Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sazan84

Merhaba arkadaşlar,
    Bir akrabam bu tv den almış(model 42lf650v) fakat kanal düzenlemeyi bulamamış. Tv yi apartman uydusundan kullanıyor. Kanal sıralaması nereden yapılıyor?

Yok mudur yardımcı olabilecek bir arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.M.

Merhaba,

LG 32LF650V smart tv'me sihirli kumanda almak istiyorum. Bu tv'ye uygun sihirli kumanda modeli var mıdır?

akıllı telefonun varsa, webos uygulaması var. onunla da aynı işi görüyor. kumandaya para vermemeni öneririm.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Bir akrabam bu tv den almış(model 42lf650v) fakat kanal düzenlemeyi bulamamış. Tv yi apartman uydusundan kullanıyor. Kanal sıralaması nereden yapılıyor?

Yok mudur yardımcı olabilecek bir arkadaş?

Q.menu - gelişmiş - kanallar - kanal yöneticisi - taşı

• 32lf650v aldım..3d filmlerin hangisin8 gosteriyor bu tv..half sbs ve baska cesitleri varmis bu 3d filmlerin..y9ksa hepsini gosteriyormu..?

• scylla_40 S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler

• osgal O kullanıcısına yanıt
    bütün 3d çeşitlerini gösteriyor. bende de 50lf650 var. hepsini denedim. 3d performansı çok iyi.
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler.
    Hdmi kablo hariç dediklerinizi uyguladım ama sonuç değişmedi.
    Hdmi kablo olarak kaliteli bildiğiniz kablo türü var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogogkhan

bütün 3d çeşitlerini gösteriyor. bende de 50lf650 var. hepsini denedim. 3d performansı çok iyi.

tskler cevabinız icin..online 3d film hangi siteden izleyebiliriz?bir bilginiz varmi acaba

• arkdaslar lg 42lf650v almayı dusunuyorum ama ınternette arastırdıgım kadar bazı sorunları varmıs sızce almalımıyım veye yerıne hangı televızyonu tercıh etmelıyımmm?
  • quote:

yanlış 3D ISO çalıştırmaz,half -sbs ise riplenmiş düşük kalitede 3d içeriktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Normal iso bluerayleride mi calistirmaz?

• ardkşlar bütçeme göre LG 42LF580N gördm sizce problemli bir cihazmıdır. ? bilgisi olan verebilir mi.
    http://www.hepsiburada.com/lg-42lf580n-42-106-ekran-full-hd-smart-led-tv-pm-evlg42lf580n
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Normal iso bluerayleride mi calistirmaz?

Çalıştırmaz arkadaşım half-sbs türündeki mp4 dosyalarını 3d içerikleri çalıştırır ISO ve full-sbs çalıştırmaz, bir kere 3D ISO orjinal 3D BD dosyası + half -sbs ile 3D ISO arasında çok fark var derinlik dışa taşma bitrate vs vs o yüzden ISO için ya 3d ıso mediplayer veya PC'den TMT5,POWER DVD'gibi playerlar ile hdmı 1.4 kablo ile bağlı 3D izlenir keza ekran kartınında 3d desteği ve hdmı 1.4 versiyon desteklemesi lazım 3d tv'ler hdmı 1.4 versiyondur çünkü geriye dönük hdmı 1.3 değildir, yada 3d bluray player alınır 3d blurayler izlenir tv usb'sinden 3D ISO izlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Eylül 2015; 23:38:52 >

• 42LF650 varken bluray player'a gerek var mıdır?

199 liraya LG nin bluray playerını almayı düşünüyorum. İnternetten indir altyazı vs. uğraşmaya zamanım yok. :)
  • Jurassic world 33gb indirme ye deger mi sizce yoksa sparks mi indiriyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Jurassic world 33gb indirme ye deger mi sizce yoksa sparks mi indiriyim?

hocam internetin sınırsız hızında süperse bence indir çünkü gerçek bluray rengini alırsın benim kontur sınırlı olduğundan yify olarak yani sıkıştırılmış olarak indiriyorum bazı renkleri yiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dun aksam 42lf650v aldim 1525tlye sizce fiyat nasil ? Birde kullanan arkadaslar fotograf atarlarsa cihazin smarti aciken ve maç izlerken foto atarsaniz cok iyi olur simdiden tesekkurler,bu arada cihaz kurulumuna gelince servis,ne yapmaliyim ?

• Merhaba, bu serilerde usb bellekten video oynatma sorunu devam ediyor mu HDTV x264 dizi ve BrRip MP4 film izlemek için 32LF630V almak istiyorum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Arkadaslar dun aksam 42lf650v aldim 1525tlye sizce fiyat nasil ? Birde kullanan arkadaslar fotograf atarlarsa cihazin smarti aciken ve maç izlerken foto atarsaniz cok iyi olur simdiden tesekkurler,bu arada cihaz kurulumuna gelince servis,ne yapmaliyim ?

Cok iyi cikmamis ama 1080p sparks ripli insidious 3
     LG 2015 LF SERİSİ LG 2015 LF SERİSİ

• quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Arkadaslar dun aksam 42lf650v aldim 1525tlye sizce fiyat nasil ? Birde kullanan arkadaslar fotograf atarlarsa cihazin smarti aciken ve maç izlerken foto atarsaniz cok iyi olur simdiden tesekkurler,bu arada cihaz kurulumuna gelince servis,ne yapmaliyim ?

400 TL farkla ben de 50lf650v aldım "hızlıgitti"den. Ama hala kargoya verilmedi gözüküyor. Kargoya verilsin, LG'yi arayıp servis için randevu alacağım. Sony kdl 43w805c alacaktım ancak ekran ebatı ve fiyatından dolayı bunu tercih ettim. Umarım pişman olmam....
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.