< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
lezbiyen kız galiba sevgilime yürüyor ssli (2. sayfa)
-
-
sorma hocam bizimkiler de anca merhaba konuşmak istemiştim de yazsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yengeye ayrıntı dedin usta
Çok kötü durum bence yazışmalara baktimda şakaninda bir dozu olur. O kız benim bu şekil sevgilime yazsın ertesi gün mum ederim onu sadece gözlerimle oyarim öyle bir korkarki bir daha yanaşamaz. Ciddiyim bak en hassas konudur. Yüz verme sakın bisey yapmazsan daha da arsız hale gelir ileri gider söyleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm Türkiye'de lezbiyen kız yok sanıyordum ben.
xD
-
koptum bu yoruma hocam yalniz burada şakaya vuruyoruz ama konu sahibi arkadaşın sevgilisi de yüz vermiyor değil ondan yüz aldığı için bu guveni buluyor
Çoğu kızların lezbiyen olması diye konu açmıştım gerçekten doğru
napayım hocam kızı mı döveyim
laan 1.5 yıllık sevgilimi lezbiyene kaptırır mıyım
Kizi cek düzgünce konus hocam
Sevgilinde engellesin bence
kıskanırsın tabii ki o ne öyle yahu bir erkek sana gelip seni öpmek istiyorum dese senin sevgilin rahatsız olmaz mı varsayalım lezbiyen değil ki olmama ihtimali düşük yahu her şeyin bir adabı vardır sevgilisi olan birine bunları nasıl yazar o kişi sevgiline söyle o kıza sert şekilde whatsaptan mesaj atsın desin ben çok rahatsız oluyorum yazdıklarından
-
Seni araya alsınlar sandviç yapsınlar
-
-
Döv demiyorum ama bunlarada göz yumma ne demek sevgili mi kızdan mi kiskanayim demek zaten Allah'ım yarabbim şu konuştuğumuz şeylere devire bak. Neyse zaten altta arkadas yazmış aynı şeyi sen yapsan sevgilin rahatsız olmaz mı ? Aşağıda sevgilinin yazısını da gördüm gayet iyi yazmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X