Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam son yazılımla renklerde bir güzellik olmuş renkler daha canlı ve derin olmuş çok beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son 3 gündür değişik bir sorun yaşamaya başladım. Tv'yi 1.5 yıldır kullanıyorum ve yazılımı otomatk kendisi güncelliyor fakat kanal güncelleme kapalı.

Pazar akşamı trt1 hd, trt haber hd, trtspor hd ve trt belgesel hd'nin kaybolduğunu fark ettim.

Neyse dedim arama yaptım tekrar ayarladım kanalları 1-2-3-4'e ve dün akşam kanallar vardı. Bugün işten geldim tv'yi açtım 5'ten başlıyordu. Yine gitmiş bahsettiğim 4 trt kanalı. Trt çocuk hd duruyor, normal hd olmayan trt'ler duruyor ama bu 4 kanal yok.

Henüz ayarlamadım kanalları. Tavsiyeniz nedir? Fabrika ayarlarına dönemem kanal listesini düzenlemem 1 haftamı alır en az. Canımı sıktı bu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar son 3 gündür değişik bir sorun yaşamaya başladım. Tv'yi 1.5 yıldır kullanıyorum ve yazılımı otomatk kendisi güncelliyor fakat kanal güncelleme kapalı.

Pazar akşamı trt1 hd, trt haber hd, trtspor hd ve trt belgesel hd'nin kaybolduğunu fark ettim.

Neyse dedim arama yaptım tekrar ayarladım kanalları 1-2-3-4'e ve dün akşam kanallar vardı. Bugün işten geldim tv'yi açtım 5'ten başlıyordu. Yine gitmiş bahsettiğim 4 trt kanalı. Trt çocuk hd duruyor, normal hd olmayan trt'ler duruyor ama bu 4 kanal yok.

Henüz ayarlamadım kanalları. Tavsiyeniz nedir? Fabrika ayarlarına dönemem kanal listesini düzenlemem 1 haftamı alır en az. Canımı sıktı bu konu.

Bende aynı durumla karsılaştım.Fabrika ayarına dondurup tekrar kurulum yaptıktan sonra tüm güncellemeri kapattım.

Suanlık aynı sorun oluşmadı

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor .Menu açılışta ve kanal listesi menusunde kasma duzeltilse daha verimli olacagını dusunuyorum.2013 Lm serisi menu hızına hala webos yetisemedi.

Simple the best demekte çok haklılar

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Peki bu sorundan sonra kaç gündür problemsiz kullanıyorsunuz?

Bir de fabrika ayarlarına dönünce kanal sıralaması bozuluyor değil mi? Kanal silme olayı da yok zaten atla zıpla uğraştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Peki bu sorundan sonra kaç gündür problemsiz kullanıyorsunuz?

Bir de fabrika ayarlarına dönünce kanal sıralaması bozuluyor değil mi? Kanal silme olayı da yok zaten atla zıpla uğraştırıyor.

Hocam kablosuz mause takın kanal düzenleme çok kolay oluyor.Kumanda ile ayarlamak gerçekten zor

5 ay önce sıfır kurulum yaptım.5 ay suresince tekrar aynı sorun oluşmadı

Daha öncesinde tahminen kanal guncelleme otomatikte olması nedeiyle bu sorun oluştu.Guncelleme kapattıktan sonra 5-6 aydır aynı sorun oluşmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

Hocam bana hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor .Menu açılışta ve kanal listesi menusunde kasma duzeltilse daha verimli olacagını dusunuyorum.2013 Lm serisi menu hızına hala webos yetisemedi.

Simple the best demekte çok haklılar

son güncenlemeden sonra birbuçuk senedir kullandığım renk parlaklık kesinlik ayarlarını değiştirdim ayrıca siyah renkler daha iyi olmuş renkler daha canlı geldi bana birde açılış hızlandı tv açıyorum kısa bir sürede youtube girebiliyorum....
    puhu tv kurun çok çok güzel çalışıyor
    ben uydusunu hiç kullanmadım çanak problemi var uygulamalar içinde tivibuyu kurdum 24 ay üye oldum ayda 5.90 tl ödüyorum yüze yakın kanal var evdeki internetten seyrediyorum önceleri wifiden bağlanıyordum her açılışta saat ve wifi bağlantısı istiyordu ethernete bağladım çok şükür hızlıca bağlanıyorum... bu tv çok iyi çıktı birtek çok film seyrettim için flash belleği tak çıkar bir usb girişi kırıldı servise sordum benim hatam olduğunu söyledi ana kart bedeli 400 tl dedi kendim kırılan parçayı çıkardım allahtan iki tane daha usb girişi var ona uzatma usb kablosu buldum flash beleği uzatmaha takıyorum..
    vallahi ben memnunum oledler çoğalıp uygun bir fiyata gelinceye kadar başka tv düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam dediklerinize katılıyorum.Siyahlar gercekten cok iyi.Ancak webos işletim sistemi hala stabil degil.Netcastte takılma vs yok.

Webos 3.5 nasıl daha gozlemlemedim.

aynen banada nasip olmadı webos 3.5 incelemesi

• tv'nin kumandasının ses düğmesi bozuldu servise sordum yeni tv kumandası 70 tl dedi sonra sihirli kumandayı araştırayım derken vatan bilgisayarda 55 tl düştüğünü görünce bugün gidip aldım anında tv gördü hiçbir eileştirme yapmadan bizim tv ıyumlu
    www.vatanbilgisayar.com
    Lg An-Mr600 2015 Lg Smart Tv Sihirli Kumanda fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-an-mr600-2015-lg-smart-tv-sihirli-kumanda.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Temmuz 2017; 0:54:15 >

Haber verdiğiniz için teşekkürler bende gidip aldım güzel alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

Haber verdiğiniz için teşekkürler bende gidip aldım güzel alet.

• Arkadaşlar aynı ayna 2 kanalı birden izleme imkanı varmı 55LF670v

• Webos 3.0 sürümünü 3.5'a yükseltecekler mi ileride?
  • Arkadaşlar slm.. Ben tv nin dahili uydu alıcısını kullanıyorum..2-3 gündür sadece star tv açılmıyor.. ..uydudan gelen kabloyu baska tv ye taktıgımda star tv sorunsuz calıyor..
    bununla ilgili ne yapabilirim ?
  • erhangunn kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönüştürün.Tekrar kurulum yapın

Yaptim hocam..malesef olmadi..sinyal yoktu eskiden simdi hic yok 😁

• 650lf modellere webos 3 yükleyebiliyormuyuz..
  • Merhabalar. 32LF630v televizyon internete kabloyla da kablosuz da bağlanmıyor. Çözümü var mı önereceğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbayrak

Merhabalar. 32LF630v televizyon internete kabloyla da kablosuz da bağlanmıyor. Çözümü var mı önereceğiniz?

fabrika ayarlarına döndünüzmü....

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.