Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

USB fat32 formatlı olsun kanal dosyasını belleğe atın belleği tv ye takın ayarlar - kanallar - kanalları kopyala - usb-tv yi seçin.

o menü bende yok usb tv tanımıyor, pc de tanıyor usb yi hatta bugün aldım scandisk tv'de aygıt bağlantısınada baktım usb seçtim aygıt yok diyor alla allah ya

kanallar+kanalları kopyala sende yok mu?
    peki kanalların yedeğini nasıl alacaksın senin televizyonun lf650 serisi değil mi?

Kanallar+ kanalları kopyala en altta evet...

birde güvenlik açık yaptım yanlışlıklan pın kodu girdim kapatmak istiyorum ama pın kodunu ne koydum bilmiyorum harbi sinir oldum tv fabrika ayarlarına dönemiyorum bu zıkkım yüzünden

hocam pin kodunu niye karıştıryorsun
    dün gece bizimkinler showtaki güldürü programını seyretti atv kim milyoneri seyretti tv bana kaldı bağladım interete yazılım günceledim fabrika ayaralarına döndürdüm şimdi mustafa sandalın klibini seyrediyorum renkler çok güzel olmuş siyahlar daha güzel olmuş ve full hd daha net olmuş
    ayrıca kanal geçişleri ve menülerde dolaşma daha da hızlanmış yarında kavın validenin tv'sini hallediyim(biz kullanıyoruz)

DOSTUM KAFAYA BAK BENDE ULAN USB Yİ TAM TAKAMAMIŞIM TV'YE MEĞERSE TAK DİYE OTURUCAK GİRİŞE

ŞİMDİDE AYARLARDAN= GÜVENLİK:AÇIK NORMALDE ,KAPATICAM PIN KODU GİRMİŞTİM SORUYOR O YÜZDEN DÜZENLEME EDEMİYORUM YA PIN KODU NE KOYDUM BİLMİYORUM

şimdi videoları seyrediyorum tek tek renkler acayip güzel olmuş
    pin kodunu 0000 gir eğer yine olmuyorsa lg servisi ara yardım al vardır bi bildikleri

efem sana öylşe geliyor gece karanlıkta kanal değişince ekran siyahdeğil giriye çalar siyahı tam oledlerden alırsın abi

• bu usb ile kanal yüklemek bu kadarmı uzun sürer insanı kanser eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Kocaman ekran bendeki ben farkedemiyorum renkleri sen nasil goruyosun efem bende hersey sapasaglam valla masallahi var bi kumanda bozuldu asagi ok tuşu şimdi 85 tlye sihirli kumanda buldum onu alicam.

hocam hergün aynı videoyu seyrederim renklerde bariz bir iyileşme var örneğin kırmızı renk daha da canlı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Ocak 2016; 19:15:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

USB fat32 formatlı olsun kanal dosyasını belleğe atın belleği tv ye takın ayarlar - kanallar - kanalları kopyala - usb-tv yi seçin.

o menü bende yok usb tv tanımıyor, pc de tanıyor usb yi hatta bugün aldım scandisk tv'de aygıt bağlantısınada baktım usb seçtim aygıt yok diyor alla allah ya

kanallar+kanalları kopyala sende yok mu?
    peki kanalların yedeğini nasıl alacaksın senin televizyonun lf650 serisi değil mi?

Kanallar+ kanalları kopyala en altta evet...

birde güvenlik açık yaptım yanlışlıklan pın kodu girdim kapatmak istiyorum ama pın kodunu ne koydum bilmiyorum harbi sinir oldum tv fabrika ayarlarına dönemiyorum bu zıkkım yüzünden

hocam pin kodunu niye karıştıryorsun
    dün gece bizimkinler showtaki güldürü programını seyretti atv kim milyoneri seyretti tv bana kaldı bağladım interete yazılım günceledim fabrika ayaralarına döndürdüm şimdi mustafa sandalın klibini seyrediyorum renkler çok güzel olmuş siyahlar daha güzel olmuş ve full hd daha net olmuş
    ayrıca kanal geçişleri ve menülerde dolaşma daha da hızlanmış yarında kavın validenin tv'sini hallediyim(biz kullanıyoruz)

DOSTUM KAFAYA BAK BENDE ULAN USB Yİ TAM TAKAMAMIŞIM TV'YE MEĞERSE TAK DİYE OTURUCAK GİRİŞE

ŞİMDİDE AYARLARDAN= GÜVENLİK:AÇIK NORMALDE ,KAPATICAM PIN KODU GİRMİŞTİM SORUYOR O YÜZDEN DÜZENLEME EDEMİYORUM YA PIN KODU NE KOYDUM BİLMİYORUM

