Şimdi Ara

LEXUS ES 300H İncelemesi - E Segmentinin Oyunbozanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç ile 2 gün geçirdikten sonra ayrılmak istemediğim ender otomobillerden biri oldu. 30 dakika süren izlenimlerimi dünyanın en az aboneye sahip Youtube kanalında paylaştım. Almak ve fikir sahibi olmak isteyenlere faydası olur umarım.

• Kampanyalı fiyat 635 bin TL

Ben elendim beyler size kolay gelsin.

İnceleme güzel olmuş bu youtube modası çıkalı çok insan çıktı inceleme yapan ama anlatımı beğendim. İyi yerlere gelir gibi bu kanal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Ağustos 2019; 23:15:6 >
  • Harika bir araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kampanyalı fiyat 635 bin TL

Ben elendim beyler size kolay gelsin.

İnceleme güzel olmuş bu youtube modası çıkalı çok insan çıktı inceleme yapan ama anlatımı beğendim. İyi yerlere gelir gibi bu kanal
    Emin ol anlatırken ben de elendim :)

Çok teşekkürler ..
  • çok güzel bir inceleme olmuş. bunca yılın benim diyen otomobil gazetecilerinin yapamadığı incelemeyi yapmışsınız. tebrik ederim. bulursanız bir gs incelemesi ve es-gs karşılaştırması da isteriz. ve imkanınız olursa lincoln, cadillac gibi (1996-2006 arası) inceleme isteriz.
  • kanalınızı takibe aldım güzel bir kanala benziyor. ayrıca kanalınızın adı caretta olduğuna göre, kamp ve karavan tarzı şeyler vardır veya gelir umarım.

🧐 Lexus'a gelecek olursak (LFA alınmasın ama) bu iğrenç zevklere sahip Amerikalılar, kendi markalarını batırdıkları yetmiyormuş gibi Lexus'u da yakın gelecekte batıracaklar! o tüm Lexuslarda olan o iğrenç ön tasarım yokmu beni hayattan soğutuyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arap ülkelerinde buna hunharca biniliyor. bu araç camry'nin lexus logolusu diyebilirim. aslında kaliteli görünse de bence audi ve vw kadar ayrışamamış toyotadan.

• LEXUS ES 300H İncelemesi - E Segmentinin Oyunbozanı
  • Sabaha izleyecem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E segmenti : Ok

• Bu testteki aracın canlısını görmüştüm içi çok kötü tasarım olarak, simetri yok, basık göstergenin üstünden çıkan boynuzlar çok komik duruyor. Boyle uzaktan bakınca belli olmasada detaylarda Toyota hastalıklarını taşıyor. Araç genel anlamda çok kaliteli ona lafımız yok ama cezbedici değil.
  • Geçekten farklı bir araç
  • Hayaller, Hayatlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

arap ülkelerinde buna hunharca biniliyor. bu araç camry'nin lexus logolusu diyebilirim. aslında kaliteli görünse de bence audi ve vw kadar ayrışamamış toyotadan.
    yanlış hatırlamıyorsam, Lexus ilk olarak Amerika ve Japonya pazarına özel olarak çıkmıştı. Amerikan pazarında çok tutulunca diğer pazarlarada girmişlerdi, ama ana pazarı hep Amerika kaldı! bu yüzden hala Amerikalıların geri bildirimlerine göre iş yapıyorlar! malum adamlar çirkin ve sert görülen arabalardan hoşlanıyorlar! (eski muscle arabaları sevseler başımın üstünde yerleri var)
    velhasıl araplar bile bu Amerikalılar kadar zevksiz olamaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Bu testteki aracın canlısını görmüştüm içi çok kötü tasarım olarak, simetri yok, basık göstergenin üstünden çıkan boynuzlar çok komik duruyor. Boyle uzaktan bakınca belli olmasada detaylarda Toyota hastalıklarını taşıyor. Araç genel anlamda çok kaliteli ona lafımız yok ama cezbedici değil.
    artık Toyota ucuz modellerinde bile aklını başına devşirdi! yeni araçları ise nispeten modern ve sport tasarımlı.
    yani bu Lexuslar Toyota hastalığından çok, Amerikan hastalığı! Lexusların ana pazarı Amerika zaten, Amerikalıların geri bildirimlerine göre iş yapıyorlar!

ayrıca maalesef benzer hastalığı BMW'de kapmış gibi!
    hatta Amerika pazarı için BMW'den çok satan Hyundailar bile Lexus varı tasarımlar yapıyor! (Elantra ile)
    eğer BMW Amerikan pazarında daha da çok satmaya başlarsa, gelecekte BMW'den daha çok iğrençlikler görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 29 Ağustos 2019; 11:7:0 >

• İşte zaten bu nedenle Avrupa ve TC gibi ülkelerde iş yapamayacaklar. Toyota Lexus TC de satmaya çalışıyor fakat ne burada ne Avrupada şansı yok. Hyundai mesela Genesis avrupaya çıkartmak istiyor fakat o kadar çok değişiklik yapması gerekecek ki araç Genesis olmaktan çıkacak. Aynı şekilde Almanlar ABD pazarına girebilmek için aynı revizyonu yaptığında avrupalı olmaktan çıkacak. işleri gerçekten zor.
  • AO A kullanıcısına yanıt
    haklısınız. Camry olsun, Genesis olsun, bunlara Avrupa'dan ekmek çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 29 Ağustos 2019; 11:35:15 >

• 2016 senesiydi bir yakınım ile Lexus LS 600 e bakmaya gitmiştik.Orda GS-F ile tanışmıştım.ES değilde GS-F e bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 29 Ağustos 2019; 11:36:41 >

• kickergls K kullanıcısına yanıt
    Lexus LFA

Top gear'dan Jeremy Clarkson'ın gözdesi!

• kickergls K kullanıcısına yanıt
    Hocam Ls'den haber ver bize

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.