Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    altyazıların boyutu ve renkleri nereden düzenleniyor? bulamadım.
  • marem1 M kullanıcısına yanıt
    peki bu 3 ay kullandıktan sonra iptal edebiliyoruz dimi yani illaki kullanıcaz diye bir şart yoktur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

Filmdeyken aşağı yön tuşuna basın altta duraklatma ilerleme çubuğu vs. Açılacak en sağda bi ok işareti var onu seçin açılan bölümde sub yazar ona girin renk konum boyut senkron hepsi üstte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

Ok tusuna bas filmdeyken en sağda bir isaret olucak onuda okeyle menu cikiyor ustte.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. hallettim. sarı renk altyazıyla film izlemek dururken günlerdir beyazla izliyormuşum :)
  • çok teşekkür ederim. hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marem1 -- 30 Eylül 2015; 20:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Hayırlısı neyse o olsun , simdiden gule gule kullanin hocam

Slm, TV bugün geldi, TV Kanal performansını beğenmedim. Ekran büyük olduğundan TRT HD kanalları sanki SD kanal gibiydi. Fox Kanal D, ATV HD kanalları daha iyiydi. 1080p MKV iyi. PC bağlantısı iyi. USB'den 3D test ettim. İyiydi. TV kanal performansına göre TV'yi geri iade edecektim ancak 3D ve 1080p mkv performansına bakarak vazgeçtim. Fiyatı 2000 TL'nin altında cinema, ps4 3D amaçlı alınabilir. Gözlük kullandığım için bu LF serisine LG AG-F420 KLİPSLİ GÖZLÜK alsam sorun olmaz değil mi? Kolay gelsin...
  • Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    Lg servis gün içerisinde geldimi hocam?yoksa sizmi kurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

quote:

Slm, TV bugün geldi, TV Kanal performansını beğenmedim. Ekran büyük olduğundan TRT HD kanalları sanki SD kanal gibiydi. Fox Kanal D, ATV HD kanalları daha iyiydi. 1080p MKV iyi. PC bağlantısı iyi. USB'den 3D test ettim. İyiydi. TV kanal performansına göre TV'yi geri iade edecektim ancak 3D ve 1080p mkv performansına bakarak vazgeçtim. Fiyatı 2000 TL'nin altında cinema, ps4 3D amaçlı alınabilir. Gözlük kullandığım için bu LF serisine LG AG-F420 KLİPSLİ GÖZLÜK alsam sorun olmaz değil mi? Kolay gelsin...

TRT HD kanalı sd gibi demişsin tabikide nedeni şu arkadaşım :türkiyede native 1080p 20mbps bitrate oranına sahip kanal yok, dolayısıyla bütün kanallar, d-smart hd, digiturk plus hd,teldünya vs vs hepsi 720p yani 1280x720p sinyalde yayın yapıyor ,yani 1080p full hd 20mbps oranına sahip kanal yok tr'de ,50 ve üstü panellerde pixselleri sayıyorsun tabi, lakin sen bluray remux bir film izlersen gerçek 1080p sinyal vermiş olucaksın ve tv'nin yanınada izlesen pixseller gözüne batmıyacak ,önemli olan çözünürlük değildir (BİTRATEDİR) Tekamülü resim kalitesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

quote:

hocam 40 gündür lf serisini kullanıyorum inanki bu lg'ye ne verirsen onu alıyorsun
    renkler süper canlı ve doğal, bluray bir film oynatığında görüyorsun ayrıca günceleme gelecek yüklemeni tavsiye ederim önceki sayfalarda son yazılım numarasını paylaşmıştım
    sen türk kanallarına bakma gerçek renkler ve keskin net görüntü bluray filmlerinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Ekim 2015; 11:29:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 , 7 Yıldır Plazma tv kullanıyorum bayramda 2. tv olarak LG 50 LF 650V aldım salona. Tv görüntü kalitesi SD lerde çok kötü, resimlerde resmen karelenme oluyor. birde internetten filim izlemeye kalkarsanız çamur gibi görüntü. 900 Hz tarama hızı diyorlar 50 hz bile değil bence geri iade etmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werday

6 , 7 Yıldır Plazma tv kullanıyorum bayramda 2. tv olarak LG 50 LF 650V aldım salona. Tv görüntü kalitesi SD lerde çok kötü, resimlerde resmen karelenme oluyor. birde internetten filim izlemeye kalkarsanız çamur gibi görüntü. 900 Hz tarama hızı diyorlar 50 hz bile değil bence geri iade etmeye çalışıyorum.

