Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LF 650 televizyonumu güncelleme yapıp fabrika ayarlarına geri döndürdüm (Bu işlemi daha önceki güncelleme sonrası yaşadığım kanal donma probleminden dolayı yaptım). Güncellemeden önce USB'ye kopyaladığım kanal listesini veya başka bir GlobalClone00001.tll dosyasını tv şu an görmüyor. Güncellemeden sonra bu dosya formatlarını desteklemiyor mu acaba. Benim gibi sorun yaşayan var mı? Acil yardım lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Androidde ekran yansitma ozelligi olan tum telefonlarda ekrani tv ye aktarabiliyoruz iphone da bu standartlaşmış evrenselleşmiş özellik varmi yokmu bilmiyorum şahsen çünkü garip kısıtlamaları var ios un.

Mouse olarak kullanmak içinde LG TV PLUS uygulamasi var androidde ios içinde vardır.

Hocam teşekkürler cevabın için ama ios ta her iki konu için de işe yarayan program bulamadım malesef. Kullanan varsa söylesin
  • grkma G kullanıcısına yanıt
    Benimde yaşadığım bir sorun bu son birkaç versiyondur usb ye yedeklediğim kanal listeleri geri yüklenmiyor yükleme ekranında uzunca bekliyor bu yüzden tv yi ilk aldığım zaman düzenlediğim listeyi kullanıyorum onu sorunsuz yüklüyor tv benim düşüncem bu son versiyonlarda kanalları usb ye yedeklerken bir sorun çıkıyor düzgün kaydolmuyor liste ve bu yüzdende geri yüklenmiyor LG ye bildirmek lazım bu durumu düzeltmedir kaç versiyondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. güncellemelerle ilgili bir sorun demek ki. Çözümü kanalları yeniden taratıp, ChanSort ile düzenleyerek yaptım. Başka türlü olmadı maalesef.
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende daha önce 47lb670v modeli vardı. Babama 42lf650v aldım. LB serisindeki canımı sıkan tek şey kanal geçişleriydi. lf serisinde bu sorunu aşmışlar. Lf serisin kumandasıda hoşuma gitti. 650lf nin kutusunda akıllı kumanda çıkmıyor. Ben 2 hafta önce vatanbilgisayarda kampanyayla 42lf650v yi 1999 liraya aldım. Yanında sihirli kumanda ve 4 adet 3D gözlük harici olarak hediye ettiler.
  • Daha önce bu durumdan burada ben de bahsetmiştim ama bir çözüm yolu öneren çıkmadı maalesef. Artık kanalları teker teker Tvden ayarlamak zorunda kalıyorum.
  • Üstte belirttiğim gibi son güncellemelerden sonra kanal yedekleme sorunu oldu elinizde eskiden kalan bir kanal listesi varsa onu yüklemeyi deneyin.

Sorun yedeklemede geri yüklemede değil çünkü eski listeyi geri yükleyebiliyorum.
  • aynen. allahtan eski listeleri saklamışım. bu sorun yüzünden kanalları güncelleyip yerlerini değiştiremiyorum.
  • bir sorun var ....resim,resim secenekleri,siyah seviyesi,otomatikte yani bu menu neden tiklanmiyor yani ne smartta ne tv de aktif olmuyor varmi ayni sorunu yasayan cozen
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Butun modlarda denedin mi oyun vs? Ben hic kurcalamadim orayi ilgimi cekmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Butun modlarda denedin mi oyun vs? Ben hic kurcalamadim orayi ilgimi cekmedi.

erdi denedim ya dost sonucta panel karanlikta backlight yani grilesiyor butun led panellerde var gunduz deki gibi kanal gcisi olsun yayinlarda olsun siyah ekra tam yok oled degil sonucta sen de bir bak dedigim menuye
  • www.vatanbilgisayar.com
    LG 32LF630V LED TV fiyatı, özellikleri, modelleri. En Ucuz LG 32LF630V televizyon süper fırsatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf630v-32-81-cm-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html

www.vatanbilgisayar.com
    LG 32LF650V 3D LED fiyatı, özellikleri, modelleri. En Ucuz LG 32LF650V televizyon süper fırsatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf650v-32-81-cm-3d-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html

Bu 2 TV'de aralarındaki farklarda 3D dışında exta bir özellik var mı
    bazı paneller 3d olunca ekrana özel bir ön panel takılıyormuş buda ekranı biraz soluk ve dumanlı yapıyormuş

3d olanda normal kanallar dumanlı ise 3d almaya gerek yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi

size hangisini almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: freebaran

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf630v-32-81-cm-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf650v-32-81-cm-3d-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html

bazı paneller 3d olunca ekrana özel bir ön panel takılıyormuş buda ekranı biraz soluk ve dumanlı yapıyormuş

3d olanda normal kanallar dumanlı ise 3d almaya gerek yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi

size hangisini almalıyım

630 model edge panel
    650 model full hd panel
    ayrıca 650 modelde 3 boyut ön panel var harhangi bir soluk duman görmedik ekran gayet parlak ve net ve de bu 3d panel ekranı daha iyi koruyor herhangi bir darbede koruma yapıyor...
    edge ve full hd panel hakkında google bilgiler mevcut araştırabilirisin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freebaran

www.vatanbilgisayar.com
    LG 32LF630V LED TV fiyatı, özellikleri, modelleri. En Ucuz LG 32LF630V televizyon süper fırsatlarla Vatan Bilgisayar'da.

www.vatanbilgisayar.com
    LG 32LF650V 3D LED fiyatı, özellikleri, modelleri. En Ucuz LG 32LF650V televizyon süper fırsatlarla Vatan Bilgisayar'da.

size hangisini almalıyım

O 3d katmanın dumanlı ve soluk yapması saçma öyle birşey yok, çok akıllı birinin "hee önde ekstra panel varsa görüntü sisli dumanlı soluk hatta kare kare çıkar" diye kendi aklının yettiği ölçüde görmeden değerlendirmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Şubat 2016; 16:19:12 >

• Merhaba. Bu tv lerde torrent indirmek için bir program varmıdır?
  • 04.00.90 sürümünde haberturk hd, kanal d hd, show tv hd var mı? Ya da elinde kanal listesi olan birisi varsa rica etsem bana gönderebilir mi?

• arkadaşlar lf650 modelinde nasıl gizli menüyü açtınız ben daha orayı açamadım. bütün güncellemelir yapılmış durumda tv. webos 2.2.4-136 idi sanırım sürümü. ve bir türlü gizli menüyü açamadım. lf modelini kullanıp açabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • prdx23 P kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki Q.MENU tuşuna sağ menü açılıp kapanıncaya kadar uzunca basın ve
    hemen 1105'i tuşlayıp OK butonuna basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino22

Kumandadaki Q.MENU tuşuna sağ menü açılıp kapanıncaya kadar uzunca basın ve
    hemen 1105'i tuşlayıp OK butonuna basın.

hocam bu lg hotel mode setup ne işe yarıyor ve alttaki 4 menü....

• Dhili uydu alıcısndaki kanalların kendi kendine yer değiştirmesi sorununu çözebilen var mı? Ben kaç seferdir LG müşteri hizmetleri ile yazışıyorum ve netice alamadım. Tek bildikleri cihazı fabrika ayarlarına alıp, sıfırdan kanal taraması yaptırmak. Başka hiç bir çözüm yok.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.