Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hEro_

Herkese merhaba, televizyon hakkında ufak bir şeyler yazdım. Almak isteyenlere yardımcı olabilir.

http://www.tlgcntn.com/review/lg-42lf650v-inceleme/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sense21 S kullanıcısına yanıt
    4k tvlerin lg samsung hepsi 50hz panele sahip, hareketli görntülerde çok başarısızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 6 Ocak 2016; 17:17:47 >
  • zamoldar kullanıcısına yanıt
    4K dediğiniz çöz:3280x2160p ve bu görüntü sinyalini alabilmek için tam verimli 4K 50Mbps bitrate akışına sahip olması lazım,ve 4k satış politikasırı trt4k neden çıktı sanıyoruz strateji yani pazarlama oyunu milleti hep 4k ya yönlendirdiler aaa bakın 4 kat daha yüksek çözünürlük vs vs piyasada web-dl 4k rip sözde sıkıştırılmış encode yani upscale eilmiş filmelr bile 60 gb daha tr'de 1080p 20 mbps bitrateye sahip kanal yok ve bluraylerin hepsi 1080p dolayısıyla 1080p çok daha ölmez daha 1080p yeni başlıyor bile o yüzden 4k yerine 1080p gerçek 100 hz panel frekansına sahip full hd tv yeterde artar günümüzde
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    kardeş doğru diyon adamlar hayal satıyor bu senede 8k test yayınını ortaklaşa başlatırlar, 1080p filmi bile anca ripli indirebiliyor iken, min 8gb'ları bulan orjinal 1080p içeriği nerde buluyon:)
  • sezgin_01 S kullanıcısına yanıt
    o bilgi benimde kafama takıldı diğer lf650v ler 100hz iken bu neden farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamoldar

Mağazaya gidip sormuştum bu model için panel hızı 50 hz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin_01

quote:

hangi model 5o hz hocam ...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

42lf650v modeli için

• quote:

quote:

quote:

quote:

42lf650v modeli için

lf serilerinin 100 hz olduğunu biliyorum ve 900hz çıkan yazılımla ve full hd ekrandır...
    bende 32lf650v var 100 hz olduğunu yabancı kaynaklarda okumuştum işlemcisini bile ön sayfalarda ekledim 42lf650 ninden 100 hz dir ve lf serisi webos2 ile 2015 damgasını vurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

42lf650v modeli için

lf serilerinin 100 hz olduğunu biliyorum ve 900hz çıkan yazılımla ve full hd ekrandır...
    bende 32lf650v var 100 hz olduğunu yabancı kaynaklarda okumuştum işlemcisini bile ön sayfalarda ekledim 42lf650 ninden 100 hz dir ve lf serisi webos2 ile 2015 damgasını vurdu

Ben sadece 42 inc ekranlı model için 50hz dedim forumda var bakabilirsin diğer lf650 serileri 100hz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

42lf650v modeli için

Ben sadece 42 inc ekranlı model için 50hz dedim forumda var bakabilirsin diğer lf650 serileri 100hz

şimdi rus sitelerine girdim hep 100 hz yazıyor hadi edge panel olsa 50 hz derdim ama hocam full hd panel var 50hz den 900 hz çıkması biraz zor geçen seneki lb serisi olsa onlarda yazıımla 450 hz vardı 50 hz kendisi normal karşılardım bir ara gideyim bakayım hareketli sahnelerde 50hz kendini belli eder...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

42lf650v modeli için

şimdi rus sitelerine girdim hep 100 hz yazıyor hadi edge panel olsa 50 hz derdim ama hocam full hd panel var 50hz den 900 hz çıkması biraz zor geçen seneki lb serisi olsa onlarda yazıımla 450 hz vardı 50 hz kendisi normal karşılardım bir ara gideyim bakayım hareketli sahnelerde 50hz kendini belli eder...

Belki sizin dediğiniz doğrudur ama bu konuda mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101292054 50 hz yazıyor bende inanamadım gittim mağazaya sordum ordaki de 50 hz dedi.

