|
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1198. sayfa)
-
-
Hocam TCL markasının Türkiye geneli 1 tane kendi yetkili servis ağı yok Taşeron firmalar geliyor kurulum vs yapıyor bu yüzden dolayıda ben çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum alırsınız almazsınız tercih sizin
SAMSUNG 65QN85D güzel tercih tavsiye ederim. -
Merhaba hocam,
42-48 kapalı kutu bulmanız çok zor üretimi biten modeller var tesir olabilir,
Almışken 55 alın derim tercih size kalıyor. -
Yusuf hocam rica ederim,
Kurulum olsun sonra yorumlarınızı bekliyorum. -
Burak hocam selamlar LG 55 ve 65 inç olarak bana 2 model önerebilir misiniz ? İptv kullandığım için wifi sorunu yaşamayacağım bir tv istiyorum şuanda da lg lcd var evde ama wifi de çok sıkıntı yaşıyorum hız konusunda sürekli takılma vs oluyor bu internet hızımla ilgili değil bu arada tamamen tv den kaynaklı bütün testleri yaptım ama maalesef çözümü yeni tv almakta arıyorum teşekküre ederim.
-
Merhaba hocam bütçe aralığınız nedir sizin? -
Hocam şuan bir bütçe belirlemedim açıkcası ama 60-65 civarı diyelim
-
LG OLED 65C46LA
LG OLED 65B46LA
LG 65QNED86T6
Aynı ürünlerin 55 inç olan modellerde bakabilirsiniz. -
Çok teşekkür ederim inceleyip size dönüş yapacağım fiyat konusunda yardımcı olursanız da çok sevinirim :))
-
Hocam gerekeni yaparım siz karar verin iletişime geçmeniz yeterli -
Burak hocam merhaba bende televizyon alma arefesindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var Digitürk kullanıcısiyim ve çoğunlukla maç izliyorum birde çocuklar çizgi film :) oyun konsolum yok
-75 inç istiyorum
-60/70 bin TL arasında
-Samsung 75qn85d çok pahalı geliyor
-lg de 75qned86 ve 75ut91 arasında kararsız kaldım sizin onerileriniz ve tavsiyeniz de benim için çok değerli yanıtlarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam ödemeniz nasıl olacak sizin?
Hangi şehirdesiniz hocam? -
0 Faizli Kampanya 🔥🔥🔥
30.000₺
0 FAİZ
0 KOMİSYON
harca şartı YOK
9 Ay vade seçeneği ile 🚀🚀
Fibabanka’dan Samsung Lg Mağazaları’nda 9 ay vade farksız,
masrafsız kredi! (KOÇ PAZARLAMA) bizim şirketimiz için yapılan bir uygulama başka bir yerde geçerli değil.
Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an, her yerde yanında olan Fibabanka, Samsung Lg
ile yaptığı iş birliği kapsamında; alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız 9 ay
taksitle masrafsız alışveriş kredisi imkânı sunuyor.
Teknolojik alt yapısı ile müşterilerine ve sektöre değer katan ürün ve hizmetler sunan
Fibabanka, perakende sektörünün önde gelen markalarıyla yaptığı iş birliklerine bir yenisini
daha ekledi.
Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına anında çözüm geliştirerek hayatlarını
kolaylaştıran ve her koşulda yanında olan Fibabanka, Samsung Lg ile anlaştı.
Anlaşma kapsamında;
Fibabanka, Samsung ve Lg ’den yapılacak alışverişlerde senetsiz, kartsız ve kefilsiz peşin fiyatına vade
farksız 9 taksitle masrafsız alışveriş kredisi sağlıyor.
Alışveriş kredisi için tüketicilerin Taksit
yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarasını 3422'ye SMS göndermesi yeterli oluyor.
30.000 TL kadar 9 taksitli alabilirsiniz.
Bu kampanya 2 3 4 kişide kullanabilir tek ürün alımında bilginiz olsun.
-
Antalya dayım hocam kredi kartı ile ödeme yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi kredi kartınız var pm'den yazıyorum oradan devam edelim -
Merhaba,
MM'den 1,5 yıl önce PHILIPS 58PUS8507 58 inç almıştım ekranda çizgiler çıktı. Servis parçanın olmadığını söylediği için değişim belgesi verdi.
MM'de ürün bulunmadığı için muadil ürün teklifi yapıldı. Android TV olduğundan ip tv'de sorun yaşamıyordum. Ancak önerdikleri Titan OS olduğundan kabul etmedim.
Yeni teklif iletecekler ancak öncesinde araştırmak istedim. (Önerdikleri TV ise PHILIPS 65PUS8609)
Düşüncem üzerine para ekleyerek farklı bir cihaz almak. 36 k önerdikleri ama bence 40'a çıkmalı çünkü eski televizyonum teknosada 40 k
36k dan yukarı çıkmadıklarını düşünürsek üzerine 10k ekleyerek 55 veya 65 inç hangi cihazı önerirsiniz.
55 inç aşağıdaki ürünü buldum ama kafa iyice karıştı.
-
Merhaba Burak bey, 75 inç tv arıyorum bütce 60-65 civarı önerdiğiniz model var mıdır? Tcl 75c755 düşünüyordum ama cok fazla şikayet gördüm o yüzden samsung yada lg bakıyorum.
-
Hdr10+ ve dolby vision özelliği olan bir tv arıyorum öneriniz nedir?
-
Hocam TCL markasından uzak durun bende çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum.
Kullanım amacınız ne oldu sizin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X