Bencede 900hz i cok sallamislar bu tarz hilelere kesinlikle bi sinirlama getirilmeli.

• quote:

6 , 7 Yıldır Plazma tv kullanıyorum bayramda 2. tv olarak LG 50 LF 650V aldım salona. Tv görüntü kalitesi SD lerde çok kötü, resimlerde resmen karelenme oluyor. birde internetten filim izlemeye kalkarsanız çamur gibi görüntü. 900 Hz tarama hızı diyorlar 50 hz bile değil bence geri iade etmeye çalışıyorum.

Plazmaya alışan bir kullanıcı LCD ye LED panele geçiş yaparsa hüsrana uğrar çok doğru çünkü LCD'panelelrin (DPS) oranı çok yüksek zadece aşırı parlak ve renk cümbüşlüğü insanlara çok iyi geliyor ama asla doğal renkleri hiç biri veremiyor plazma bu konuda çok çok üstün dediğiniz gibi pixselelri sayıyor insan hay böyleki :mesela 50'inç led panelde 1080pm 15 mbps bitrate oranına sahip bir yayın izliyorsak bile pixselleri sayıyoruz çokmu değil ama prof izleyici bunu anlıyor plazmalar bu konuda çok iyi tek kusurları düşük contrast ve beyazlar sönük ama siyahlar çok iyi ,kişiden kişiye değişiyor

• @merneptah

PDP lerin CR oranları çok yüksektir ama siz "düşük" demişsiniz en dandik LGE PDP lerin bile 3bin;1 den başlıyor! HiEnd PDP ler de ise Cr oranları 5bin;1 den başlar 15/16binlere;1 kadar çıkıyor
    Pio/Pany de!!!

PDP lerin doğru resim kalitesinin üretici faktörü dışın da en önemli esprisi CR lerinin çok yüksek olmalarıdır Black zaten referance/excellent ve FILM için Sinema ve PJ den sonra en iyi
    çözümdür ki FILM işinde TFT-LCD lerin adı bile anılmaz!
    Pixellerin sayılması da yalnış bilgidir! ama siz PDP yi Monitör gibi kullanırsanız elbette pixel-pitch ölçüsü büyük olduğu için yakında belli olacaktır

TFT-LCD lere gelirsem max.ANSI/Native CR oranları ebata göre değişse bile ortalama VA tip paneller de 2bin/3bin;1 dir!!! yani olması gereken de çok çok düşüktür
    panel IPS tip olursa premium serilerin de(LGD-S_IPS tip) max.1.600;1 dir ama bunun average değeri 1.200;1 dir!!! çok düşük yani
    Piyasadaki LGE/Phil/Vestel/Sony/bazı Tosh lar/Pany v.s gibi IPS tip panel kullanan paneller de ise CR oranları "komik" dir,bunlar 1.000;1/1.200;1 lik ucuz/düşük maliyetli olanlardır
    ve average CR değerleri de 60-850;1 dir

TFT-LCD lerin ne Black ne de CR oranlarını PDP ile mukayese bile edemeyiz,çok "komik" kalıyorlar çünkü

Doğru renk üretimi konusu ise sadece PDP lerin işi dir ki Pio/Pany lerin Referance serileri vardır bu konuda!

TFT-LCD lerin için de ise sadece 1 (bir) adet "Referance" paneli vardır bu da 2010 Model Sharp-ELITE panel dir bu panel de CR roanı dikkatinizi çekerim 15.600;1 dir ki PDP leri
    bile sollayan yapısıyla özellikle "karanlık sahne çalışmasın"(derinlik+detalar) da Pio Elite ve KRP serilerin den bile bir iki tık daha iyidir

"White"konusu;bura da tüm panel tip TV ler çuvallıyor! hiç birisi doğru white veremiyor! LCD ler aşırı parlak(patlayan white) verir çoğu HiEnd bir LCD bile White olarak falso veriyor!
    çünkü patlıyor! PDP ler de tam tersine o da patlayamıyor ve düşük kalıyor ama her iki tip panel de White konusun da iyi değiller dir! ki buna yeni OLED ler de dahildir çünkü Oled
    PDP tabanlı dır,kısmen PDP lere göre iyi olsa bile doğru White yine yok!

Kimilerinin LCD ler de white süper dir PDP ler çok kötüdür demeleri işi bilmeden "sallamaktır" zira PDP ve LCD bu konu da her ikisi de tam doğru White veremiyor!

