Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ailem için 50lf650v almak istiyorum yayını ortak çanakdan alacaklar, izleme mesafesi 2,5mt.
    Hd kanallarda sorun olmaz tabiki ama hd olmayanlarda nasıl görüntü verir?
  • Oyun performansını test edeceğim 55lb652 de pes fifa oynamıstım güzeldi bundada bi fark olacağını sanmıyorum.sonuçta oyun monitörü değil bu aletler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Görüntüde sorun olmaz fazla.... Fakat ekran büyük olduğu için Ve bilgisayardan oyun oynayacağın için maalesef veri kaybı azda olsa oluyor....
  • flander F kullanıcısına yanıt
    LG sd yayınlarda en iyi görüntü veren firmalardan biridir... En büyük rakibine göre Sd performansı oldukça iyi....
  • 8 senelik 42inç toshiba lcd tv var.sadece tv özellikli smart hz truemotionmus hiç bi özelliği yok ilk çıkan lcd tv lerden.yavaş yavaş piksellerde ölmeler görüntülerde gecikmeler v.s sorunlar başladı ama oyun performansı 10 numara. Tv lerde akıllanalı mevcut yayınları iyileştirirken.hdmi pc ve konsol görüntülerini bozuyor... net gecikmesiz oyun performansı için oyun oynarken gelişmiş tüm görüntü iyileştirme ayarlarını kapatın...

• yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi degil ....
    Gün gectikce görüntüde kalite daha cok artar... Sadece tv ile bitmiyor... Bilgisayarinizin ekran kartinin veri aktarimlarindan kac fps calistirdigindan... Oyunlarda grafikler cok kaliteli ise ekran kartini zorluyor ise frame olusmasindan tutunda cikis ayarlarina kadar fark gosteriyor...Birde bazi kullanicilar yok Sony daha iyi performans falan veriyor diyorlar... Panel uretimini bitiren uzerinde Sony yazan panellerdede karkastır dört köşesidir belli yerleri bile zorla yapan firmalar özellikle Sams. Lge ile kesinlikle savaşamaz... Bundan 12 13 sene önce en iyi plazma pioneer idi... gün gectikce teknoloji artiyor ve maalesef bir cok noktada kalite dusuyor...Firmalar nereden parça çalayımda kar edeyim dusuncesindeler... Gecen sene marka vermiyeyim bir üründe panelin bazı katmanları yerlestirilmedigi icin neredeyse ana renklerde tv nin ledlerini saymanız mümkündü...

• 42lf650 kullanıcısı olarak pek memnun olmadım arkadaşlar görüntü kalitesine diyecek bir lafım yok ama smart tv özelliği sınıfta kalmış.İnternet browseri sürekli hata veriyor sayfa bulunamadı diye.internet browserinden film izlemek imkansız gibi bir şey bir çok film sitesinde görüntü açmıyor.Uygulamalar çok kısıtlı skype facebook vs. bir çok uygulama yok.Şimdiki aklım olsa lg tercih etmezdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: armadyon

42lf650 kullanıcısı olarak pek memnun olmadım arkadaşlar görüntü kalitesine diyecek bir lafım yok ama smart tv özelliği sınıfta kalmış.İnternet browseri sürekli hata veriyor sayfa bulunamadı diye.internet browserinden film izlemek imkansız gibi bir şey bir çok film sitesinde görüntü açmıyor.Uygulamalar çok kısıtlı skype facebook vs. bir çok uygulama yok.Şimdiki aklım olsa lg tercih etmezdim...

Tarayıcıda nasıl bir hata alıyorsunuz yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım ama biryandanda ben hiç hata almadım ve şuana kadar 20 civarı film izledim tarayıcısı üzerinden, hata görsem şunumu alıyorsunuz derim ama görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: armadyon

42lf650 kullanıcısı olarak pek memnun olmadım arkadaşlar görüntü kalitesine diyecek bir lafım yok ama smart tv özelliği sınıfta kalmış.İnternet browseri sürekli hata veriyor sayfa bulunamadı diye.internet browserinden film izlemek imkansız gibi bir şey bir çok film sitesinde görüntü açmıyor.Uygulamalar çok kısıtlı skype facebook vs. bir çok uygulama yok.Şimdiki aklım olsa lg tercih etmezdim...

