Şimdi Ara

LG 2013 YENİ MODELLER ÇIKTI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper6161

42LA660s aldım yarın kurulum yapılacak inşallah

Hayırlı olsun. Güle güle kullanırsın inşallah. İlk yorumlarını bekliyoruz
  • İlk yorum gelsin gayet başarılı s2 Tuner hariç herseyi test ettim her hangi bir sorunla karşılaşmadım sizlerin soracak seyleri varsa sorabilirsiniz yine tekrar edeyim 42LA660s sahibiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • android tv box lar bildiğimiz şu anda piyasada bulununan smart tv lerden daha iyi bir smart tv haline getiriyor tv nizi ve maliyetide daha düşük oluyor haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Şunları bi Android yapamadılar.

Android'in Tv'lere uygulanmamasının bir nedeni'de virüsler olabilir.
    Andorid için 50.000 virüs yazıldığı bahsedildi,1 milyon uygulamanın olduğu yerde,Virüste olur.Tv'lerinin virüs yeyip çökeceğinden korktuklarından,Android'e geçeceklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 19 Nisan 2013; 16:25:42 >
  • bunların içinde DVB-T2 tuneri olan var mı? birde 960 serisinin yeni serisi çıkarmı?
  • Line uplarında var yabancı sitelerde ama Türkiyede yok. Bence yılın ikinci yarısı gelir. Oledlerde yıl sonuna doğru satılacakmış. Ama kanımca en ucuzu 12000 TL falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlander

bunların içinde DVB-T2 tuneri olan var mı? birde 960 serisinin yeni serisi çıkarmı?

Hepsinde var.
  • mağaza görüntülerine göre yeni modellerde parlaklık artmış gibi görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Nisan 2013; 22:18:54 >
  • LG 2013 LED TV SERİLERİ

LG 2013 YENİ MODELLER ÇIKTI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 23 Nisan 2013; 22:55:29 >
  • Kumandası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 23 Nisan 2013; 23:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Kumandası

Yanlız kumanda efsaneymiş. Ben çok beğendim. Samsungun ki çok saçma olmuş. Kullanışsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenukal

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Kumandası

Yanlız kumanda efsaneymiş. Ben çok beğendim. Samsungun ki çok saçma olmuş. Kullanışsız.

Asıl kumanda bu değil. Şu konudaki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_73934892/tm.htm

• LG 55LA660S

Kliksa dan alındı 150 TL babalar günü indirimi ve 35 TL kazanılan paraf para düşünürse 3.315 TL ye alındı.

Gördüğüm kadarıyla (herhangi bir ekstra ayar yapmadım eco modda)

-ölü piksel yok
    -köşelerde ışık sızması mevcut
    -3d si güzel
    -kumanda kullanışlı
    -smarttv den browseri daha ilk girişimde çökerttim. (ebuddy açtım)
    -player özellikleri güzel ve kullanışlı (mkv de film bir kaç kere baştan başladı ve ileri sarması sıkıntılı ama diğer dosyalarda böyle bir sorun olmadı)

Dikkat edilmesi önerilen: Media player, smart tv, ses ile kontrol, browser vss gibi şeyler için tv almayın. Görüntü kalitesi hepsinden önemli. Parası olana önerim Sony yada Sharp. Sen neden Lg aldın derseniz, Günlük yarım saatten fazla tv izleyemiyorum arada bir film izlerim o da ayda 1 yada 2. Eve ikinci Tv ihtiyaçtı o yüzden aldım.

Sorusu olan olursa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunmedia -- 18 Haziran 2013; 0:01:59 >

• ben de dün mediamarkt'dan (2099TL) 42la690s aldım kurulumdan sonra görüşlerimi paylaşırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh_sim

ben de dün mediamarkt'dan (2099TL) 42la690s aldım kurulumdan sonra görüşlerimi paylaşırım...

kuruldu mu
  • :) çoktaaan, televizyonu çok beğendim. hele sihirli kumanda müthiş, web browserdan onunla sörf çok eğlenceli. 2TB film arşivimden oynatamadığım film henüz yok, mesela bi tane 18 gb lık mkv formatında avatar versiyonu izledim takılmadan. verdiğm parayı kuruşuna kadar hakediyo bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muh_sim -- 15 Temmuz 2013; 15:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh_sim

:) çoktaaan, televizyonu çok beğendim. hele sihirli kumanda müthiş, web browserdan onunla sörf çok eğlenceli. 2TB film arşivimden oynatamadığım film henüz yok, mesela bi tane 18 gb lık mkv formatında avatar versiyonu izledim takılmadan. verdiğm parayı kuruşuna kadar hakediyo bence.

"La660s" ile "La690s" arasında çok karasız kaldım. Sanki pek bir fark yokmuş gibi geliyor. Mutlaka alırken araştırmışsındır. Ne tavsiye edersin bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de LA690S almak için gittim media martkta ordaki eleman kandırdı beni ve PANASONIC TX-L42ETW60 tv sattı. gözüm hala lg de. panasonicte taşınabilir hdd mi kullanammıyorum. işlemcisi sanırım dual core değil. yanlış şeylere mi takılıyorum beni bilgilendirmenizi istiyorum
  • ben 660 - 690 arasında sadece malzeme farkı olduğunu biliyorum. 660 ın çerçevesi plastik; 690 ise metal malzeme
  • Arkadaşlar dün LG'nin 47LA740S modelini aldım. Samsung 46F6800 alacakken son anda döndüm LG'ye. Henüz kurulum gerçekleşmedi.

Sizce LG iyi bir tercih mi olmuş? Bu modeli kullanan arkadaş var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.