• Evet arkadaşlar, Artık 32'', 40'', 42'' inç LED üretimleri bitiyor.... Belli duyumlardan Yaklaşık 3 4 ay sonra 42 inç piyasaya damga vuracağını düşündüğüm Oled Tvleri umarım Lg satışa sunacaktır...

Firma ultra hd prosedürlerinden ve masrafların yükünden dolayı özellikle 32 '' bitiriyor.. Umarım bitirmez diyeceğim ama bitirecek....

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 13 Ocak 2016; 2:20:36 >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    erdi kardeşim en son güncelleme kurulu bende lf560v için çanak biraz dandik normalde 2 kişi kullanıyoz tek çanak, trumotıon berrakta ama bazen takılıyor gibi , bu yayından sanırsam sende varmı aynı sııkıntı normalde webostan youtube vb videosayfalarda sorun yok yani
  • Arkadaşlar lf650 serisi kanal listesi paylaşabilecek var mı.Chansort adlı programda kanalları düzenledim usb-tv kopyalama yaptım ancak tüm kanallar silindi.Ne yapmam gerekir?
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    tekradan kanal arama ile getirebilirsin.. evde olsam atardım düzenli listeyi lakin deilim... chansortu pcde hazırladıysan bi yedeğini bulundur bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

tekradan kanal arama ile getirebilirsin.. evde olsam atardım düzenli listeyi lakin deilim... chansortu pcde hazırladıysan bi yedeğini bulundur bence..

Normal arama ile kanalları getirdim.Ayrıca fabrika ayarlarına sıfırladım.Menü akıcı ve kanal geçişleri belirgin hızlandı.Yavaşlık şikayetinden yakınan arkadaşlara tavsiye ederim
  • Arkadaşlar merhaba,

Playstation için 32" bir tv bakıyorum, gözüme 32LF650v modelini kestirdim. Kafamda bazı sorular var, yardımcı olursanız sevinirim.

1)Öncelikle LF serisinin panel refresh rate hızı nedir? Yazılımla 900 Hz fakat orjinalde yenileme hızı nedir?

2)Konsol bağlayan arkadaşlar input lag seviyesi nedir? Game modunda kullandığınızda memnun musun?

3)Cihazın 3d performansı nasıldır? Daha önce Lg'nin 3d teknolojisini test etmiştim, göz yormayan bir teknolojiydi. Oyunlarda performansı nasıldır?

4)Arada bilgisayarımı bağlamayı düşünüyorum. Pc moduna aldığımızda özellikle internette gezinirken yazılar göz yoruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Arkadaşlar merhaba,

Playstation için 32" bir tv bakıyorum, gözüme 32LF650v modelini kestirdim. Kafamda bazı sorular var, yardımcı olursanız sevinirim.

1)Öncelikle LF serisinin panel refresh rate hızı nedir? Yazılımla 900 Hz fakat orjinalde yenileme hızı nedir?

2)Konsol bağlayan arkadaşlar input lag seviyesi nedir? Game modunda kullandığınızda memnun musun?

3)Cihazın 3d performansı nasıldır? Daha önce Lg'nin 3d teknolojisini test etmiştim, göz yormayan bir teknolojiydi. Oyunlarda performansı nasıldır?

4)Arada bilgisayarımı bağlamayı düşünüyorum. Pc moduna aldığımızda özellikle internette gezinirken yazılar göz yoruyor mu?

ben ps4 ile kullanıyorum 50inc olanını gayet güzel akıcı oyunlar. pcyle fazla deneme şansım olmadı.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınız için teşekkür ederim. input lag konusunda yabancı kaynaklardan da geçer not aldığını okudum bir de şöyle bir video var.

Üşenmedim tüm konuyu okudum. Banding probleminden dert yanılmış biraz kafam karıştı. Sizin tv güncellemeden sonra daha iyi olmuş galiba. Sizce bu tv'yi alayım mı? Tavsiye eder misiniz? Uydu alıcısı ve kanal geçiş hızları ile ilgilenmiyorum çünkü konsol ve pc için kullanılacak.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.