Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar su anda flash player destegi olan 2300 e kadar en iyi Lg hangisi( bellek sorunu olmayan?) 3d olmasada olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eysidi

Arkadaslar su anda flash player destegi olan 2300 e kadar en iyi Lg hangisi( bellek sorunu olmayan?) 3d olmasada olur.

Aşağıdaki LG destek linkinde şu ibareye rastladım: "LG Web Browser, Flash 10 ve HTML5 desteğine sahip değildir, bu nedenle bazı web sayfası içeriklerine erişim limitl olabilir ya da hiç mümküm olmayabilir."

www.lg.com
    LG Smartshare | LG Turkey
    http://www.lg.com/tr/destek/smart-share

• Son denemelerim sonucunda 42LF650V nin Flash player ı desteklediğini öğrendim. Fakat 10 dan önceki düşük versiyonlardan birisini destekliyor.

Full filim izlediğim sitede en üstte kayan band şeklindeki filim ikonlarına tıklıyordum; bunu yapmayıp aşağıdaki sabit ikonlara basınca sayfa geldi. Tek parça halindekileri göstermiyor fakat Bolum 1, Bolum2, ... şeklindeki sekmelere basınca filimi açtı. Tam ekran da oldu. Sanırım bu sekmeler bu gibi durumlar için hazırlanmış. Üç parça oması da hafıza problemi yaşanmaması için sanırım. Dolayısıyla hangi sitelere girdiğinize bağlı olarak kararınızı vereceksiniz. En iyi ihtimalle Flash ver9 destekliyordur.

Bu durumda Youtube uygulamasının olmasının sebebi de, youtube hangi formatta olursa olsun biz sana seyrettireceğiz anlamında oluyor.

Bu arada facebook uygulaması menüden kayboldu. Bir düzenleme yapıyorlar sanırım. Otomatik güncellemelerin açık olmamasına rağmen böyle bir şeyin olması ilginç.

Şimdilik bu kadar.

• opa O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Android Dahil Adobe Flash Player ile tam olarak anlaşmaları yoktur... Resmi olarak destek sağlamaz... Tvler zaten kendi yazılımlarıyla video sitelerinin çoğunu açmaktadir. (html5 tabanlı olanları) Örnek (kendimde devamlı dizi izlediğim site) http://www.canlidizihd2.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 17 Haziran 2015; 3:06:42 >
    6-7 film dizi sitem var favorilerde flash vs. hiç sorun yaşamadım gerekte duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55LF650V için ggdeki innovastore isimli satıcı (yani kliksa) 2699tl fiyat vermiş. Alnır mı arkadaşlar? nasıl fiyat?

16 Mart Teknosa KDV indirimiyle millet 2200lere aldı biliyorum. lakin tekrar KDV indirimi olur mu dersiniz?

Yoksa bu fiyata değerlendirilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_Penseur -- 17 Haziran 2015; 11:01:58 >
  • OPA TŞKLER..bu arada tvyı nereden aldın?fiat?Bir de kumanda eskı tıp mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 17 Haziran 2015; 11:36:31 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Gg üzerindeki innovastore adlı satıcıda

LG 42LF650V Uydu Alıcılı 3D Webos Smart LED TV

LED TV + 2 Gözlük+LG TÜRKİYE GARANTİLİ
    (#172293586) Fiyat: 1.699,00 TL
    50tl bonus varmış.

Buyrun link
    GittiGidiyor
    LG 42LF650V Uydu Alıcılı 3D Webos Smart LED TV Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lf650v-uydu-alicili-3d-webos-smart-led-tv-172293586

Umarım yardımcı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BENDE onu takip ediyorum..acaba guvenılırmı?alan var mı?axese 50 tl puan veriyorlardı.bu bitmış.16 hazırandan ıtıbaren bonusa 50 tl puan başlamış.ınnovastore ile ilgili bilgi verecek var mı?nasıl bı satıcı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

BENDE onu takip ediyorum..acaba guvenılırmı?alan var mı?axese 50 tl puan veriyorlardı.bu bitmış.16 hazırandan ıtıbaren bonusa 50 tl puan başlamış.ınnovastore ile ilgili bilgi verecek var mı?nasıl bı satıcı ?

İnnovastore satıcının Kliksa olduğunu söylediler sanırım üst yorumlar da vardı bi bak istersen

• okudum.ama alan yok sanırım
  • Bişey diyemem doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

6-7 film dizi sitem var favorilerde flash vs. hiç sorun yaşamadım gerekte duymadım.

Ben buraya tecrübelerimi yazıyorum; benim gibi alacak olanlara yol göstersin diye. Çünkü ben almadan önce sade ve temiz bilgi bulmakta zorlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

OPA TŞKLER..bu arada tvyı nereden aldın?fiat?Bir de kumanda eskı tıp mı?

Teknosa dan 1899 TL ye aldım. 2 gözlük ile. LG Türkiye garantili. Kumanda eski tip mi bilmiyorum; ama sihirli kumanda değil onu biliyorum. Bir de 240 TL ye 1 sene hasar sigortası yaptırdım. Evde küçük çocuklar var; benim için gerekli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opa

quote:

Ben buraya tecrübelerimi yazıyorum; benim gibi alacak olanlara yol göstersin diye. Çünkü ben almadan önce sade ve temiz bilgi bulmakta zorlandım.

Bende buraya tecrübelerimi yazıyorum insanlar doğru bilgiye ulaşabilsin diye.

Benim de amacim bu. Daha spesifik bilgi verirsen insanlara daha faydalı olur. Ayrıca TV modeli de aynı olması lazım uygun kıyas için.

Orneginwww.filmifullizle.org da Mail.ru ve HD Mailru yu açmıyor. Ok.ru yu ise açabildim.
    Stabil çalışmada ise bir sorun yok. Ok.ru da Focus filmini açtım; youtube da avrupa yakasını açtım aynı anda; geçişlerde de sorun olmadı.

Sonuçta ürün kötüleme amacıyla siteye girmiş bir ajan falan değilim. Ben yazayım herkes yazsın ki ilerde ihtiyacım olduğunda başkalarının yazdıklarından da ben faydalanayım düşüncesindeyim.

Kavga Etmeden Dövüşün :))))
  • Sorun nereden çıktı? Soru neydi....

• quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

Sorun nereden çıktı? Soru neydi....

Burnu havada dolaşan biri olduğu için uzak durmak lazım sorun bu.
    Mail.ru ise kaynak oynatıcıya tıklayıp mail.ru sitesine gidip yine çok rahat bir şekilde filmi izleyebiliyorum amaç başkalarına faydası olsun.

Bu arada yeni güncelleme geldi tvye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Haziran 2015; 19:43:38 >
  • Yarın denerim....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.