Şimdi Ara

LEXUS ES 300H İncelemesi - E Segmentinin Oyunbozanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kampanyalı fiyat 635 bin TL ve önden çeker.

Bende eledim beyler size kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lexus es serisi ve ct serisi aslında lexusun en zayıf halkası. Pazarın sedandan suv'a kayması lexus gibi küçük üreticileri çok olumsuz etkiledi. Is serisi gibi bir araç, gs serisi gibi bir araç satış rakamları komik düzeylerde. Devamlılığı kalmadı.

Modellerin tamamının yenilenme zamanı geldi ama ya bitiriyor ya da es serisi gibi ucuza kaçılıyor.

Yeni camry eski nesillere göre çağ atladı.(corolla gibi) Haliyle es serisi de totalde başarılı ama özünde ön çekişli bir camry(avalon demek daha doğru olabilir ama o da aynı platform). Lexus da avrupalı rakiplerinin çizgisine giriyor. Her modele ayrı ayrı özenen lexus gidecek, süslü toyotalar gelecek(ls, rx, lc vs hariç). 1.6 motor sunan avrupalı rakiplerine göre herhangi bir şansı yok, 2.0 dizellere de bu fiyatlarla zor alternatif olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Lexus es serisi ve ct serisi aslında lexusun en zayıf halkası. Pazarın sedandan suv'a kayması lexus gibi küçük üreticileri çok olumsuz etkiledi. Is serisi gibi bir araç, gs serisi gibi bir araç satış rakamları komik düzeylerde. Devamlılığı kalmadı.

Modellerin tamamının yenilenme zamanı geldi ama ya bitiriyor ya da es serisi gibi ucuza kaçılıyor.

Yeni camry eski nesillere göre çağ atladı.(corolla gibi) Haliyle es serisi de totalde başarılı ama özünde ön çekişli bir camry(avalon demek daha doğru olabilir ama o da aynı platform). Lexus da avrupalı rakiplerinin çizgisine giriyor. Her modele ayrı ayrı özenen lexus gidecek, süslü toyotalar gelecek(ls, rx, lc vs hariç). 1.6 motor sunan avrupalı rakiplerine göre herhangi bir şansı yok, 2.0 dizellere de bu fiyatlarla zor alternatif olur.
    es amerikada en çok satan lexus nesi zayıf? kaldı ki dünya avrupadan ibaret değil, amerika ve çin pazarının yanında avrupada ancak dizelciler at koşturur. bir ayrı nokta da özellikle yeni lexuslar (eskileri mercedes kopysı gibi dururdu) tam bir zevk abidesi. isteyen büyütülmüş c yada 3 serisi alabilir. param olsa zerre düşünmem lexus için.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Çok satmasının nedeni ucuz olması. Başka hiç bir nedeni yok.

Demek istediğim is serisi, gs serisi gibi özenli bir lexus değil. Sadece bu kasada iddialı bir araç haline geldi. Onun bir nedeni de artık gs serisini üretmeyecek olması.

Lexusları ben de gözüm kapalı alırım. En sevdiğim markadır. 99 lexusumu çok özlüyorum. Eşim bile dizilerde lexus görünce hemen atar bana. Bunu dün attı.

LEXUS ES 300H İncelemesi - E Segmentinin Oyunbozanı

Bunu da geçen attı

Lexus bizim için başkadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz ama
    benim için soldaki iskelet Lexus LFA'yı sağdaki iskelet ise diğer Lexusları temsil ediyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 29 Ağustos 2019; 18:23:21 >
  • Bir kez otobanda bir tesiste arka arkaya iki lexus denk gelmişti. Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama o an mercedes gitsin kumda oynasın demiştim dış tasarıma bakarak. Gerçekten maybach hak getire çok güzel bir makam arabası havası vardı.

• 20 yıl sonra 100-150 bin tl civari olursa borc harc alinabilir

• Ben de zevkler ve renkler tartışılmaz düşünsindeydim sizin bu yorumunuzu görene kadar.

• Videoyu izlerken arka koltukta dinlediğin şarkı arada giren BMW reklamında da çalıyordu, tesadüfe bak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ben de zevkler ve renkler tartışılmaz düşünsindeydim sizin bu yorumunuzu görene kadar.
    katılıyorum. bu kasa es incelemeleri çıkmadan önce es e pek bir ilgim yoktu ama bu kasa dehşet olmuş. iç tasarımı gs kadar kaliteli durmasada özellikle güvenlik donanımları gs ten iyi ve arka koltuk diz mesafesi efsane. tek kusuru önden çekiş ki h modelleri için benim gözümde o bile değil. bir arkadaşın dediği gibi ileride 150.000 tl olunca almayı hayal ettiğim iki araçtan biri. (s90 diğeri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

katılıyorum. bu kasa es incelemeleri çıkmadan önce es e pek bir ilgim yoktu ama bu kasa dehşet olmuş. iç tasarımı gs kadar kaliteli durmasada özellikle güvenlik donanımları gs ten iyi ve arka koltuk diz mesafesi efsane. tek kusuru önden çekiş ki h modelleri için benim gözümde o bile değil. bir arkadaşın dediği gibi ileride 150.000 tl olunca almayı hayal ettiğim iki araçtan biri. (s90 diğeri)

Alıntıları Göster
    Es artık gs'in yerini alacak. Malzeme kalitesi videoda ve fotoğraflarda göründüğünden çok daha iyi. Rx kalitesinde bir iç mekan yakalanmış. Önden çekiş olması da dediğiniz gibi hybrid model için kesinlikle sorun değil. Sonuçta verimliliğin esas alındığı bir model.

• titanichay kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş :)

BMW bize bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir mi acaba.

• Lexus alabildiğim bir ortamda ne bmw ne mercedes aklıma gelmez. Ama hangi lexusu alacağıma karar veremeyebilirim..
  • Test için teşekkürler. Sıkılmadan izledim. Donanımlar arasında ciddi fiyat farkı var. Lexus'un da diğer premiumlar gibi tr paketi ve opsiyonlar üzerinden satış yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz bence müşteri kaçırır.

Bu arada 950 bin tl'den 100 bin tl dahi düşseler yine de pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Test için teşekkürler. Sıkılmadan izledim. Donanımlar arasında ciddi fiyat farkı var. Lexus'un da diğer premiumlar gibi tr paketi ve opsiyonlar üzerinden satış yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz bence müşteri kaçırır.

Bu arada 950 bin tl'den 100 bin tl dahi düşseler yine de pahalı.
    Beğenmenize çok sevindim, teşekkürler. Bu övgüden sonra Abone olmanızı da beklerim :)

Diğer markaların yaptığı gibi bir Türkiye paketinin geleceğini ben sanmıyorum. Marka temsilcileriyle görüştüğümüzde de satış hedeflerinin çok yüksek olmadığını söylüyorlar.

Şu an için markanın amacı bilinirlik oluşturmak ve meraklılarına satmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Bir kez otobanda bir tesiste arka arkaya iki lexus denk gelmişti. Modelinin ne olduğunu bilmiyorum ama o an mercedes gitsin kumda oynasın demiştim dış tasarıma bakarak. Gerçekten maybach hak getire çok güzel bir makam arabası havası vardı.
    Hocam sadece tasarım değil ki. Japon sorunsuzluğunu da Toyota'dan ciddi şekilde almış ve Amerika pazarında da en çok rağbet gören Premium markalar arasında başı çekiyor. Almanları putlaştıran kişilerin cidden es geçtiği ama parasının hakkını sonuna kadar veren modelleri var Lexus'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ağustos 2019; 1:18:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.