Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42lf650v yi kendıme düşünmeye hala devam ediyorum:)maddi olarak sıkınıt var.altusu anemlere aldım.annemlerde hem kablo tv analog var hem de uydu var..ıkısinede uygun girişi olan tv arıyordum.baktım altus arçelık garantisinde..yaygın sonuçta..çok beğendiler tvyi..smart ve 3d yok.boyle bir tv düşünüyorsanız fiat olarakda çok ii..
  • sanırım bu lf serısını 42 ve 50 modellerinde bolluk var..42 lf serisi gittigidiyorda 1689 tl a var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 25 Haziran 2015; 11:01:28 >
  • 2229 tl lik fiyat mağazalarda geçerli mi diye teknosa müşteri hizmetlerini aradım ürün kodunu verdim, baktılar 2699tl dediler hayır dedim 2229 yazıyor ürünün sayfasındayım dedim. Tamam bi saniye dedi hat koptu.(yersen) Diğer gözlüklü ve soundbarlı ürün ile karıştırdı mı acaba diye bi daha baktım. Bulamadım 2699tl yapmışlar fiyatı bugün alacaktım oysa kısmet değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 25 Haziran 2015; 11:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brave34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an sayfayı güncelledi teknosa artık 2699 yazıyor teknosaya zaten bi temkinli yaklaşıyodum artık hiç yaklaşmama kararı aldım

• www.gittigidiyor.com
    50lf650v - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=50lf650v

burada fiatlar ii bı bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=50lf650v

burada fiatlar ii bı bak istersen

Bu gittigidiyor ve n11 gibi sitelerden böyle elektronik eşya alanlara şaşıyorum resmi mağazalar bukadar sıkıntı çıkarırken bu yerlere nasıl güvenebiliyorsunuz ben şahsen hiç sıfır ürün almadım bu sitelerden almamda.

• İnnovastore fiyatını 2199 a düşürmüş innovadan alış veriş yapan var mı? Güvenilir mi? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

• bende sormuştum geçen ama alışveriş yapan yok herh.
  • http://profil.gittigidiyor.com/innovastore/aldigi-yorumlar/satis

Yorumlar fena değil...

• flander F kullanıcısına yanıt
    bu konuyu inceleyin hocam.
    konuda gömmüşler innova yı.
    kliksa nın dükknaıda demişler.

http://forum.donanimhaber.com/m_95394921/tm.htm

ama gg den yorumlara baktığımda herkes memnun.
    alınab ilir bence.
    tabi ürün gelince kutu açılmış mı açılmamışmı bakmak lazım ve en sağlamı ürün gelince hemen servisi arayıp kurdurmak.
    sonra onay vermek ödeme için.
  • innavastore kliksa sitesine ait. Yani teknosanın kankası
  • Evet aynen öyle faturada kliksa mı yazıomuş biri öyle yazmıştı sanki
    sabancı yani
    2229 tl den teknosadan alan var mı onu merak ediyorum. Dün gece almadım bugün farkına vardılar ben arayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: flander

Evet aynen öyle faturada kliksa mı yazıomuş biri öyle yazmıştı sanki
    sabancı yani
    2229 tl den teknosadan alan var mı onu merak ediyorum. Dün gece almadım bugün farkına vardılar ben arayınca

Bulandırmışsın suyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepetime eklemiştim 2229TL'ye, sonra bir açtım 2700 yapmışlar. bravo valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 25 Haziran 2015; 13:48:25 >
  • Kusura bakmayın

• Teknosa gerçekten hatamı yaptı acaba bu fiyatta 55lf yi 2300 e aldığımdada %18 kdv indirimi vardı ve 2 kez indirim uygulanmıştı sepete ekleyince ozaman yine yanlış fiyatlandırmaydı demek ama yinede gönderdiler tebrik ediyim teknosayı burdan.

• Bir de mağazadan teslim yapacaktım. gidip hemen alayım diyordum :) kısmet değilmiş.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Urun bende 2549 vallahi

• Ben çakallık peşindeydim o yüzden aradım mağazada aynı fiyatsa bimekse gidip en iyi fiyat garantisini uygulatacaktım bimeksden alacaktım. teknosayı sevemedim arkadaş

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.