Merhabalar cümleten. Ben bu oyunda arkadaşlarım ile birlikte grup kurmak istiyorum ama maalesef nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Örnek veriyorum grup yazısı herhalde oyunda isminin yanında yazan renkli yer oluyor diyr düşünüyorum. Yapanları görüyorum da sizde yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba sorununuzun çözümü bir lojistik kurmak istiyorsunuz ve multiplayerda oynayacaksınız ayrıca aynı serverda olmanız gerekmektedir tüm arkadaslar orjınal oyun alıp MP baglanacak ve oynacaksınız isterseniz bizim lojistiğimize gelebilirsiniz 120 şöför ve hafta 2 Konvoy ile aktifiz facebook saltanat lojistik yazmanız yeterlidir.
Oyunun içinde direk olarak şirket kurma yok ama aynı ismi taşıyarak şirketmiş gibi gösterebiliyorsunuz. Oyunun multiplayer serverlarına bağlandığında TAB tuşuna bastığında gelen menünün sağ altındaki ayarlar düğmesine bastığında adının önüne gelecek yazıyı ve rengini düzenleyebiliyorsun. Ayarlar düğmesine tıklayabilmen için taba bastıktan sonra önce sağ tık yapman gerekiyor.
Napoleonfd
kullanıcısına yanıt
Ayarları açtımda devamını getiremedim maalesef. Daha net bir şekilde anlatır mısın?