Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (11 Mobil) - 41 Masaüstü11 Mobil
5 sn
24.316
Cevap
554
Favori
795.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'yi AVR'ye bağlayan var mı acaba? TV+ ile Tv izlerken sesi TV'den alayım ama Prime, Disney vs. izlerken ses sistemini açayım istiyorum.

• leonimo L kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan hocam SAMSUNG 77S90D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    25.12.2024 kargo çıkışınız yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam bir konuda fikir ihtiyacım var. MM tv değişimi oluyor ancak ürün ellerinde yok (Philips 58PUS8507) muadil verecekler. Bakıyorum teknosada 50 k ya satılıyor bana önerilen ise 32-35 k ürünler. Anlam veremiyorum.

Sizden ricam yandan izlemede sorun olmayan kanal değişimleri hızlı olan bir tv önerisi. Aslında ip tv kullanacağım ancak artık android olsun diye bakmıyorum max 40 k lık cihaz önerirseniz çok mutlu olurum.

Tercihim 65 inç ama daha iyisi olursa 55 inçte olur.

**Bu arada aman aman ne 3 harflilerden nede böyle yerlerden ürün almayın. Servis bile dedi oradan almasaydın direk biz yardımcı olurduk diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRsLaN3 -- 24 Aralık 2024; 16:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Hocam LG OLED65C46LA düşünüyorum.Axses ve bankart var.Taksitli fiyat bilgisi verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yylmz2727 -- 24 Aralık 2024; 17:27:9 >
  • yylmz2727 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Garanti varsa 7 taksit
    İş bankası varsa 6 taksit
    Yapı kredi varsa 4 taksit

Bunlar dışındaki kartlara tek çekim oluyor hocam.
  • SaRsLaN3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size yazdım en başında sordunuz sanırım ekmeği fırından almak en mantıklı iş marketten TV almak nedir karşınızda muhatap bulamazsınız

LG 65UT81006LA

Bu modeli alın geçin keyfinize bakın.

Ben buralarda değilken 1.5 yıl önce almıştım. Ama tamda dediğiniz gibi ekmek marketten değil fırından alınır. Ben MM'den çektiysem 3 harflilerden alanları düşünemiyorum.

Daha önce üstüne para koyar alırım diye öneri istemiştim malesef olmuyormuş. Son öneri için çok teşekkür ederim. Yeni tv alacağım zaman alışverişimiz olması dileğiyle Allah'a emanet.

• SaRsLaN3 kullanıcısına yanıt
    Hocam öneride bulundum size
    Her zaman elimden geldiğince her konuda destek sağlarım,
    Sizde Allah'a emanet olun.
    İyi forumlar.
  • Burak hocam
    65 inç s90c , s90d , LG C4
    55 inç s90c, s90d, LG C4 fiyatlarını alabilir miyim ?

• muko1676 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ödemeniz nasıl olacak ürün nereye teslim olacak pm'den devam edebiliriz
  • @Burak_Keskin06 Burak Bey kurulum sırasında dikkat etmemiz gereken ne var? Ölü pixel testi vs yapılıyo mu hala? Biraz da bu konuda bilgi alsak olur mu?

• Herkese merhabalar, iyi forumlar dilerim.

Bir süredir ailem için TV araştırıyordum ve geçen hafta perşembe günü forumda Burak hocam ile karşılaştım. Kendisine mesaj attım ve Cuma günü de yanına gittim. Bana bir kaç tavsiye de bulundu ve bütçemiz dahilinde LG 'nin 55QNED80T6 modelini satın aldım. Cumartesi günü de kurulumu tamamlandı. Hem fiyat konusunda hem garanti uzatma konusunda yardımcı oldu sağ olsun. Kurulumu da sayesinde çabucak hallettiler. Bana kalsa hala TV araştırıyordum :) @Burak_Keskin06 hocama çok teşekkür ediyorum.

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hocam servis açılış esnasında gerekli test aşamalarını yapar ama ayrıntılı test vs yapmaz bilginiz olsun öncelikle.
    Servise rica edin yaparsa yapsın yapmaz ise siz kendiniz yapabilirsiniz herhangi bir sorun sıkıntı denk gelirseniz tekrardan servis kaydı oluşturabilirsiniz hocam
  • cems_13 C kullanıcısına yanıt
    Cem hocam ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Rica ederim ne demek en ufak bir sorun sıkıntı olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.
    İyi forumlar.
  • Bugün 2 adet ben ve arkadaşıma Samsung 75QN90D aldık. Burak Keskin bey yardım ve destekleriniz için teşekkürler bir kaç güne gelip kurulur inşallah :)

• OSECAN kullanıcısına yanıt
    Osman hocam SAMSUNG 75QN90D ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    26.12.2024 kargo çıkışlarınız yapılacak bilginiz olsun.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun

• OSECAN kullanıcısına yanıt
    Osman hocam rica ederim ne demek cümlemizden Allah razı olsun.
  • Burak Bey den samsung 77s90c aldık baya ilgilendi sağolsun ve piyasa fiyatının altında bir rakamla yardımcı oldu.

• LG OLED 65C46LA.APD 100 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.