild hem kastıkça kastığın yerlerde insanlarla tanışma ihtimalin artar öylelikle sağlam guildler bulabilirsin yada arkadaşlar falan filan..zaten globalle 30 + hedehödö adam alıyoruz falan derler onlara sorarsın..bu dalga geçenleride takma onların hepsi kaaaaaç 70 charlar eskittiler ondan öyle sıkılmışlar eğleniolar....
quote:
Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1
daha çooook klan ararsın ayrıca kaç gününü aldı lv13 olmak?