Millet cep telefonlarının Amoled veya Camera veya gün boyu LCD Monitörlerin önün deki oturdukları için renk kötü olmuşlar ve yanlış renk/ton resimlere doğru demeye başlamışlar dır!
    şimdi bu adam PDP önüne oturursa elbette renkler soluk/cansız v.s gelecektir ona bilinçalrı olarak

İnsanlar renk/ton çalışmasının doğruluğuna da zaten bakmıyor veya bakmaz onlar için vivid/sature+aşırı parlak/canlı renk doğru demektir!

AVC-HD Cam. ile çekim yapın canlı objeler ve doğa v.s olarak sonra kaydı getirip hem LCD hem de PDP izlerseniz hangi paneli doğru renk ürettiğini şak diye anlarsınız!
    bir panel size natural/sof-mat ama gerçek rengi verirken(PDP ler den) diğer panel LCD den ise kafasına göre takıldığını görürsünüz! aynı an da çekim yaptığınız örneğin
    objeler karşınız da ise bir PDP ye bir LCD ye bir de o objelere bakınca manzaranın durumunu şak diye anlarsınız!

Hele de panel Pio ise veya HiEnd Pany ise o zaman manzara tam referance anlamınm da PDP ler tarafının neredeyse tam doğru olduğunu görürken LCD lerin neler ürettiğini de görebilirsiniz

++

• quote:

Aylardır 55LF650V ile internetten film izliyorum çamur gibi bir görüntü yok sizin cahilliğiniz var gibi, 144p demi izlediniz filmlerinizi kesin öyledir bukadar yanlış yönlendirme olmaz internette filmler çamur gibiymiş önce kalite ayarlamayı öğrenin.

• LG 32LF650V 999,00 TL %5 indirim çeki ile 950 tl
    İndirim çekini isteyen arkadaşa hesabı geri vermek koşulu ile ücretsiz verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 2 Ekim 2015; 17:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Aylardır 55LF650V ile internetten film izliyorum çamur gibi bir görüntü yok sizin cahilliğiniz var gibi, 144p demi izlediniz filmlerinizi kesin öyledir bukadar yanlış yönlendirme olmaz internette filmler çamur gibiymiş önce kalite ayarlamayı öğrenin.

arkadaşım bu konularda azda olsa bilgim var, 360p ve 480p den aşağıda denemedim kaliteleri ve uydudan SD kalitesi bile vasat. bana görüntü kalitesi önceki tv. me göre baya bir kötü geldi. ama özelik olarak dlna, vebos, medya oynatıcısı güzel, digiplay gibi uygulamaları denedim sorunsuz çalışıyor Oğlum 3D istediği için bu tv almıştım, 2,3 filim izledik 3D si güzeldi. Hd kalitesi evet net ve canlı gözüküyor ama Sd ve hareketli sahnelerde hoşuma gitmedi. bunu karalama için değil bana öyle geldi, aldım ve kullanıyorum bu tv yi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

arkadaşım bu konularda azda olsa bilgim var, 360p ve 480p den aşağıda denemedim kaliteleri ve uydudan SD kalitesi bile vasat. bana görüntü kalitesi önceki tv. me göre baya bir kötü geldi. ama özelik olarak dlna, vebos, medya oynatıcısı güzel, digiplay gibi uygulamaları denedim sorunsuz çalışıyor Oğlum 3D istediği için bu tv almıştım, 2,3 filim izledik 3D si güzeldi. Hd kalitesi evet net ve canlı gözüküyor ama Sd ve hareketli sahnelerde hoşuma gitmedi. bunu karalama için değil bana öyle geldi, aldım ve kullanıyorum bu tv yi.

"İnternetten film izlemeye kalkarsanız çamur gibi görüntü"

Demişsiniz bu konularda bilginiz varsa nasıl böyle birşey yazıyorsunuz neresi çamur youtube danmı izlediniz nedir bu çamur gibi görüntü, bilmediğiniz birşey varki çamur gibi görüntü ile karşılaştınız ayar düzgünse izlediğiniz site çamurdur çünkü aylardır netten onlarca film izledim izliyorum.

• özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    HOCAM 50 İNÇ ALSAM 2,5 METREDE RAHATSIZLIK VERİRMİ BÜYÜK GELİR BU TV.BİDE SD YAYINLARDA O MESAFEDEN 42 İNÇ Mİ 50 İNÇ Mİ ?
  • Bir kere o tv de netten film izlemek haksizlik olur

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.