Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen banding var ama bende pek futbol maci icin kullanmadigim icin pesini biraktim seninki zaten ufak ekran göze batmaz. Bulduysan kaçırma tabi su anda en alınabilecek model cogu sorunda giderildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en iyisi atayım flash belleğe testleri, bir gidip bakayım. Piyasada 32" tv de kalmamış pek alternatifimde yok. Sony-Sharp-Panasonic artık üretmiyor heralde. Samsung'un panelleri çok parlak geliyor bana daha naturel renkleri seviyorum. Philips desen özellikle kimden duyduysam arayüz saç baş yolduruyormuş, tv 1 dakikada kendine geliyormuş. Kaldık LG'ye bunda da banding problemi felan canımı sıktı. Bu tv işi tam kafa sıyırmalık, ne alacağımı bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Hocam en iyisi atayım flash belleğe testleri, bir gidip bakayım. Piyasada 32" tv de kalmamış pek alternatifimde yok. Sony-Sharp-Panasonic artık üretmiyor heralde. Samsung'un panelleri çok parlak geliyor bana daha naturel renkleri seviyorum. Philips desen özellikle kimden duyduysam arayüz saç baş yolduruyormuş, tv 1 dakikada kendine geliyormuş. Kaldık LG'ye bunda da banding problemi felan canımı sıktı. Bu tv işi tam kafa sıyırmalık, ne alacağımı bilmiyorum?

32lf650v 'de fazla banding yok git al zaten bir aya kalmaz hiç bulamacağın
    32lf650v senin bütün işini görürür 6 ay oldu çok çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    hocam su an en buyuk aday lf650v zaten. gidip gorup buyuk ihtimal alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

hocam su an en buyuk aday lf650v zaten. gidip gorup buyuk ihtimal alacagim.

32lf650v modelini ısrarla öneriyorum ben iki tane aldım bir tanesini kendimize bir tanesini kayın valideye aldık(kayın validenin 106 ekran samsungu var bende kendi odama 32lf650 kurdum flash beleğe atıyorum film ve videoları her iki tarafta seyrediyorum
    32 inc olduğundan banding fazla yok ve hangi televizyona alırsan al banding karşına çıkar önemli olan çok sayıda ve büyük beyaz olmamamısı yakında oled'ler çoğalınca bu sorunlar ortadan kalkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tv kendi uydu alıcısı ile SHOW TV HD varmı sizde bende 7,ci kanalda idi,7,ci kanal yok direk 6 dan,8 e atlıyor tv
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım, özelden mail adresi verirsen mail atarım.
    saygılar...
    arkadaşım, özelden mail adresi verirsen mail atarım.
    saygılar...
  • **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

tekradan kanal arama ile getirebilirsin.. evde olsam atardım düzenli listeyi lakin deilim... chansortu pcde hazırladıysan bi yedeğini bulundur bence..

Normal arama ile kanalları getirdim.Ayrıca fabrika ayarlarına sıfırladım.Menü akıcı ve kanal geçişleri belirgin hızlandı.Yavaşlık şikayetinden yakınan arkadaşlara tavsiye ederim

dost selam show tv hd, 2 gündür yok... 7.kanalda idi, şimdi direk 6 dan 8 e atlıyor, sende nedir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Ocak 2016; 21:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

tekradan kanal arama ile getirebilirsin.. evde olsam atardım düzenli listeyi lakin deilim... chansortu pcde hazırladıysan bi yedeğini bulundur bence..

Normal arama ile kanalları getirdim.Ayrıca fabrika ayarlarına sıfırladım.Menü akıcı ve kanal geçişleri belirgin hızlandı.Yavaşlık şikayetinden yakınan arkadaşlara tavsiye ederim

dpst selam show tv hd 2 gündür yok 7.kanalda idi şimdi direk 6 dan 8 e atlıyor sende nedir durum

Merhaba, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın ağ tarama yapın kanalları kendi menüsünden düzenleyin.Biraz zaman alıyor ama kanal geçişleri , menü de belirgin hızlanma gerçekleşiyor.Tavsiye ederim

Tesla dostum sen 50lf kullanıyorsun sanırsam lnb ve çanak çok iyi olmasına rağmen truemotıon=berrak ve ayarlar iyi olmasına rağmen kanallarda takılmalar yaşıyonmu anlık kurulumda sadece usb ile servis kurdu gitti + en son güncelleme kullanıyorum ben panel işlemci tip bilgilerin iyi takip ederim ama kanal düzenlemesi felan pek yapmazdım şimdi ne yapalım diyorsun en son güncelleme 4.00.30 kullanıyorum
  • gönderdim arkadaşlar...
  • quote:

Tesla dostum sen 50lf kullanıyorsun sanırsam lnb ve çanak çok iyi olmasına rağmen truemotıon=berrak ve ayarlar iyi olmasına rağmen kanallarda takılmalar yaşıyonmu anlık kurulumda sadece usb ile servis kurdu gitti + en son güncelleme kullanıyorum ben panel işlemci tip bilgilerin iyi takip ederim ama kanal düzenlemesi felan pek yapmazdım şimdi ne yapalım diyorsun en son güncelleme 4.00.30 kullanıyorum

