Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Televizyonu hdmi ile bilgisayara bağlayıp kullanan var mı? Bende bazı dikey çizgilerde renk değişimi oluyor. Olması gerektiği renkde değil de koyu gri olarak gösteriyor. Ama yatay çizgilerde böyle bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba 32LF630V kullanıyoruz.

Tvden genel olarak memnunuz. Ancak çözemediğim bir sorun var. Dahili uydu alısında bazı kanllar kendi kendine yer değiştriyor. Bu daha çok Doğan Grubu kanallarında oluyor. Örneğin 18. sıraya CNN Turk HD kanalını, 45. sıraya Tv2 HD'yi koyuyorum. Birkaç gün sonra tvyi açtığımda Tv2 HD kanalı 18. sıraya, CNN Turk HD ise 45. sıraya gelmiş oluyor.

LG müşteri hizmetlerine danıştım. Aynı zamanta bulunduğum ildeki teknik servis ile görüştüm. İlk başta bana tvyi fabrika ayarlarına almamı ve kanal taraması yapmadan önce, ayalardan Türksat yerine Diğer Operatör seçeneğini seçmem söylendi. Bunu yapamama rağmen sorun devam etti.

Tekrar görüştüm. Bu sefer de sorunun LNB veya kablo kaynaklı olabileceğini söylediler. Sinyal zayıflayınca, bu kendi kendine kanal sırası değişme durumu ortaya çıkabiliyormuş? Uydu sistemimi kontrol ettirmem gerekliymiş.

Geçen hafta eve uyducu geldi. Elindeki aletle sinyal seviyesini ölçtü ve sinyalde bir sorun olmadığını, hatta baya güçlü olduğunu söyledi.

Aranızda bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

Teşekkürler.

• beyler film izlerken alt yazı ingilizce çıkıyor, ama pc de açarken türkçe alt yazı var. tv de ingilizce oluyor nasıl düzeltebiliriz? 32lf650
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

beyler film izlerken alt yazı ingilizce çıkıyor, ama pc de açarken türkçe alt yazı var. tv de ingilizce oluyor nasıl düzeltebiliriz? 32lf650

filmdeyken altyazı ayarlarına gir sub bas iki secenek gelecek birincisi dahili alt yazı ve harici alt yazı bu seceneklerden hariciyi sec türkçe olsun....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    hocam şu şekil yaptım ama, film açıkken 1.resimdekini, sonra 2.resimdeki ekran açıldı, orası ztn türkçe, ilk kısımdaki ingilizceyi değiştirdim gene olmadı. doğru yerden mi yaptım bilmiyorum ama :(

hizliresim.com
    IMG-20151009-WA0017 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/1r4El5

hizliresim.com
    IMG-20151009-WA0018 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/25ya0L

• rodrigo12 R kullanıcısına yanıt
    resimler doğru ama bu resimdeki
    hizliresim.com
    IMG-20151009-WA0018 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/25ya0L
    dil bölümü bende kapalı sende açık sanırım menudeki ayarlarla oynanmış birinci dil ingilizce yapılmış tavsiyem Qmenü+genel+başlangıç ayarlarına geri dön
    birde film dosyasını pc'de bir bak türkçeden başka alt yazılar varmı bir film ve bir alyazı olsun alt yazılırı aynı olsun

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Merhaba...

Bayağıdır giremiyordum.. Lg Televizyonlarını Nvidia yada Ati ekran kartı üzerinden bilgisayarlarına HDMI yoluyla bağlayan arkadaşların ekranın dışarıya taşması sorununu ortadan kaldırmak için, Görüntü ayarlarında Resim seçeneklerinden '' Sadece Tarayın'' bölümünü tıklarlarsa sorun düzelecektir... Aynı sorun bazı Samsung lardada vardır. Samsunglarda yine aynı şekilde ekrana sığdır bölümünü tıklarlarsa yine sorun düzelecektir... Görüşmek üzere saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 11 Ekim 2015; 16:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

Merhaba...

Bayağıdır giremiyordum.. Lg Televizyonlarını Nvidia yada Ati ekran kartı üzerinden bilgisayarlarına HDMI yoluyla bağlayan arkadaşların sorunu ekranın dışarıya taşması sorununu ortadan kaldırmak için, Görüntü ayarlarında Resim seçeneklerinden '' Sadece Tarayın'' bölümünü tıklarlarsa sorun düzelecektir... Aynı sorun bazı Samsung lardada vardır. Samsunglarda yine aynı şekilde ekrana sığdır bölümünü tıklarlarsa yine sorun düzelecektir... Görüşmek üzere saygılar

Bende bundan bahsediyordum ama o seçeneğin yani tarayın menüsünü unutmuştum çok iyi oldu bu dost

resimli şekilde gösterirsen çok iyi olucak bu birde pc'yi hdmı'den bağlayıp tarayın deyip okeliyoruz dimi ? pc'yi kapatınca bu işlemi her defa yapmak bunaltabilir insanı umarım analamışsınızdır yani pc'yi kapat tv'yi kapat yine pc'yi aç yine tv'yi aç yine resim seçenekleri tarayın de yorar insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 11 Ekim 2015; 16:31:21 >

Bir kere yapmanız yeterli...
  • quote:

Bir kere yapmanız yeterli...

