Şimdi Ara

LG 2013 YENİ MODELLER ÇIKTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 LG TV'ler çıktı ve yavaş yavaş piyasaya girmeye başladı. Teknosa da alt modelleri çıkarmakla başladı..

Yeni modelleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz....

http://www.lg.com/pl/3d-tv

55LA860v

47LA740s

55LA660s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy2121 -- 6 Nisan 2013; 11:09:15 >

• LA açılımı nedir acaba bana LM serisini alırken yeni çıkacak seri android olacak demişlerdi birde sanırım çift çekirdek işlemci var bunlarda bi yerde görmüştüm de linki bulamadım şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

LA açılımı nedir acaba bana LM serisini alırken yeni çıkacak seri android olacak demişlerdi birde sanırım çift çekirdek işlemci var bunlarda bi yerde görmüştüm de linki bulamadım şimdi..
    Ayaklar bana bir modeli hatırlatıyor vay kopyacılar vayy Nedeyelim hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ayaklar bana bir modeli hatırlatıyor vay kopyacılar vayy Nedeyelim hayırlı Olsun

Alıntıları Göster
    Desenize LM'lerin ömrü buraya kadarmış. Yakında güncelleme çıkarmayı da bırakır bunlar. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: setcom_2000

Desenize LM'lerin ömrü buraya kadarmış. Yakında güncelleme çıkarmayı da bırakır bunlar. :(

Alıntıları Göster
    Nerelerde satılıyor? Detaylı özellikleri nedir?
  • quote:

en üstteki 2 modeller samsung es8000 en alttaki de phlilips yeni çıkan 7008 modeline benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

en üstteki 2 modeller samsung es8000 en alttaki de phlilips yeni çıkan 7008 modeline benziyor

Alıntıları Göster
    menşei kore ise düşünün bi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ati39

menşei kore ise düşünün bi :)

Alıntıları Göster
    Vay be kopyala yapıştır kopyala yapıştır, yaratıcılık bitmiş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Vay be kopyala yapıştır kopyala yapıştır, yaratıcılık bitmiş artık.

Alıntıları Göster
    Yeni sürüm LG tvlere baktım da beni üzmedi. Eksta çok fark denilecek şeyler göremedim açıkçası... sizce de öğle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

Yeni sürüm LG tvlere baktım da beni üzmedi. Eksta çok fark denilecek şeyler göremedim açıkçası... sizce de öğle değil mi?

Alıntıları Göster
    Teknosa 42LA640S moedlini yanında 5+1 Bluray 3D ses sistemi ile 2399 Tlye satıyor sizce uygunmu,bu fiyata alınırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Teknosa 42LA640S moedlini yanında 5+1 Bluray 3D ses sistemi ile 2399 Tlye satıyor sizce uygunmu,bu fiyata alınırmı ?

Alıntıları Göster
    LM modelleri iyi düşer ozaman ,Takip etmek lazım "Yalnız LG panellere bir türlü ısınamadım .geçen bimekste 3D performansını inceledim berbattı, yani pasif gözlük bana göre değil.aynı içeriği samsung es7000 panelde izledim aktif gözlükte muhteşemdi.derinlik mükemmeldi.
  • quote:

LM modelleri iyi düşer ozaman ,Takip etmek lazım "Yalnız LG panellere bir türlü ısınamadım .geçen bimekste 3D performansını inceledim berbattı, yani pasif gözlük bana göre değil.aynı içeriği samsung es7000 panelde izledim aktif gözlükte muhteşemdi.derinlik mükemmeldi.

Alıntıları Göster
    42LA660S ve 42LA690S mağazalara gelmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Aynısını bende gördüm bununla 47LM640S ve aynı ses sistemini alsak daha mı ucuza gelir ki yada arada ne fark var ?

ürün bu :http://www.teknosa.com/urunler/119960913/lg-47la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-lg-hb110#TeknosaStoreInMap

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Exe

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Aynısını bende gördüm bununla 47LM640S ve aynı ses sistemini alsak daha mı ucuza gelir ki yada arada ne fark var ?

ürün bu :http://www.teknosa.com/urunler/119960913/lg-47la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-lg-hb110#TeknosaStoreInMap

Alıntıları Göster
    Şunları bi Android yapamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Alıntıları Göster
    LA640 serisini incelemk isteyen arkadaşlar için kendimce mağazalardan ve internetten topladığım bilgilerle bir inceleme yaptım. isteyen buradan ulaşabilir.

Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_74071557/f_/key_la640//tm.htm#74071557

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Alıntıları Göster
    android tv beklemeye gerek yok piyasada usb flash bellek büyüklüğünde usb android tv box lar mevcut 100 tl civarında alın size android led tv benim diyen smart tv den bile daha iyi olur kanımca şahsen bir tane 615 için düşünmüyor değilim aklıma takılan bir tek digi play performansı nasıl olur net cecaplar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

42LA660S ve 42LA690S mağazalara gelmiş mi?

Alıntıları Göster
    LA660 gelmiş hepsine fakat 690 galiba sadece Mediamarkta gelmiş gibi diğerlerinde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

android tv beklemeye gerek yok piyasada usb flash bellek büyüklüğünde usb android tv box lar mevcut 100 tl civarında alın size android led tv benim diyen smart tv den bile daha iyi olur kanımca şahsen bir tane 615 için düşünmüyor değilim aklıma takılan bir tek digi play performansı nasıl olur net cecaplar yok

Ne işe yarıyor usb android tv boxlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenukal

LA660 gelmiş hepsine fakat 690 galiba sadece Mediamarkta gelmiş gibi diğerlerinde göremedim.

Bence LA660'ın çerçevesi iyi olmamış. LM660'ın daha güzeldi. LA690'a bakmak lazım.
  • 42LA660s aldım yarın kurulum yapılacak inşallah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.