Bildirim
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1203. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir - 5 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Burak bey'den Samsung 75QN90D siparişimi verdim sabırsızlıkla bekliyorum. TV konusundaki yardımları ve kibarlığı için ayrıca teşekkürler.
-
-
-
-
Burak Beyden daha once Lg oled Evo C46La almistim cok memnunum. Şimdi de babam için samsung qn85D 65 inç tv siparişi olusturduk, kendisine tekrar tşk ederiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osman hocam rica ederim sorunsuz sıkıntısız uzun süreli kullanırsınız inşallah. -
-
Teşekkür ediyorum burak bey
Eren hocam rica ederim güzel günlerde kullanın. -
Philips Oled aldım pişmanım bulaşmayın, keşke LG alsaydım, yorumlamam bu kadar
-
Burak bey LG OLED55B49LA bu modeli biliyor musunuz , eğer biliyorsanız yorumunuz nedir bu cihazla ilgili?
Bir de
55QNED85T6
Bu cihazın a-b-c serileri var farkları var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fizyozgun -- 26 Aralık 2024; 22:23:32 >
Burak Bey,
77 inch oled veya mini led tv tavisyesi rica ederim.
-
arkadaşlar LG B4 ve C4 , ayrıca Samsung S90D . Bu 3 TV 'nin desteklediği harici hdd max. kaç TB bilen var mı ? Ona göre disk alacağım. Mesela benim şu an ki TV Philips QLED , 2Tb desteklediği için onu almıştım. TV değiştireceğim ve yeni harici alacağım
Hocam siz hangi ülke yaşıyorsunuz?
Bu ürün koduna nereden baktınız? -
LG OLED 77G45
LG OLED 77C46
SAMSUNG 77S95D (MAT EKRAN)
SAMSUNG 77S90D
SAMSUNG 75QN90D
Hocam sıralama bu şekilde bütçenize göre hareket edebilirsiniz. -
Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Ankara'da yaşıyorsanız bu baktığınız modeller tesirlerimizde var buyurun gelin beraber deneme yapalım -
Hocam maalesef ben Karadeniz tarafındayım. :/
Lg 77c4 ve aamsung qn90d için fiyat alabilirmiyim
Burak Bey merhaba. Biraz araştırdıkça Samsung 75QN85D ile LG 75QNED86 arasında kararsız kaldım. Sanki LG biraz daha cezbetti beni. Sizin fikriniz nedir? Samsung için özel mesajla irtibata geçmiştik. LG'nin bu modeli var mı elinizde?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X