< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
lezbiyen kız galiba sevgilime yürüyor ssli
-
-
-
-
Abooooo
Seninki elden gitmis knk
Bi 3lu belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nereye gidiyor lezbiyene de kız kaptırmayız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Offff neler var ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kacırma bu fırsatı bu lezbiyenler grup sekste jaguara dönüşüyor
-
1-) En büyük hata sende kardeşim hiç mi kıskanç değilsin gram kıskançlığın yok mu yani yuh be artık yuh yani ya kızı bir ters çevirip kaçırmadığı kalmış sen umursamadım diyorsun...
2-) İkinci en büyük hata senin sevgilinde yani öpücüklü emoji göndermek nedir bu kadınlarda çok arttı son zamanlarda arkadaşlarına aşkım canım falan diyorlar e haliyle lezbiyen birisi de bunu romantik ilişki olarak anlayabiliyor ondan dolayı kız arkadaşına söyle kızlara aşkım demeyi bıraksın öpücük atmayı bıraksın saçmalamasın...
3-) Kız arkadaşına söyle gitsin o kıza "Benim sevgilim var benimle bir daha konuşma yazdıklarından aşırı rahatsız oldum." desin.
4-) Sevgilinden şüphe et çünkü kaliteli ve aklı başına bir kız çoktan küfürü basıp engel atmıştı ardından ssleri sana atmıştı ama senin sevgilin direk ss atıp muhabbeti devam ettiriyor bu ne
-
Okurken benim sinirim bozuldu arkadaş bu ne böyle bu nasıl bir rahatlık sevgilisi olan birine nasıl böyle yürürsün hadi sevgilisi olmadığını bilmiyorsun diyelim lezbiyen olanda suç yok arkadaş bu konuyu açanın sevgilisi kızın yürümesine rağmen gram muhabbeti sohbeti bozmuyor lezbiyen olanda umut fakirin ekme neyse ne yazıyorum ben banane yaw umarım o kız sevgilini çalar belki konuyu açanın aklı başına gelir
-
Senin sevgili rahat, kız ondan da rahat
Takıntılı gibi
Mfpeğtmkt çok komik slwplfmmf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın git saçını başını yol hocam sevgiline sarkan kızın.
Arkadaş o kadar çok lezbiyen ve biseksüel kız var ki inanamazsınız etrafınızdaki neredeyse bütün kızlar biseksüel veya lezbiyen. En son sevgilim de biseksüeldi Ve ondan sonraki flörtüm de biseksüel çıktı. Erkeklerden hoşlanan bir kadın bulmak artık çok zor hale geldi.
senin kız elden gitti. kız a kaptırmışsın manita yı. tarihde yerini almalısın. hep erkeklere kaptırılır sen kıza kaptırmışsın
-
Kız, donanım haber delikanlılarından daha güzel iltifat ediyor yalnız
Yüzde yüz.
Tak bıçağı hocam...
-
oğlum sen bir kızdan bir kızı kıskanabilir misin lezbiyen mi değil mi emin bile değilim. sevgilimden de şüphe etmem güzel bir kız bıraksa bırakır zaten onun da rahatsız olduğunu biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yılmazı msnden sileceksin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yılmazı msnden sileceksin
|
Abooooo
Seninki elden gitmis knk Bi 3lu belki |
Senin sevgili rahat, kız ondan da rahat
|
Tak bıçağı hocam... |
nereye gidiyor lezbiyene de kız kaptırmayız
|
Kız, donanım haber delikanlılarından daha güzel iltifat ediyor yalnız
|
Benzer içerikler
- jack daniels orjinal sorgulama
- saçma hikayeler
- o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış sözleri
- intihar mesajı şakası
- çamaşır suyu zehirlenmesine ne iyi gelir
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X