Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Arkadaslar dun aksam 42lf650v aldim 1525tlye sizce fiyat nasil ? Birde kullanan arkadaslar fotograf atarlarsa cihazin smarti aciken ve maç izlerken foto atarsaniz cok iyi olur simdiden tesekkurler,bu arada cihaz kurulumuna gelince servis,ne yapmaliyim ?

400 TL farkla ben de 50lf650v aldım "hızlıgitti"den. Ama hala kargoya verilmedi gözüküyor. Kargoya verilsin, LG'yi arayıp servis için randevu alacağım. Sony kdl 43w805c alacaktım ancak ekran ebatı ve fiyatından dolayı bunu tercih ettim. Umarım pişman olmam....

İnsallah hocam,birde arkadaslar bu 3aylik digiturk hediyeymis galiba lig tv izliyebiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Jurassic world 33gb indirme ye deger mi sizce yoksa sparks mi indiriyim?

Merhabalar, Jurassic World 2015 3D 1080p 3D Bluray Half-SBS DTS x264 indirdim 3D test için, bir de Terminator 3D var re-encode, 22gb kadar, untouched, yani eldeğmemiş olan 40 gb. 22gb'lik olanı indireceğim. Aradaki görüntü farkı hissedilmeyecek kadar az olur. Değmez 18gb kota götürmeye. 3D indirmeyeceksen 1080p spark indirebilirsin. Spark'ın release'leri kalitelidir. Kolay gelsin...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar dun aksam 42lf650v aldim 1525tlye sizce fiyat nasil ? Birde kullanan arkadaslar fotograf atarlarsa cihazin smarti aciken ve maç izlerken foto atarsaniz cok iyi olur simdiden tesekkurler,bu arada cihaz kurulumuna gelince servis,ne yapmaliyim ?

400 TL farkla ben de 50lf650v aldım "hızlıgitti"den. Ama hala kargoya verilmedi gözüküyor. Kargoya verilsin, LG'yi arayıp servis için randevu alacağım. Sony kdl 43w805c alacaktım ancak ekran ebatı ve fiyatından dolayı bunu tercih ettim. Umarım pişman olmam....

İnsallah hocam,birde arkadaslar bu 3aylik digiturk hediyeymis galiba lig tv izliyebiliyormuyuz?

Walla ben de merak ediyorum. Bence olması lazım.

• Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    Bu arada şefim ayni magazadan almisiz tv'leri hadi hayirlisi insallah bi sıkıntı cikmaz.

• quote:

quote:

Jurassic world 33gb indirme ye deger mi sizce yoksa sparks mi indiriyim?

Merhabalar, Jurassic World 2015 3D 1080p 3D Bluray Half-SBS DTS x264 indirdim 3D test için, bir de Terminator 3D var re-encode, 22gb kadar, untouched, yani eldeğmemiş olan 40 gb. 22gb'lik olanı indireceğim. Aradaki görüntü farkı hissedilmeyecek kadar az olur. Değmez 18gb kota götürmeye. 3D indirmeyeceksen 1080p spark indirebilirsin. Spark'ın release'leri kalitelidir. Kolay gelsin...

Genelde sparks indiriyorum zaten ses falan guzel. Ben remuxu terminatore sakliyim en iyisi :)

• quote:

Bu arada şefim ayni magazadan almisiz tv'leri hadi hayirlisi insallah bi sıkıntı cikmaz.

Öyle gibi. Sizinki kargolandı mı? Benimki hala kargolanmadı. Satıcı mesajlara da yanıt vermiyor. 30 eylül'e kadar süresi var. Beklemedeyim. Hayırlısı bakalım...
    Hocam,benimde kargolanmadi daha mesaj attim cvp bekliyorum insallah bi sıkıntı olmaz

üstad şimdi satıcı mesaj attı "efendim bayram ve kampanya yoğunlugundan dolayı belirtilen kargolama süreclerinde gonderilecektir
    belli aralıklarla kargo takip numaralarını sisteme girilip girilmedigini kontrol edebilirsiniz " yazmış
  • quote:

quote:

Cok iyi cikmamis ama 1080p sparks ripli insidious 3

Birlşey isticem sizden müsaitseniz dönün bana

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

müsaitim üstad buyur

• quote:

quote:

quote:

quote:

müsaitim üstad buyur

PC panele takılı resim çekermisin şöyle:ekran kartının markası modeli nedir ? hdmı çıkışı varsa tv'ye hdmı 1'den takıp pc olarak gösterip tv'den 1920x1080p 60hz masaüstü çözünürlük alabiliyormusun +tv'nin kumandadan pc bağlı iken her türlü resim seçeneklerine ayar verebiliyorsun dimi mesela truemonition açıp kapayabiliyormusun ? çok önemli bu:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

