|
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1199. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
0 Faizli Kampanya 🔥🔥🔥
30.000₺
0 FAİZ
0 KOMİSYON
harca şartı YOK
9 Ay vade seçeneği ile 🚀🚀
Fibabanka’dan Samsung Lg Mağazaları’nda 9 ay vade farksız,
masrafsız kredi! (KOÇ PAZARLAMA) bizim şirketimiz için yapılan bir uygulama başka bir yerde geçerli değil.
Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an, her yerde yanında olan Fibabanka, Samsung Lg
ile yaptığı iş birliği kapsamında; alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız 9 ay
taksitle masrafsız alışveriş kredisi imkânı sunuyor.
Teknolojik alt yapısı ile müşterilerine ve sektöre değer katan ürün ve hizmetler sunan
Fibabanka, perakende sektörünün önde gelen markalarıyla yaptığı iş birliklerine bir yenisini
daha ekledi.
Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına anında çözüm geliştirerek hayatlarını
kolaylaştıran ve her koşulda yanında olan Fibabanka, Samsung Lg ile anlaştı.
Anlaşma kapsamında;
Fibabanka, Samsung ve Lg ’den yapılacak alışverişlerde senetsiz, kartsız ve kefilsiz peşin fiyatına vade
farksız 9 taksitle masrafsız alışveriş kredisi sağlıyor.
Alışveriş kredisi için tüketicilerin Taksit
yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numarasını 3422'ye SMS göndermesi yeterli oluyor.
30.000 TL kadar 9 taksitli alabilirsiniz.
Bu kampanya 2 3 4 kişide kullanabilir tek ürün alımında bilginiz olsun.
-
QE65S90DATXTK Tavsiye ediliyor mu hala? Bu tv kasım indirimlerinde en düşük kaçı gördü bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam HDR10+ ve Dolby vision bir arada 60-70k arası tv arıyorum öneriniz nedir?
-
Hocam ekran boyut kaç inç düşünüyorsunuz siz tam olarak?
Kullanım amacınız ne olacak sizin? -
Hocam ürün tedarik sıkıntısı var çok fazla düşme olmaz düşünüyorsanız biran önce direk alın derim. -
65inç, internet üzerinden film vb. Normal tv izleyen birisi değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG OLED 65C46LA
SAMSUNG 65QN90D
SAMSUNG 65QN85D
LG 65QNED86T6
Bu modellere bakabilirsiniz hocam. -
Bunlardan dolby vision yok diyorlardı sanırım
Sansung mağaza çalışanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtyldrm34 -- 20 Aralık 2024; 12:47:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Samsung yok ben size sıralama şeklinde yazdım LG bakacaksınız ozaman -
Ağırlıklı olarak netflix vb platformlar ve normal uydu yayını izlenir. Onun haricinde ileride konsol bağlamayıda düşünebilirim.
-
Hocam
SAMSUNG 75QN85D
LG 75QNED86T6
Bu 2 model arasında karar verin SAMSUNG tavsiye ederim. -
Yönlendirme için teşekkür ederim.
Bugün MM gidip baktım özellikle kumandası çok işlevsel geldi :) Bakarak görüntü anlaşılmıyor tabiki ama fikir veriyor.
Peki son olarak GRUNDIG 65 GHO 9900 OLED olarak geçiyor. Bu cihaz hakkında fikriniz var mı?
Yoksa 65QNED86T düşünebilirim. Aralarında çok fark var mıdır?
(Son kararda 65 inç düşünüyorum)
Bu 3'üne baktım (linkte karşılaştırma var)
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product-comparison?products=1235187,1235189,1237459
-
Hocam kaliteli uzun süreli kullanayım diyorsanız alacağınız marka LG-SAMSUNG bilginiz olsun. -
Merhabalar. Ailecek 15 yıldır LE40C530F1W model kodlu 40 inç full HD Samsung TV’yi kullanıyoruz. Maşallah 15 yıldır tık bile demedi tek bir sıkıntı çıkarmadı. Genelde uydu kanalları izleniyor tvde. Ancak artık netflix’ten 4k dizi film izlemek için ve PS5 Pro oynamak için yeni bir TV ihtiyacımız var. Max 70-75 bin bütçeye çıkabilirim. İzleme mesafesi 2.7-3metre. Samsung’un kalitesini mevcut tvden düşünerek önde görüyorum ancak Oled burn-in muhabbetleri bittiyse LG’nin oledleri de dahil olmak üzere Tv tavsiyelerinizi rica ediyorum
LG OLED 65C46LA
Bu modele bakın hocam tavsiye ederim 78.000 geliyor yanında 8.000 yakıt var 70.000 gelmiş olur size -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Bu modelin B46LA olanı ile farkı nedir 15 bin lira civarında fiyat farkı var çünkü.Bir de bahsettiğim oled burn in muhabbeti olur mu uydu kanalları uzun süreler açık kaldıkça. Samsung’un qn85d veya qn90d modellerine de yönelebilirim bu sebeple.
Hocam B46LA ile EVO panel farkı var, parlaklık farkı var işlemci fark var görsel farkı var fiyat olacakta 9 10 bin fiyat farkı var bu özelliklere direk değer tercih sizin.
Günlük kullanım olacaksa 10 12 saat açık kalacaksa OLED TV almayın zaten QN85D QN90D bu ürünlere bakabilirsiniz. -
10-12 saat kadar açık kalmıyor hocam max dizi kuşağı vakti 8’den 11’e kadar :) Evo OLED mini ledlerden çok daha iyi performans gösterir diye düşünüyorum. 65c46la iyi bir seçim olacaktır. Taksit imkanı varsa alalım
Hocam hangi kredi kartınız var?
pm'den yazın bilgi vereyim size.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X