bende de 55lf650v var ben hiç hata almadım... bağlantınızı ve modeminizi kontrol edin bence
  • armadyon A kullanıcısına yanıt
    Bir kere ürünü kullanmasını bilmiyorsanız lütfen ürünü kötülemeyin... webOS 2 şu anda dünyanın en hızlı internete giren tvsi kendim denedim gördüm... Artı tanıtım videolarından internet performansını görebilirsiniz.
    Markalar Adobe firmasıyla anlaşma yapmadıkları için flash player tabanlı videoları izlemeniz mümkün olmaz.. HTML5 tabanlı internet sitelerindeki videoları açar ürün...
    Sayfa bulunamadı diye bir ibare varsa modeminiz ya dns alamıyordur yada Tv nin wi-fi bağlantısı sinyali tam alamadıgından dolayı bu hatayı veriyordur.

Dünyanın En büyük video upload sitelerinden DAILYMOTION'dan istediğiniz dizi filmi izleyebilirsiniz... Facebook'a tarayıcı uzerınden gırebılırsınız.

Şu anda Tvde internetten zevk almak isteyenler aklı varsa Lg tercih eder..
  • Televizyonu gitti gidiyordan alma durumunda servisi arayıp randevu mu alıyoruz? Ve kurulum ücretli mi?

• Gitti gidiyor vb siteler hakkında bilgim yok şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 24 Haziran 2015; 14:48:03 >
  • ANNEMLERE altus led tv aldım..cuma gunu ö.sonra GİTTİGİDİYOR satın aldım.cuma akşamı kargoya verıldı.c.tesi öğlen 12 gibi geldi..SERVİSİ aradım randevu aldım.gene ctesi 4 gibi geldiler.kuruldu..ucretsız..garanti 2 yıl..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 24 Haziran 2015; 16:39:04 >
  • Merhaba arkadaşlar.Lg 32 lf 650v modeli düşünüyorum.Acaba lb ile lf arasında fark nedir?Kanal geçişleri yavaş mı lf modellerinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: brave34

ANNEMLERE altus led tv aldım..cuma gunu ö.sonra GİTTİGİDİYOR satın aldım.cuma akşamı kargoya verıldı.c.tesi öğlen 12 gibi geldi..SERVİSİ aradım randevu aldım.gene ctesi 4 gibi geldiler.kuruldu..ucretsız..garanti 2 yıl..:)

Hayırlı olsun peki neden altus?

LG 42LF650V düşünüyordunuz sanırım bu kararınızı neden değiştirdiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • based.1984 kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı birbirine yakın ürünler arasında zor karar olmalı...

• burda fiyat oldukça makul geldi bana 50LF650 için ne dersiniz? siparişi geçsem mi?

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi world e 50 tl puan veriyor. Ben alabilirm şahsen. paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Merhaba arkadaşlar.Lg 32 lf 650v modeli düşünüyorum.Acaba lb ile lf arasında fark nedir?Kanal geçişleri yavaş mı lf modellerinde?

42lf650v için konuşayım. Kanal geçişlerinde problem yok; 3sn veya daha altında oluyor. Kulağınıza gelen bilgi toplu kanal listesi ile ilgili. Tek tek basınca tutuk ilerleyebiliyor ve kanalların açıklaması geç yükleniyor bu listeye. Sanırım bu şekilde hızlandırmaya çalışmışlar. Fakat basılı tutarsan çok hızlı ilerliyor.

Tarayıcısını da çökertmeyi başaramadın 3 ayrı sayfada video açtım sorun olmadı. Stabilitede sorun yok. Yalnızca tek parça videolarda bazen okuyamadım diyor filmin ortalarında onda da yeniden yükleyince devam ediyor. Mail.ru kullanan filim sitelerindeki videoları ise açmıyor. Şu aralar Mail.ru nun kendisinde problem olduğu için tekrar deneyemedim.

• bende bugün itibariyle 50lf650v alarak aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar, kurulumdan sonra izlenimlerimi paylasirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.