özgen bu menü olsa gerek dimi bak kırmızı işaretlediğim (sarı menüden) ''sadece tarayın'' seçiyoruz tam ekran masaüstü oluyor, resim yabancı forumdan alınma bakma aspetc ratio yazıyor ekran formatı demek biliyorsun zati , ben mağzada burdan etmiştim senin dediğin gibi yukarda, bazıları pc'den ayar çeksede 1920x1080p çöüzünürlük ekrandan taşıyor tam oturmuyor diyorlar defaatlerce geçen sayfada anlattım ama iyikide yazdın hatırlamıyordum menüyü, işte burdan tam 50'inç monitör kalitesi tam ekran oluyor

LG 2015 LF SERİSİ

• Sanırım kimse değinmemiş ama bu televizyon hiç toz tutmuyor. aldığımdan beri bir kere gözlük camı sileceğiyle öylesine sildim, bir ay geçmesine rağmen televizyonda zerre toz yok.
  • 32LF630V aldım ama çok pişmanım.Keşke 42" veya üzeri ve 3D'li alsaymışım diyorum.Daha iyisi vardır elbet ama bu TV başka,bambaşka.LED TV'lere olan önyargımı yerle yeksan etmesi bir tarafa keşke daha büyük ekranlı alsaymışım dedirtti.İnşallah nazar etmem.Zira şimdiye dek iyi ki almışım dediğim nadir şeylerin listesinde üst sırada yerini aldı.Bir,bilemedin iki seneye kadar daha büyük ekranlısına bakmaya başlarım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

Sanırım kimse değinmemiş ama bu televizyon hiç toz tutmuyor. aldığımdan beri bir kere gözlük camı sileceğiyle öylesine sildim, bir ay geçmesine rağmen televizyonda zerre toz yok.

bizim ev çok tozludur
    tv'nin arka tarafı tamamen kapalı tozun gireceği yer usb ve hdmi ve diğer girişlerden olur hoperlörü alta yapmışlar yani bir tv bozan tozdur bu tv'ye biraz toz zor girer
    haftada bir özel beziyle siliyorum prıl prıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 12 Ekim 2015; 2:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamurgan

32LF630V aldım ama çok pişmanım.Keşke 42" veya üzeri ve 3D'li alsaymışım diyorum.Daha iyisi vardır elbet ama bu TV başka,bambaşka.LED TV'lere olan önyargımı yerle yeksan etmesi bir tarafa keşke daha büyük ekranlı alsaymışım dedirtti.İnşallah nazar etmem.Zira şimdiye dek iyi ki almışım dediğim nadir şeylerin listesinde üst sırada yerini aldı.Bir,bilemedin iki seneye kadar daha büyük ekranlısına bakmaya başlarım ben.

hocam lf630 ben pek tavsiye etmiyorum 3 boyut yok ekranı edge keşke LF650 serisini alsaydın ...
    3 boyutu pek sevmem ama bulunsun arada değişiklik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Herkese merhaba 32LF630V kullanıyoruz.

Tvden genel olarak memnunuz. Ancak çözemediğim bir sorun var. Dahili uydu alısında bazı kanllar kendi kendine yer değiştriyor. Bu daha çok Doğan Grubu kanallarında oluyor. Örneğin 18. sıraya CNN Turk HD kanalını, 45. sıraya Tv2 HD'yi koyuyorum. Birkaç gün sonra tvyi açtığımda Tv2 HD kanalı 18. sıraya, CNN Turk HD ise 45. sıraya gelmiş oluyor.

LG müşteri hizmetlerine danıştım. Aynı zamanta bulunduğum ildeki teknik servis ile görüştüm. İlk başta bana tvyi fabrika ayarlarına almamı ve kanal taraması yapmadan önce, ayalardan Türksat yerine Diğer Operatör seçeneğini seçmem söylendi. Bunu yapamama rağmen sorun devam etti.

Tekrar görüştüm. Bu sefer de sorunun LNB veya kablo kaynaklı olabileceğini söylediler. Sinyal zayıflayınca, bu kendi kendine kanal sırası değişme durumu ortaya çıkabiliyormuş? Uydu sistemimi kontrol ettirmem gerekliymiş.

Geçen hafta eve uyducu geldi. Elindeki aletle sinyal seviyesini ölçtü ve sinyalde bir sorun olmadığını, hatta baya güçlü olduğunu söyledi.

Aranızda bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

Teşekkürler.

Hocam Tam emin olmamakla.birlikte size bir önerim.var bende Philips tv var dahili uydu ayarlarında otomatik kanal güncelleme var onu kapalı yaparsam bu sorunum ortadan kalktı eğer sizdede buna benzer bir ayar varsa denemenizi öneririm geri dönüşünüzü bekliyorum saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün araştırma şansım olmadı.Bir saat içinde alıverdim.Araştırmaya vaktim olaydı,650V alabilirdim.Bir de 32" ekranda 3D çok mühim bir özellik değil sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 LF 650 kullanıyorum malumunuzdur. Şöyle bir sıkıntı var.. Kanal listesinde bazı kanalların yerine ota Hizmeti diye birşey geliyor. Kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Mesela listede gezerken 5-6 - 7 sıkıntı yok 8-9 u atlayıp 10 a geçiyor. o aradı rakamlara bastığımda ise kanal numarası mavi şekilde çıkıyor ve ota hizmet yazıyor. . bir çözüm bulamadım 10 güne bir kanal listesini yeniden atıyorum usb den .. Neden ola ki?
    En altta gelişmişe giriyorsun.. Oradaki resim bölümünden burası kısayollar....
     LG 2015 LF SERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 12 Ekim 2015; 13:43:12 >
  • LF650'ye yeni güncelleme geldi yüklüyorum
    yeni günceleme sürümü: 04.00.30

• quote:

En altta gelişmişe giriyorsun.. Oradaki resim bölümünden burası kısayollar....
     LG 2015 LF SERİSİ

ben yukardaki resimde gösterdiğim yerden etmiştim fark etmiyor sonuçta birde detaylıca anlatın lütfen yani menü: şurası şurası şeklinde kısa ve öz yazınca anlamıyoruz lf650v yok bende pc için bir kaç güne alaıcğaım o yüzden soruyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.