şimdi videoları seyrediyorum tek tek renkler acayip güzel olmuş
    pin kodunu 0000 gir eğer yine olmuyorsa lg servisi ara yardım al vardır bi bildikleri

efem sana öylşe geliyor gece karanlıkta kanal değişince ekran siyahdeğil giriye çalar siyahı tam oledlerden alırsın abi

oledler benim hayalim

• quote:

1 saat tarama yaptı sonra tv kendiliğinden kapandı gibi ama kapanmadı ekran açıktı bom boş ekran bekliyordu bende bir süre bekledim kapadım tv yi açtım oda ne hiç bir kanal yok proglanmamış şimdi işin yok yine uydudan ayarla bu ne zıkkım birşey ya
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Listeyi düzenlemeden bi deneyin bakalım benim verdiğim hali ile olacakmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

• quote:

dostum zati senin yukarda verdiğin listeyi indirdim belleğe attımdüzenlemeden atmıştım yani
  • Macera Devam ediyorrrr.
    İki gün önce Televizyon alma maceramı kısaca bahsetmiştim, çilem dolmamış arkadaşlar malesef.
    Tv.yi getirmişler eşim aradı getirdiler diye, tabi öncesinde kutuda açılma zedelenme varsa alma sor birde teşhir olmasın diye onaylat dedim. Eşimde görünürde bir şey yok adama sordum Teşhir değil abla demiş eşimde benşm ısrarla tembihlemem ile adama ısrarla sorunca Abla yemin etmekten başka bir şey yapamam demiş eşimde almış haliyle.
    Neyse LG.yi aksam 16:00 gibi aradım ertesi gün 11:00 gibi servis geldi eve gittim adamlar Kutuyu açmış işlemlere başlamış ben geldim o sıra adam bana ne sorsa beğenirsiniz Abi Tv.yi siz hiç açtınız mı dedi. Bende hayır dedim bu konudaki hasasiyeti bildiğimi bizim de kapalı ürün istediğimizi söyledim. Adam ama içinden standart çıkan gözlükleri yok dedi. Bantına bakalım dediler çift bantmı diye çift bant olduğunu gördük. Kutunun Panel kısmında küçük bir zedelenme gördük adamlarda bunu kontrol için açmışlardır sonrada gözlüğü unutmuşlardır dedi. Bizde mağzada yapıyoruz kargodan sıkıntılı kabul etmiyelim diye dedi. BEnde teşhir ürünü olabilir dedim çalıştırıp çalışma saatine bakamazmıyız dedim bakamayız dedi bu model yokmuş gibi anladım bu özellik. Böyle bir özellik varmı bu modellerde acaba. Hemen mağzayı aradılar onlarda kontrol amaçlı açılmış olabileceğini söyledi. ben kabul etmedim yeni ürün istedim servisi gönderdim yarım saat sonra aradılar ellerinde ürün kalmadığını sadece teşhir olduğunu bu üründen başka bulunmadığını söylediler bu modelide çok bulamayacaklarında temin sıkıntısı çekeceğimi belirttiler ben siparişi iptal edecektim ama Eşim yeter artık deyince (Emir büyük yerden) servisi aradım garantide hiç bir sıkıntı olmayacağını aynen 2 yıl geçerli olcağını söyledi kabul ettim bende. gelip kurdular ama işlme yaptıkları kağıda teşhir ürünü yazdılar çünkü biz açmadık dediler. İşte böyle ne kadar titizlensekte başa gelcek olan yine geliyor... TV alacak arkadaşlar Fazla kasmayın yani.
    Birde Düzeltme yapayım Lg servise sordum Vatan dakilerde LG garantiliymiş. Vatandaki görevlinin olayı anlatamaması bize ayrıca bu sıkıntılarıda yaşattı.

• bende 2 gün önce 50 LF650 aldım, hata mı ettik şimdi ya kimse beğenmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

bende 2 gün önce 50 LF650 aldım, hata mı ettik şimdi ya kimse beğenmemiş

dostum lf650v gerçek 100hz ve hızlı geçişlerde çok iyi panel lakin kendi uydu alıcısı her tvde olduğu gibi kanal ayarlama işleri deli ediyor,son güncelleme ile tv harika nasıl memnunmusun görüntüden
  • quote:

quote:

dostum lf650v gerçek 100hz ve hızlı geçişlerde çok iyi panel lakin kendi uydu alıcısı her tvde olduğu gibi kanal ayarlama işleri deli ediyor,son güncelleme ile tv harika nasıl memnunmusun görüntüden

valla ben çok detay bilen ve takılan bir kullanıcı değilim açıkçası. 2200 TL kampanya vardı, 49UF6407 ile bunun arasında gidip geldim, 4k gerek yok diye düşündüm, bunu aldım. hatta showroom da lf nin görüntüsü daha iyi bile geldi diğerine göre.
    görüntüsünden çok memnunum, dahili uydu ile kullanıyorum şuan. maç, film, 3d vs. herşeyi izledim hiç problem görmedim...ama gecikme dumanlanma vs. çok anlamıyorum o konuları kafamda karışıyor okudukça :) çok dikkatli incelenirse belki birşey çıkar ama film ve tv izlemek için çok iyi gerçekten

