Şimdi Ara

Leyla zana yemin ederken yine sıkıntı cikarmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadinin amaci ne arkadaslar yine kürtce sözlerle basladi yemine keske ecevit zamanindaki gibi simdide tepki koysalar ahh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meclis resmen panayır yeri olmuş.
  • Adamların amacı belli zihni belli niye etsin ki ? etse şaşardım.
  • Kurtce kuran dagitirkem sikinti yoktu da simdi mi sikinti var

• quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

Kurtce kuran dagitirkem sikinti yoktu da simdi mi sikinti var

Her yorumda din düşmanlığı yapıyorsun insanları kin ve nefrete sürükleyici yorumlar yapıyorsun insanların fikri özgürlüğünü aşağılayıcı yorumlar yapıyorsun haberin olsun bu yaptıkların anayasal suçtur hemde sadece Türkiye'de değil tüm dünyada.

• TBMM'de kendince gövde gösterisi yapıyor. Kökünüze kibrit suyu Leyla Zana
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Her yorumda din düşmanlığı yapıyorsun insanları kin ve nefrete sürükleyici yorumlar yapıyorsun insanların fikri özgürlüğünü aşağılayıcı yorumlar yapıyorsun haberin olsun bu yaptıkların anayasal suçtur hemde sadece Türkiye'de değil tüm dünyada.

Anayasal suc mu
    Yahu bu dediklerim eger sucsa suclular belli.
    Sizinnyaptiginiz kiralcilik. Kurtce kurani sallayan ben miyim. Yok. Ee nedir benim anayasal sucum. Sadece olanlari soylemek mi.

Sabahta konya da adamin birisi inege tecavuz etmis onu kaynagiyla birlikte koydum birisi dedi ki kin ve nefret dolusun dedi. Adam bana olan dusmanligindan hayvana tecavuz eden adami bile gormez olmus. Daha ne diyeyim.

Hukuk bilgim gayet yeterli allaha sukur. Senin hukuk danismanlihina ihtiyacim yok. Sucum varsa git sikayet et.

• quote:

quote:

Dedi dini koruyup yücelten, her kesimin sesini duyan, duyurmasını sağlayan ve dinleyen, herkesin görüşüne saygı gösteren, herkesi kucaklayan akpnin destekçisi.

Var ya, kendiniz söz konusu olunca ağzınıza öyle bir yakışmıyor ki demokrasi, adalet, eşitlik, hak, hukuk kavramları. Allah biliyor.

• Bazı arkadaşlar şimdi niye geçmişteki gibi olmadı demişler, Türkiye'nin demokratikleşme yolunda katettiği mesafelerin ve ulaştığı hoşgörü seviyesinin meclise yansıması olabilir mi?
  • quote:

quote:

Hocam o kişi bilinçli olarak milleti kışkırtıp sonra şikayet ediyor

• quote:

quote:

quote:

Anayasal suc mu
    Yahu bu dediklerim eger sucsa suclular belli.
    Sizinnyaptiginiz kiralcilik. Kurtce kurani sallayan ben miyim. Yok. Ee nedir benim anayasal sucum. Sadece olanlari soylemek mi.

Sabahta konya da adamin birisi inege tecavuz etmis onu kaynagiyla birlikte koydum birisi dedi ki kin ve nefret dolusun dedi. Adam bana olan dusmanligindan hayvana tecavuz eden adami bile gormez olmus. Daha ne diyeyim.

Hukuk bilgim gayet yeterli allaha sukur. Senin hukuk danismanlihina ihtiyacim yok. Sucum varsa git sikayet et.

Ben objektif bakan biriyim beni buradaki koyu partizanlarla karıştırma benim için ülkemin çıkarları vardır akp chp benim icin cok önemli değil, kısaca partilerin fanatiği değilim, olay şu, girdiğim birkaç konuda dikkatimi çeken sürekli dine yönelik konuşuyorsun yahu sana ne insanların dininden eleştireceksen şahısları eleştir örneğin ben akpnin yaptığı icraatları söylerken egemen bağış ve zafer çağlayan gibileri hiç sevmediğimi kovulmaları gerektiğini her zaman belirttim, objektif olun geniş düşünün

• Türkiye Türklerindir,Ne Mutlu Türküm diyene gibi sözleri diyenlere,bizim dinimizde ırkçılık haramdır diyip karşı çıkanlar,ulus devletin ekmeğini yiyip,ulus devletin dilde ki tekleştiriciliği sayesinde kürt kardeşleriyle Türkçe anlaşan,ama ulus devlete sallamaktan da geri durmayan kimlerdir ?

A)Akpliler
    B)Chpliler
    C)Hdpliler
    D)Ldpliler
    E)Mhpliler
  • 12 mesajlı fake hesap muhtemelen. Fazla umursamayın bloklayın geçin.
  • Maksadı her yerde terör yapmak.
    Herkes istediği gibi o yemini değiştiremez. Daha milletvekili aday adayı olmadan önce bile bu şekilde yemin edeceğini biliyorsun. Bu şartlar altında milletvekili olmak için aday oluyorsun. Hatta vekil olmanın sebebi bu yemin doğrultusunda çalışmak. Madem bu yemini edemiyorsun, bu yemin doğrultusunda çalışamayacaksın o zaman defol o meclisten. Yeminini kasıtlı olarak değiştirenlerin milletvekillikleri düşmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 17 Kasım 2015; 19:55:32 >
  • cok yakinda C kullanıcısına yanıt
    Ahır değil orası koskoca Türk devletinin meclisi. Devlet yönetiliyor orada, devletin resmi dili bir tane o da Türkçe. Sen bu dilden başka bir şeyi kullanarak çıkıp da orada böğüremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Ahır değil orası koskoca Türk devletinin meclisi. Devlet yönetiliyor orada, devletin resmi dili bir tane o da Türkçe. Sen bu dilden başka bir şeyi kullanarak çıkıp da orada böğüremezsin.

Tek dili mi savunur oldunuz şimdi de? Cumhurbaşkanımıza karşı mı çıkıyorsunuz?

• quote:

Kur'an hemen hemen her dilde var. Bu durumla alakası ne çözemedim. Ülkenin resmi dili ise Türkçe. Yeminini Almanca da yapamazsın, Kürtçe de.
  • su karıyı 100 parçaya ayırıp domuzların önüne atmak lazım
  • Bu osmanlıcılık sevdası bu ülkeyi bölük börçük edecek zamanla göreceksiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Sikayet eeildin guzel kardescigim.

Hangi kuralı ihlal etmişim onu da söylersen pek bir sevinirim ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.