Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, dönmedim. Nasıl dönülür, bilmiyorum ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbayrak

Hayır, dönmedim. Nasıl dönülür, bilmiyorum ki.

ayarlara gir genel ayarlardan en alta fabrika ayarlara dönüş var yeni almış gibi kurulum yapıyorsun başka arıza varsa onlarda düzelir....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webos 2 de kaldı galiba bizim tvler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

bizim tevelere harici bluetooth bağlayabiliyor muyuz?
  • 04.06.00 güncellemesi gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hobaaa
  • Ne gibi değişiklikler var hocam?

• 04.06.25 güncellemesi gelmiş. Bana sanki kanla geçişleri daha hızlanmış geldi. Birde görüntü kalitesi artmış gibi HD kanallarda. Sizlerin izlenimleri nasıl.

Versiyon geçmişinde
    1) Improve that WiFi is on after setting WiFi Off and Power Off/On.

Güncellemeden sonra TV de internet yavaşladı. 30mbps olan hız 15mbps yi geçmiyor. Kablolu ve wifi de aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 1905 -- 8 Mart 2019; 16:31:55 >
  • 4.6.30 çıktı ek olarak sihirli kumandanında firmwaresi güncellendi ekranda kumanda yazılımı güncellenecek yazısı çıktı kumanda bi 15 sn gitti sonra yeniden geldi ışığı yanıp söndü falan adamlar 4 yıllık televizyonun kumandasının yazılımı güncelledi.

Kumandaya temiz kurulum yapmam lazım bende temiz kurulum takıntısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Haziran 2019; 5:36:52 >
  • marem1 M kullanıcısına yanıt
    Bunu bende yıllar önce sormuştum ama cevaplayan henüz çıkmadı.
    Ben de beceremedim maalesef.
    Tekrar soruyorum
    Tv daşlar şu televizyonlara bluetooth kulaklıkla bağlanabilen yokmudur ya ?
  • FrigoAlaska F kullanıcısına yanıt
    apple tv'yi32 lf 650'de kullanıyorum apple tv de bluetooth olduğu için samsung buds kullaklığı rahatlıka bağlayıp kullanıyorum...
    tv'nin içinde bluetooth yok ....
    ayrıca apple'nin grafiği renkleri canlı yapıyor tavsiye ederim ve 32lf 650 biliyorsunuz paneli 100hz ve hdmi güzel güçlü bir kablo ile verimli sonuç alıyorum...
    apple tv nin içinde turkcell tv,beincoonet(digitürk)vodafone tv,blu tv,puhu tv,youtube,netflix,ve de birçok ulusal kanallar var...
    gece olunca buds kullaklığı takıyorum film dizi haber izliyorum evin her yerinde çekiyor fakat mutfakta ses gidip geliyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.
    Ben de konu öldü sanıyordum ve bakmıyordum. Bluetooth yayıcı (FM transmitter)
    bir cihaz ekleyerek çözmeyi düşünüyorum. Biraz araştırdım en uygun çözüm bu cihaz
  • arkadaşlar 32 lf 650 alalı tam beş sene oldu ..
    beş sene boyunca devamlı kullandım yani sabah akşam ve gece... 2015 yılında aldığım tv'nin tak çıkar yaptığım bir adet usb girişi kırıldı, bir ara bilgisayardan indirdiğim filmleri flash beleğe atarak tv usb ne tak çıkar yaparak kırıldı servise sordum ana kartı komple değiştiririz dediler bende içine düşen parçayı tv'nin arkasını açarak aldım....
    bu beş sene içinde ekrandaki yani panelin içindeki beyaz ampullerden biri söndü, birkaç gün kırpma yaptı ve sonra yandı beyaz ekranda yanık izi var..
    başka arıza çok şükür olmadı yazılımların hepsini yaptım ha kumandası bozuldu vatan bilgisayardan o sırada kampanya vardı akıllı kumandayı 50 tl almıştım normelde 125 tl idi hatta o gün lg servisi aradım tv kendi kumandasına 80 tl demişti...
    üç sene sonra lg kendi uygulamasındaki uygulamalar zamanla göçtü işte tivibu çok takılma oldu puhu tv çalışmaz oldu bir tek youtube ve netfilx çalışıyordu baktım artık olmuyor bende 2018 aralık ayında apple tv 4k aldım ve birden tv taş gibi oldu, apple tv 'nin içindeki uygulamalar çok hızlı çalışıyor örneğin turkcell tv süperin üstünde, tv uygulamasında çalışmayan puhu tv apple tv hiç takıntısız çalışıyor yani apple tv içindeki uygulamalar canavar gibi çalışıyor...
    bizim tv'nin yani lf serisi biliyorsunuz 100hz ve paneli çok güzel renkler muhteşem apple tv de işlemci yeteneği ile tv muhteşem oldu yani apple tv'nin reng grafiği çok canlı sanki sony renkleri oldu...
    geceleri film,dizi tv seyretmek biraz sorun sesini açmak istediğimizde açamıyoruz bende samsung buds kullaklık aldım samsung buds kullaklık bluetooth 5.0, apple tv de bluetooth 5.0 olunca kopma yaşanmıyor sesler şok iyi çok güzel film dizi tv seyrediyorum böylece tv'nin bluetooth sorununu çözdüm ..
    vallahi lg tv bozuluna kadar kullanırım ileride yeni tv alırsam apple tv olduğu için yeni tv paneline bakarım yani 100hz tv olanları tercih ederim diye düşünüyorum...
    iyiki lg tv almışım çok memnunum... hemde o zaman çok ucuza almıştım sanırım 1279 tl fiyatı sehpası ile birlikte 1400 tl gelmişti(aklımda kalan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 16 Haziran 2020; 16:29:13 >

• Bende benim 55LF650V nin anakarta bir gözgezdireyim dedim 5 yıl sonra kapasitörler ne durumda diye ölçümleri yaptım sıkıntı yok 105 derece 6000 saatlik ürün kullanılmış işlemcide arka metal kapak yardımıyla soğutuluyor tv nin içindende memnun kaldım kısacası.

• 20 ağustos günü 32lf650 lg tv bozuldu... ses var görüntü yok sanırım led arızası...
    aynı gün vatana gittik 50inc grundig 4k tv aldık diğer tv deki gibi apple tv bağladım ...

• arkadaşlar 32 lf 650 komple led barı kaça değişiyor bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllar sonra güncelleme geldi şaşırdım. 04.06.40 yazıyor sürüm. Şimdi 04.06.75 oldu. Belki sizde de güncelleme olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 10 Mayıs 2022; 22:5:35 >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

Evet geldi genel iyileştirmeler ve ses tanımlama iyileştirmeleri yazıyordu yalnız sonu 40 değil 75 oldu yenisinde.

• Evet mesajı düzenlemiştim yazarken. 75 oldu.

Webos 2.0 mi bu hala? 3 olmadı değil mi?

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.