müsaitim üstad buyur

PC panele takılı resim çekermisin şöyle:ekran kartının markası modeli nedir ? hdmı çıkışı varsa tv'ye hdmı 1'den takıp pc olarak gösterip tv'den 1920x1080p 60hz masaüstü çözünürlük alabiliyormusun +tv'nin kumandadan pc bağlı iken her türlü resim seçeneklerine ayar verebiliyorsun dimi mesela truemonition açıp kapayabiliyormusun ? çok önemli bu:

ekran kartım bu daha önce bir kere denedim pcye bağlamayı ama dediğin ayarları kurcalayıp resim atarım ama bunu perşembe günü yapabilirim zira şu an müsait değilim. sen istediğin resimleri ve bilgileri söyle ben ayarlarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

müsaitim üstad buyur

ekran kartım bu daha önce bir kere denedim pcye bağlamayı ama dediğin ayarları kurcalayıp resim atarım ama bunu perşembe günü yapabilirim zira şu an müsait değilim. sen istediğin resimleri ve bilgileri söyle ben ayarlarım.

Çok iyi forumdaş

Şimdi pc yi panele HDMI 1'den bağla ayarlar var yani aygıt seçiyorsun laptop,dvd,box,orda PC var resimle kasa şeklinde yani panelin pc'yi algılaması için seçenekler çıkıyorya he ordan pc'seçiyorsun yani bağlantı modunu PC olarak seç.. masaütü çözünürtlük (1920x180p 60hz) aldınmı tmm,nvıdıa ayarlarından çözünürlük değiştirme ayarlarından yada panel direk algılar 1920x1080p + monitör kalitesi nasıl yani pc performansı nasıl bir bakalım, farz et 50'inç monitör aldım pc'için öyle farz et dostum umarım anlamışsındır

• Ben de odama kliksadan LG 32LF650V almayı düşünüyorum. 100 TL Kliksa LG TV kampanya indirimi + bana özel 100 TL indirim ile 1000 TL. Ayrıca gözlük kullandığım için 15 TL'ye LG AG-F420 Klipsli 3D Gözlük alacağım. Kurulum ücretsiz olacak sanırım aynı gün kargoya veriyorlar. Yarın son gün. Salonda 42" var ama sürekli orada izlemek istemiyorum. Genellikle MKV'leri izleyeceğim. Ayrıca odamda hiç kullanmadığım uydu bağlantısından da faydalanmış olacağım. Ayrıca LG G3 Telefon ile de senkronlu çalışır umarım.Bu arada bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.
    1- USB'den MKV'leri oynatıyor mu?
    2-Kaç GB HDD destekliyor ve NTFS formatı destekliyor mu?
    3-Filmlerdeki altyazı boyutlarını ve renkleri değiştirmek mümkün mü? Türkçe karakter sorunu var mı?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 29 Eylül 2015; 22:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Ben de odama kliksadan LG 32LF650V almayı düşünüyorum. 100 TL Kliksa LG TV kampanya indirimi + bana özel 100 TL indirim ile 1000 TL. Ayrıca gözlük kullandığım için 15 TL'ye LG AG-F420 Klipsli 3D Gözlük alacağım. Kurulum ücretsiz olacak sanırım aynı gün kargoya veriyorlar. Yarın son gün. Salonda 42" var ama sürekli orada izlemek istemiyorum. Genellikle MKV'leri izleyeceğim. Ayrıca odamda hiç kullanmadığım uydu bağlantısından da faydalanmış olacağım. Ayrıca LG G3 Telefon ile de senkronlu çalışır umarım.Bu arada bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum.
    1- USB'den MKV'leri oynatıyor mu?
    2-Kaç GB HDD destekliyor ve NTFS formatı destekliyor mu?
    3-Filmlerdeki altyazı boyutlarını ve renkleri değiştirmek mümkün mü? Türkçe karakter sorunu var mı?

Teşekkürler..

Mkvleri oynatiyor. Bende 1tb harddisk var sorunsuz calistiriyor.alt yaziyla butun oynamalari yapabiliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkerdi -- 30 Eylül 2015; 0:14:20 >

• quote:

üstad şimdi satıcı mesaj attı "efendim bayram ve kampanya yoğunlugundan dolayı belirtilen kargolama süreclerinde gonderilecektir
    belli aralıklarla kargo takip numaralarını sisteme girilip girilmedigini kontrol edebilirsiniz " yazmış

Aynı mesajı bana da atmış. Demek kopyala-yapıştır herkese aynı mesaj salla gitsin. Neyse, ürün şuan kargoda. LG'yi aradım, "fatura olmadan servis olmaz, fatura gelince arayın, servisi biz yönlendiririz" dediler. Hayırlısı bakalım....
    Hayırlısı neyse o olsun , simdiden gule gule kullanin hocam

• Digerlerinide aksama atarim. Bu telde varmis

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bekliyorum eyvallah , bu arada benim tv'de kargoya çıkmış inşallah sapasağlam gelir
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    maalesef lig tv hediyeye dahil değil. daha doğrusu lig tv maçları dahil değil. onun dışında ingiltere, fransa, italya ve ispanya ligi açık.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.