32lf650 takılmalar sd kanallar da bazen gözlemledim.Ancak hd kanallarda şimdilik takılma sorunu veya motion blur görmedim.Ayrıca sat kablolarımı yeniledim.Benim için sorun kanal listesini açtığımda yaşanan gecikmeydi.Servis usbden kanalları yüklemişti.Ancak dün tvyi fabrika ayarlarına sıfırlayıp kanalları yeniden sıraladığımda menüde yaşanan takılma ve gecikme olmadığını farkettim.Bence fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazı ağ tarama yapın kanal silme sorunu yaşıyorsanız.Lm 660s modelinde kanal kaybolma sorunu yaşamıştım.Ancak şifreli yayına geçen kanallarda olduğunu farkettim.Fabrika ayarlarına sıfrılayıp tarama yapınca tv düzelmişti.

• quote:

quote:

32lf650 takılmalar sd kanallar da bazen gözlemledim.Ancak hd kanallarda şimdilik takılma sorunu veya motion blur görmedim.Ayrıca sat kablolarımı yeniledim.Benim için sorun kanal listesini açtığımda yaşanan gecikmeydi.Servis usbden kanalları yüklemişti.Ancak dün tvyi fabrika ayarlarına sıfırlayıp kanalları yeniden sıraladığımda menüde yaşanan takılma ve gecikme olmadığını farkettim.Bence fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazı ağ tarama yapın kanal silme sorunu yaşıyorsanız.Lm 660s modelinde kanal kaybolma sorunu yaşamıştım.Ancak şifreli yayına geçen kanallarda olduğunu farkettim.Fabrika ayarlarına sıfrılayıp tarama yapınca tv düzelmişti.

dost sırası ile menülere giriş şeklinde söylermisin nereye giricez şimdi fabrika ayarları efendime söylim ağ ayarları vs vs zahmet olucak ama yardımcı olalım birbirimize menülerde takılma derken menüye basınca ben yuvarlak renkli kutucuklar bazen doluyor evet tv açıkken bile ilk açılışta vs vs

• quote:

quote:

Dostum nasıl yaptığını ayrıntılı anlatabilir misin? Ben cesaret edemiyorum.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var bu kanallara ek olarak dream tv ve dream türk için de geçerli. otomatik güncellemeyi kapatınca değişmiyor ama.
  • 04.00.90 yeni güncelleme geldi yükleyin detayları yazın dostlar
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben guncellemem böyle iyi :)

• Arkadaşlar mrb. 42lf650v.lerden bir tanede uzun bir maceradan sonra bende aldım. Burada alımla alakalı mağzalar hakkında başıma gelen şeyler hakkında bilmeyen olabilir diye birkaç bir şey söyleyeyim.
    Öncelikle internette ürün görünmeyen mağzalar zincirinin şubelerinde ürün olabiliyor, çoğunlukla teşhir ürünü ama. Birde mağzaların paralel ithalat olayları varki üstü kapalı sözediyorlar anlayabilirseniz.

15 gün önce ürünü migroselektronikten internet üzerinden aldım 1799 TL.ye ama kartımı peşin geçtikleri için iptal ettim taksitli alacağımı söyledim. İşlein iptali ve paramın yatması 7 Günü buldu. Bu arada stok var görünüyordu 1 adet onuda ben almıştım. İptal olur olmaz sipariş vermek istedim migros ürünü 1899 Tl. yapmıştı. Kızdım almadım.

Yine diğer tv.lerle birlikte yeni arama sürecine girdim tekrar bu tv .yi alma karar verdim. Vatanda 1 hafta önce 1899 Tl. idi oradan alayım dedim 2099 TL. olmuştu.
    Birgün sonra Media mark ta gittim 2099 Tl. dediler akıllı kumanda olmadan. Migrosta indirim var 2000 TL.ye sizden alayım dedim, Çünkü migrostaki lg türkiye garantili değil dediler ve teşhir ürünü kalmıştı buradaki mağzada. Bir kuruş inemem dediler ancak Vatan teknosa bimeks gibi teknoloji mağzalarında bizden düşükse onların fiyatından verebiliriz dediler. Tekrar vatana çıktım Akıllı kumanda 4 gözlükle 2000 Tl. dediler, garanti lg türkiye mi dedim evet Vatan getiriyorsunuz biz kendi ürettiğimiz ürün gibi sürecini takip ediyoruz dediler. BEn ısrarla garanti lg Türkiyemi dedikce adam biz vatan olarak sürecini takip ediyoruz diyor bilmeyen ne kadar ilgili insanlar diyecek, sonra kardeşim paralel ithalat anlaşılan açık açık söylemiyorsun dedim evet diye kafa salladı. Bu fiyatı duyunca MEdia markta gittim Vatanı baz alıyorsunuz adamlar fiyat böylee dedim siteye girdi 2099 Tl. isteren çıkın sorun dedim. Yetkililer telefon falan etti sonunda kabul ettiler 2000 TL akıllı kumanda dahil aldım. Bu ne zor işmiş televizyon almak arkadaş yaa. Almayanlara Allah yardım etsin. Daha kurulmadı kurulunca size çok sorum olur artık herkese hayırlı olsun diyeyim.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.