< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1200. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba hocam,
LG 55QNED86T6
SAMSUNG 55Q70D
Bu modellere bakabilirsiniz hocam. -
65 inç olarak önerebileceğiniz model var mı hocam, günlük kullanım için istiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SAMSUNG 65DU8500
LG 65UT81006
Bu modellere bakabilirsiniz hocam. -
Burak beyden LG C4 55inç oled tv aldım ürünü kargolamasını bekliyorum kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkansen2834 -- 21 Aralık 2024; 20:35:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bugün Burak bey'le hem yüzyüze tanıştım. Hem de LG 65C46LA aldım.
Kullanım alışkanlığımız, izleme mesafemiz, mevcut cihazımız vs değerlendirip en pahalı cihazı değil, bize en uygun olanı dürüstçe sundu.
İlgi alakasından dolayı şimdiden çok teşekkür ederim. Tv inşallah hafta içi teslim olup kurulacak.
Bu ürünlerle ilgili sizden fiyat alabilirmiyim
İyi akşamlar herkese..Uzun zaman süren tv arayışımı iki seçeneğe düşürmüş durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.lg 65c46 ve samsung 65s90d arasında kalmıştım..geçen gün bir teknoloji mağazasında inceleme fırsatı buldum..s90d daha parlak bir görüntü veriyordu ve oradaki çalışan ekran sıcaklıklarına bakmamı istedi baktığımda 65c46 diğerine göre çok daha sıcaktı..aslında 65c46 almayı planlıyordum ama çalışan arkadaş aklımı karıştırdı..lg'nin daha yüksek ekran sıcaklığı tvnin ömrünün daha kısa olmasına sebep olur mu?? sizce hangisini seçmeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ödemeniz nasıl olacak hangi şehirdesiniz? -
Hocam 2 üründe kalite olarak aynı ayardadır.
Parlak görüntü istiyorsanız SAMSUNG alın.
Doğal görüntü istiyorsanız LG alın.
Tercih size kalıyor
Ödemeniz nasıl olur hangi şehirdesiniz?
2 markayıda satıyoruz pm'den iletişime geçerseniz yardımcı olurum size -
-
-
Çorum-Kredi kartı ile ödeme yapacağım hocam
Hocam hangi kredi kartınız var pm'den yazarsanız net bilgi vereyim size. -
Herkese iyi günler. kızkardeşim için televizyon bakıyorduk ve öneri almak istedim. 50qned816re modelini önermiştim ilk olarak ama bu cihazı küçük buldular. 55" 55nano81t6a modeline geçiş yaptık. mağazaya gittiklerinde de LG 55QNED86T6A ve OLED55b46la modellerini beğenmişler. nüncel fiyatlarla sırasıyla 25 - 29 - 47 ve 49 bin fiyatları.
tabiki cihazların özelliklerini biliyorum fiyatlar arası da aşırı açık son karar oled oldu ancak sormak istediğim bu cihazda kronik sorun varmı yada dikkat edilecek bir husus. kendim ecimde 816RE kullanıyorum ve memnunum. (yerel karartma ve va panel olması dısında tabiki)
-
Merhaba hocam,
Kullanım amaçları ne olacak günlük ne kadar süre açık kalacak? -
kızkardeşim genelde dizi izler akşamları güncüz çalışıyor. enişte de arada dizi maç filan izliyor genelde akşamları. belki hafta sonu kücük yiğenim var o da çizgifilm youtube filan. aslında öyle hdr dolby oled gerekli değil de uzun süre kullanıcam hepsi olsunculardan işte. yani onu alma bunu al desem onuda pek dinlemezler de merak ettiğim şey bu cihazlarda sorun cıkarmı. her tv gibi elektronik eşye gibi riski elbete olur ama deneyimi etkileyecek şeyler yaşarmıyız oled yanığı veya renklerde açısal bozulmalar filan.
Özellikle seçtim cihazları. va panel veya bölgesel ayınlattma yok cihazlarda (816re hariç onuda küçük diye istemediler zaten) direct led ve ips seçtim led tvlerde. oled zaten giriş seviye orada hiç tecrübem yok.
Lg yi öne çıkaran şey benim için sihirli kumanda çok caydırıcı görünüyor. bir ara samsunga da vardı ama kaldırdılar galiba. arayüzde gezinme çok iyi o aletle. lg panele beyaz piksel de ekleyip parlaklığı arttırıyor ama renkten kaybediyor. samsung paneller daha canlı herzaman ama daha pahalılar. diğer tv üreticilerine bakmadım bile. Android tvler çok cazip gelmiyor 8gb hafızayla android 9 ile tv satıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 22 Aralık 2024; 16:58:14 >
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
eyw. peki led den oled e geçen biri olarak bilmemiz gereken birşey varmı. yna ynaık koruması için led de olmayan bir ayar vs.
-
Sayın @Burak_Keskin06 bana da yardımcı olur musunuz? 65", OLED olmayan tercihan Samsung Neo qled tv düşünüyorum. 2K internet tabanlı tv izlenecek biraz da ps5. şu 2 model arasında kaldım bi farkları da yok gibi.
Neo QLED 4K QNX1D Tizen OS Smart TV (2024)
65 Inch Neo QLED 4K QN85D Tizen OS Smart TV (2024)
Eğitim indirimi ile üstteki 50 alttaki 58 K bandında. Bunların benim internetten anlayamadığım farkları ne, bu baremde başka öneriniz olur mu? Daha değişik bir fiyat var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X