Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gözlük yok!! Dikkat edelim
    gözlüklerin kalitesi nasıl acaba? 2 göZlük 50 liraya geliyor.Bi de bu modelin gözlüksüz versiyonu var mıydı yoksa kutuyu açıp içinden gözlükleri mi almışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 25 Haziran 2015; 15:30:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün gece tv ye güncelleme geldi... güncellemeden sonra youtube dan video izleyemiyorum...video ların ön izlemesi geliyor..tıklayınca yükleniyor yazıyor kalıyor
    aynı problemi yaşayan varmı acaba?
    tarayıcıdanda youtube açıp izleyemiyorum...

• yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Internet baglantinizi kesip tekrar baglanin ve cihaza usb baglayin. Düzelmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jenas

Internet baglantinizi kesip tekrar baglanin ve cihaza usb baglayin. Düzelmesi gerekiyor.

Hepsini denedim yetmedi fabrika ayarlarına bile döndürdüm sonuç aynı sizin sürüm kaç acaba..
    bendeki 03.03.57

• yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz 2014 LG. 42lb730v. Yazılım sorumu 4.45.25

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

sepetime eklemiştim 2229TL'ye, sonra bir açtım 2700 yapmışlar. bravo valla :)

Teknosa düzenlemeyi yapmış bundle yapmışlar soundbarlı, gözlüklü paketler var...

Bizim meşur 2.229 TL lik fiyat geri gelmiş söz bu sefer aramayacağım teknosayı alan alsın hadi

Aldım sonunda yardımcı olan herkese teşekkürler. Teknosayı sevmiorum dedim ama napayım en iyi fiyatı veren teknosa.

Yarın mağazadan teslim alıcam kutunun açılmamış olmasına dikkat edicem. Sorunsuz bir cihaz denk gelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 26 Haziran 2015; 0:29:51 >

• LG 50LF650V teknosada 2.229tl birkezdaha duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

LG 50LF650V teknosada 2.229tl birkezdaha duyurulur.

çok iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün world'e 50 tl puan veriyordu, bugün bonus'a :)
  • Bende 42LF650V Bimeksten aldım. tv kapatma tuşuna 2 3 saniye basınca kapanıyor ama altta stand by ışığı yanıyor. Tv kumandasiyla açılıyor. Tv yi tamamen kapatma yok herhalde. Hep stand by da

• Bende 42LF650V Bimeksten aldım. tv kapatma tuşuna 2 3 saniye basınca kapanıyor ama altta stand by ışığı yanıyor. Tv kumandasiyla açılıyor. Tv yi tamamen kapatma yok herhalde. Hep stand by da

• eskı modellerde arkada açma kapama vardı.bende lg 32lh3000 var.öyle.ama artık kumandadan kapatılıyor ve ışık yanıyor..
  • LG'de ölü piksel garantisi nasıl çalışıyor bilginiz var mı? kaç pikselden sonra değişim yapabiliyoruz?
  • m.hurriyet.com.tr
    Document Moved
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=23622410

Ölü piksel ile ilgili haber başka bir başlıkda paylaşılmıştı.
    Bonusa 50 lira mı yapmışlar dün akşam yoktu bilseydim bugün alırdım. Forumu da çok takip etmek iyi olmuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 26 Haziran 2015; 10:47:05 >

• teşekkür ederim bundan haberim yoktu :)
  • Truemotion açıkken ekranda buzlanma görüntüde yırtılma olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yarabinsky

Truemotion açıkken ekranda buzlanma görüntüde yırtılma olan varmı?

Ekrandaki bir cisimde karelenme diyorsanız bu son güncellemeden sonra birkez yaşadım trt belgeselde küçük bir penguen karelendi 1 sn civarı.
  • Evet bundan bahsediyorum sık sık olmaya başladı truemotion kararsız çalışıyo sanki kaçırıyo hz yükseltmeyi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.