Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ gibi akmıyo görüntü bozulmalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarabinsky

Yağ gibi akmıyo görüntü bozulmalar var

Güncellemeden beri sadece 1 kez farkettim sürekli olmuyor benim tvde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Haziran 2015; 15:29:06 >
  • Bende oluyor hareketli sahnelerde oluyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: yarabinsky

Bende oluyor hareketli sahnelerde oluyor sadece

bahsettigin model ne?

• 55LF650v

• bende 50inc olanı var gayet güzel çalışıyor alali 3 gün oldu.

• Bende şans yok zaten... bundan önce 49uf 8507 vardı 3d si bozuk çıktı değişim verdiler 55inç yeni model uygun fiyatlı diye bunu aldım bundada ufak tefek sıkıntılar var.

• 43uf7787 mi yoksa 50lf650 mi ikisinden birini alicam

• 50LF650V yi Teknosa mağazasından teslim aldım, adam önce yanlışlıkla 42 getirdi bildiğin üstünden açılmıştı kutu bi kaç kere bantlanmış...
    Dedim bu 42 ben 50 demiştim sonra bir kutu getirdi üstünde çizik yok bu kadar iyi olacağını ben de beklemiyordum.
    Yarın servis gelecek yapacağım testleri geçerse tamamdır bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

43uf7787 mi yoksa 50lf650 mi ikisinden birini alicam

ben oyun konsolu ve film performansı için aldım kaç gündür test ediyorum içime sindi makine diğer modeli bilmiyorum ama 50lf650v kullanicisiyim bu arada.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Iyi tv kardesim piyasadaki en stabil cihaz... Uzun sure kullanimda isinmada yok urunde kolay kolay... Yaninda 8507 var vitrinimde yan acilardan ona gore daha net... Yanliz kucuk bir ayrinti var 50 inclerde koruma bandi yok on tarafta ondan dolayi goruntu parlak ve net digerlerine gore

• 43uf7787 aldim. simdi mutfak icin 24" civari televizyon arıyorum

• Güncellemenin bir yararını daha gördüm tarayıcıdan online film izlerken Recent tuşu ile tv ye geçip hangi kanaldaysam orayı izleyip yeniden filme geçebiliyordum ama tv de iken kanal değiştirince yeniden tarayıcıya geçmek istediğimde tarayıcı kapanmış oluyordu şimdi 1 film ve yanına 2 sekme daha açıp recent ile tv ye geçip kanal değiştim tarayıcı olduğu gibi duruyordu bu çok iyi oldu ram kullanımına yönelik iyileştirme yapılmış sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

Iyi tv kardesim piyasadaki en stabil cihaz... Uzun sure kullanimda isinmada yok urunde kolay kolay... Yaninda 8507 var vitrinimde yan acilardan ona gore daha net... Yanliz kucuk bir ayrinti var 50 inclerde koruma bandi yok on tarafta ondan dolayi goruntu parlak ve net digerlerine gore

vallahi ben çok araştırmadan bu tvyi aldım lakin görüntü beni fazlasıyla memnun etti 3d olsun filmler olsun, tasarimida gayet şık. ben herkese tavsiye ederim.

• flander F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.bende 42 liğini düşünüyorum.hangi testlerden geçireceksiniz bizlere fikir olsun hocam.

• flander F kullanıcısına yanıt
    Kutuyu açtıktan sonra isterse testi geçmesin :) Geriye veremessin anca değiştirirsin ürünü.. Servis Kutuyu açtı mı iş biter :)
  • Tv de sevmediğim bir konu osd nin yeri ve boyutu altyazılı birşey izliyorum ses kısmak istiyorum altyazının üstünde kocabir halka yazı okunmuyor yada filmi duraklatıcam duraklatmaya basıyorum altta kocaman süre göstergesi filmi başlatıncada bir süre duruyor bunu küçük üste sağa sola atamadınmı be lg çok sinir bir durum.
  • Yok zaten sayenizde iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum iade söz konusu olmaz.
    Hatta dün bizdeki fiyat 2549 TL yazmasaydınız size soracaktım donanım haber için özel indirim yapabilir misiniz diye.
    Ama dedim adam 2549 diyo teknosa fiyatına bırakır mı? Daha iyisine bile indirdiniz. Kısmet değilmiş.
  • fotoğraflar 50LF650V den alınma ve acele bir şekilde çekilmiş fotoğraflardır arkadaşlar yakında daha iyilerini eklemeye calısırım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.