• emremms E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bende sıkıntı yaşadım tv alma sürecimde ilk aldığım tv de yeşil ölü piksel vardı ve kampanyadan almıştım başka alanlar ekran ışığı sorunu yaşadılar hatta toshibanın o modelinde kronik sorunmuş iade ettim samsung aldım onda kutuda 2 bant vardı açılmış kapatılmıştı onuda açmadan iade ettim, lg 55lf650v kampanyası denk geldi ve son oldu zaten yeni seri olduğu için teşhir açılma derdi falanda yoktu ozaman yeni çıkmıştı aslında böyle yapmak lazım ilk çıktığında alınca teşhir derdi olmuyor ama iyi bir kampanyada denk gelirse, tv niz hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

valla ben çok detay bilen ve takılan bir kullanıcı değilim açıkçası. 2200 TL kampanya vardı, 49UF6407 ile bunun arasında gidip geldim, 4k gerek yok diye düşündüm, bunu aldım. hatta showroom da lf nin görüntüsü daha iyi bile geldi diğerine göre.
    görüntüsünden çok memnunum, dahili uydu ile kullanıyorum şuan. maç, film, 3d vs. herşeyi izledim hiç problem görmedim...ama gecikme dumanlanma vs. çok anlamıyorum o konuları kafamda karışıyor okudukça :) çok dikkatli incelenirse belki birşey çıkar ama film ve tv izlemek için çok iyi gerçekten

Şöyle söyliyeyim size 50lf650v VA panel dolayısıyla ön koruma yok panelde o yüzden renkler parlaklık üst düzey IPS keran renkleri daha dolgun veriyor ama siyahı öldürüyor siyah ekranda grilikler olması sıkıcı ,samsung'un veya müdaviri markaların canlılığından daha fazla idi SONY 50805c Ne ise LF650 onu veriyordu lakin 4K dediğimiz çöz:3280x2160p dolayısıyla bu bant genişliği 60fps ve bitrate oranı 50mbps üstü olucakki tam verim almalı trt4k zati gerçek 4k değil 21mbps yi aşamıyan resim kalitesi var satış stratejisiki tr'de 1080p yayın gerçek sinyal kalitesinde parmak ucuyla sayılıcak şekilde digi+plus bir kaç belgesel kanalında veriyor

tv'yi tv hakkında bölümünden güncelleme edin son güncelleme etmediyseniz /trumotıon=berrakta olsun normal yayınlarda trumotıon açıksa bile yayınlarda takılma olabiliyor heleki kanalların altyazı geçişlerinde ama bu kendi dahili uydu alıcısından kaynaklanıyorki her makra model böyle hemen hemen,lakin kendi medya oynatıcısı farklı medya oynatıcısı konsol,pc,bd player,nmt media box vs vs çok akıcı görnütü yağ gibi akıyor zaten gerçek 100hz panele sahip diye çok tutuldu ve LG'nin düşük segmentli 4K'larından saha verimli bir panel OLED alınana kadar daha iyisini aramaya gerek yok zati siz hangi tv'lerle kıyaslandınız almadan önce mesela direk görüntüye bakarak

• Merhaba lf650v kullanıyorum yeni aldım fakat güncellemeleri bulmuyor ve storedan uygulama yuklenmiyor neden olabilir acaba

• crownless1 C kullanıcısına yanıt
    Otomatik guncellemeye aldiniz mi?

• 32lf650v tvnin dahili uydu alıcısını kullanıyorum. Yayın akış bilgileri sadece atv kanald trt ve birkaç kanalda daha gözüküyor. Fakat geçen gün sabah tüm kanalların yayın akış bilgileri görünmeye başladı fakat 1-2 saat sonra tekrar eski haline döndü. Bu ayarlardan kaynaklı bir sorun değildir herhalde kanalların yapması gereken bir durum değil mi?
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik güncelleme açık kendim manüel tarama yaptırdigim da güncelleme bulunamadı yaziyor

• yeni günceleme ile kanal geçişleri çok çok hızlanmış
    (uydu değil normal karasal yayın)
    ayrıca menülerde gezinmek iyi olmuş onlarda hızlanmış tşk.ler lg türkiye

• quote:

yeni günceleme ile kanal geçişleri çok çok hızlanmış
    (uydu değil normal karasal yayın)
    ayrıca menülerde gezinmek iyi olmuş onlarda hızlanmış tşk.ler lg türkiye

yeni derken 04.00.90.dan bahsediyorsun herhalde

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.