Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim tvyi kurmayada bu sabah geldiler ilk izlenim çok iyi fakat lg store den birşey indiremiyorum "indirilemedi,tekrar deneyiniz" diyor bu sorunu yaşayıp cozen varmı cvplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Benim tvyi kurmayada bu sabah geldiler ilk izlenim çok iyi fakat lg store den birşey indiremiyorum "indirilemedi,tekrar deneyiniz" diyor bu sorunu yaşayıp cozen varmı cvplarsanız sevinirim.

Tvnizin yazilimi guncelleyin bu sorun ortadan kalkar

• Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    49'u al derim ben . Şimdilik en azından 22 ekimde fener maçını izlersin, 6-7 yıl sonrada 4k tvlere geçme zorunluluğu hissetmezsin . Bende 43" 4k tv var ve 4k ile 1080i görüntü arasında çok fark var gerçekten .uf serisi ayrıca smart özellikleri donanım olarak daha iyi olduğu için daha iyi kullanırsın . Ama kısa vadeli düşünüyorsan 50lf alabilirsin .
  • 42LF650V alacağım. Çok nadir kullanacağım akşam 1-2 saat ve belki hafta sonu 3-4 saat. Sizce değer mi? Ya da 32 mi alsam. Evde zaten 2 tane 42 ekran var. Kafam karıştı. Fazla masrafta etmek istemiyorum ama alırken de iyi bir şey alalım diyorum. Ne dersiniz???
  • 42LF650 model Kipa'da 1.699-TL, Teknosa'da 1.999-TL, Bimeks'te 2.099-TL oldu bilgilerinize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guard058 -- 4 Ekim 2015; 0:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guard058

42LF650 model Kipa'da 1.699-TL, Teknosa'da 1.999-TL, Bimeks'te 2.099-TL oldu bilgilerinize....

1.5 ay önce kliksadan 1.490'a alarak ne kadar doğru karar verdiğimi görüyorum.
  • TV'nin fiyatı birlen arttı çok gereksiz oldu bu şimdi,2500 lira civarlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Ekim 2015; 1:46:10 >
  • 42LF650V daha önce la serisinde sorunsuz seyrettiğim mkv filmlerimin bazılarını oynatamıyor... oynatmak için çabalıyor sonra oynatılamıyor diyor... desteklenmeyen video formatı uyarısı değil yani... yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? teşekkürler...

• Slm, bu 50LF650V 'de smartshare PC'de paylaşılmış klasörleri görmüyor. Hızlı olsun diye ağ kablosu ile bağlanıyorum. Bu dosya paylaşımı nasıl oluyor? Bir de iso uzantılı 3D filmleri altyazılı nasıl izleyeceğiz? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SumbulzadeVehbiEfendi

42LF650V daha önce la serisinde sorunsuz seyrettiğim mkv filmlerimin bazılarını oynatamıyor... oynatmak için çabalıyor sonra oynatılamıyor diyor... desteklenmeyen video formatı uyarısı değil yani... yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? teşekkürler...

hocam son yazılımın nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım sürümü 04.00.15 yazıyor...

• SumbulzadeVehbiEfendi S kullanıcısına yanıt
    hocam flash belleğini f32 olarak format at filmleri bu flashe yükle bir deneme derim

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

42LF650 model Kipa'da 1.699-TL, Teknosa'da 1.999-TL, Bimeks'te 2.099-TL oldu bilgilerinize....

Ne dersiniz,

Gittigidiyor'da 50 inç modeli 2.099-TL (100-TL maxi puan var) daha aşağı inermi?

50LF650

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Ne dersiniz,

Gittigidiyor'da 50 inç modeli 2.099-TL (100-TL maxi puan var) daha aşağı inermi?

50LF650

kesinlikle al fiyat çok iyi

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    fat32 ye 4gb dan buyuk dosya atılamadigindan benim filmler bellege kopyalanamaz hocam.. tesekkurler ilginiz icin..

• bellekleri ntfs olarak formatladığımızda görmüyor mu alet? niye illa fat32?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

bellekleri ntfs olarak formatladığımızda görmüyor mu alet? niye illa fat32?

film ve video'da en iyisi fat32 formattır akıcıdır
    bende flash bellekler fat32 'dir
    hard diskte ntfs dir ama fat32 atsam 1tb bölüm bölüm fat32 ile biçimlerdirsem bölüm bölüm zor olur ama lg'nin video programı ntfs iyi görüyor zorluk çıkarmıyor yoksa filmlerde gözle görünür takılma olurdu

• bende 5gb film vardı. bellek formatına bakmadım ama 8gb'lik belleğime sığmadı. muhtemelen SumbulzadeVehbiEfendi'nin dediği gibi fat32 nedeniyle o halde. belleği formatlayıp tekrar deneyeyim. cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SumbulzadeVehbiEfendi

fat32 ye 4gb dan buyuk dosya atılamadigindan benim filmler bellege kopyalanamaz hocam.. tesekkurler ilginiz icin..

fat32 videoda en iyisi ama flimler artık çok büyüdü fat32 bunun gerisinde kalmış görünüyor o zaman yapacak tek şey ntfs formatı ayrıca daha önce çalıştırıyor şimdi çalıştırmıyorsa fabrika ayarlarına dön derim, geçen mkv uzantılı filmi labtobun windows playerda çalıştaramadım (codexi eskimiş görünüyor yenşi versiyon lazım)film flasha attım lg lf650 sorunsuz alt yazılı açtı şu ana kadar 50 'ye yakın filmi açtı sonyde çektiğim full hd videoları bile sorunsuz açtı yani lg üzerindeki codexi iyi sayılır ve lisanslı görünüyor tabi lg'nin daha önceki modellerinde film ve altyazı sorunu vardı bunlar giderilmiş görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

bende 5gb film vardı. bellek formatına bakmadım ama 8gb'lik belleğime sığmadı. muhtemelen SumbulzadeVehbiEfendi'nin dediği gibi fat32 nedeniyle o halde. belleği formatlayıp tekrar deneyeyim. cevap için teşekkürler.

evde kotalı internetim var filmleri genelde arkadaşın dükkanında yüklerim, geçenlerde tabletin torrent programına 4.90 gb film yükleyim dedim 4.36 gb geldi tak diye durdu neler yaptım çalıştaramadım eğer yükleseydi 4.90 gb fat32 denerdim labtobu alıp adamın dükkanına gitmek istemiyorum yani bu olayları yaşayıp görüyoruz ama lg'nin allahtan fat32 takıntısı yok görünüyor
    evdeki bütün flash hard diskleri çalıştırdım şimdilik sorun yok

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.