Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 32lf630v yi almayi dusunuyorum. İyi bir secim olur mu? Kullananlar varsa cevap verirse sevinirim. Ayrica gercek hertz degerini ve goruntu kalitesi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tv yayini kaydetme ozelligi icin usb takiyorum. Uydu dan program izlerken altta cikan kayit tusuna bastigimda usb-hdd olmadan kullanamazsiniz diyor. Halbuki usb.ye girdigimde icindeki filmeri goruyiru.. Yani usb.im bagli. Bu tv yayinini usb ye kaydetme sorununu nasil cozebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emremms

Arkadaslar tv yayini kaydetme ozelligi icin usb takiyorum. Uydu dan program izlerken altta cikan kayit tusuna bastigimda usb-hdd olmadan kullanamazsiniz diyor. Halbuki usb.ye girdigimde icindeki filmeri goruyiru.. Yani usb.im bagli. Bu tv yayinini usb ye kaydetme sorununu nasil cozebiliriz.

usb harddisk diyor bellek olduğu için olmuyordur herhalde.
  • usb-hdd yazısı usb yada harddisk manasında değilmiy di?. usb belek kapasite sorunumu ortaya çıkartıyo acaba. 16 gb.lık tı.
  • Güncel sıralı kanal listesi olan var mı? Atabilir mi rica etsem?
  • ben 32lf580n aldım 2 gün önce uygulama mağzasında çok az uygulama var.
    LGapps sitesine girdiğimde uygulamayı indirmek istediğimde Müşterimizin cihazından kullanılamaz. uyarısı alıyorum.
    sorun nedir bilen var mı ?
  • Merhaba Arkadaşlar, resmini eklediğim LG 32LF650V tv için satıcısı LG Türkiye garantili ve açılmamış kutu olduğunu söylüyor güvenemediğimden size sormak istedim Türkiye garantili tv kutuları bu şekildemi oluyor. Satıcıya güvenmelimyim sizce ? Teşekküreler
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ego_1981 kullanıcısına yanıt
    lg servisi kurduktan sonra türkiye garanti olur
    kutu açılırken başında dur kırık çizik veya daha önce açılıp açılmadigina bak teşhir ürünü olmasın kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Mart 2016; 15:19:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emremms E kullanıcısına yanıt
    arkadaşım,
    muhakkak hdd takman gerekli, ayrıca ayarlarından da hdd'yi kendi biçiminde formatlaman gerekli.
    daha sonrasında kayıt yapabiliyor.
    fakat bu kaydedilenleri pc ye takıp izlemek istediğinizde öyle bir şansınız yok. formatı tanımıyor. belki harici uygulama ile görebilirsiniz.
  • **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego_1981

Merhaba Arkadaşlar, resmini eklediğim LG 32LF650V tv için satıcısı LG Türkiye garantili ve açılmamış kutu olduğunu söylüyor güvenemediğimden size sormak istedim Türkiye garantili tv kutuları bu şekildemi oluyor. Satıcıya güvenmelimyim sizce ? Teşekküreler

Kutular bu şekilde evet çift bant varmı onu kontrol edin açılıp açılmadığını anlamak için.

• Teşekkürler cevap için, sordum satıcıya bir kaç soru daha cevap gelirse yarın gidip yerinde görmeyi düşünüyorum
  • Arkadaşlar 55lf650v modelini bugün aldım vatandan fakat kutunun alt kısmı acik gibi ama tek bir tane bant çekilmiş ve 2 tane plastik şerit var üzerinde altına bakarak kutunun açılmış olup olmadığı anlasilabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: resurgence

Arkadaşlar 55lf650v modelini bugün aldım vatandan fakat kutunun alt kısmı acik gibi ama tek bir tane bant çekilmiş ve 2 tane plastik şerit var üzerinde altına bakarak kutunun açılmış olup olmadığı anlasilabilir mi?

Tek bant olması lazım zaten 2 tanede şerit ben ilk zamanlarında almıştım aynı tv yi yani teşhir ürünü olma durumu yoktu ozamanlar yeni çıkmıştı kutu aynen dediğiniz gibiydi.
  • Teşekkürler cevap için resim yüklemeyi beceremedim üst taraf gibi değil alt tarafta kahverengi karton gözüküyor tereddüte düştüm

• resurgence R kullanıcısına yanıt
    Evet aynen bu şekilde tv yi kutudan kolay çıkarmak için yapılmış bantları kesince kutunun üst bölümü yukarı çekilip açılıyor ve tv ortaya çıkıyor.

• Çok teşekkürler o zaman tedirgin olmaya gerek yok zaten kurulum olunca servis menüsünden sayacina bakabiliyoruz kesin sonuçta bu sekilde alinir insallah,bir konuyu daha danismak istiyorum internetten film izlemek istediğimizde tv nin kendi tarayıcısından bir kaç dakika sonra önbellek hatasi veriyor mu?

• Arkadaşlar bugün servis gelip kurulumu yapti,kutu hiç açılmamıştı ve servis bile ürünün artık son serileri olduğunu ve bu şekilde kapalı kutu bulduğum için şanslı oldugumdan bahsetti neyse konuya gelelim gereken ayarlar yapıldı servise ait olan özel kumandayla panelin geçmişine bakıldı ve hiç kullanılmadığı teyid edildi ayrıca aynı yerden pixel testi yapıldı herhangi bir ölü pixel de yoktu ayrıca beyaz ekranda genelde ışık sızması bariz belli olur ve şansıma oda yoktu çok şükür darısı almak isteyen arkadaşlara

• Arkadaşlar mümkünse 55lf650v için en uygun görüntü ayarlari ne olmalı paylaşırsanız sevinirim ayrıca truemotion hangi ayarda olmalı en son gelen güncellemeyi kullanıyorum

• 55lf650v ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Servis gelip kurulumunu yaptı. Çok şükür bi sorunu çıkmadı. İşyerinde kurulum yaptırdığım için fazla deneme şansım olmadı ama görüntü kalitesi ve şık duruşu ile beni benden aldı :) Düğünüme kadar kutusunda duracak . Sonrasında keyfini çıkaracağım inşallah....
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.