Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
24.427
Cevap
559
Favori
799.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler.belli ki iyi modeller ama 47-48 civarı attıklarınız.bir tık altında var mı öneriniz? 40 max desek mesela.

birde mesela attığınız lg modeli n11 de homefortech diye bir firmada 39 bin..böyle yerlerden alınabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Şubat 2025; 18:13:43 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanım tam olarak ne olacak?
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

oyun vb değilde tv den dizi film vb de izleniyor..alıcı kişi kadın zaten.ayrıca tarayıcıdan da dizi açma durumu var ve eski tv sinde çok zorlanıyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Şubat 2025; 18:24:4 >
    Hocam ozaman,
    LG 55QNED86T6
    SAMSUNG 55Q70D
    Daha uygun olsun dersinizde,

LG 55UT91006
    LG 55UT81008

SAMSUNG 55DU8500

Bu modellere bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Şubat 2025; 18:38:43 >

bunların tarayıcıları kolay mı peki dizi vb açmak için ?

son mesajınızda ki 55q70D ile önce ki mesajınızda ki 55QN85D arasında ki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Şubat 2025; 18:40:46 >
    Tarayıcı kolay olsun diyorsanız direk LG alın geçin içerisindeki magic kumanda çok başarılı ve kullanışlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Şubat 2025; 18:41:24 >

geçtiğimiz gün bir arkadaşımın evine gittim lg qled tv vardı çocuk tarafıcı ve arayüz rahatlığını baya övmüştü gerçekten bahsettiğiniz gibi..

Aynen öyle hocam çok başarılı bütçenize uygun olanı alın geçin uzun süreli kullanırsınız

55QNED86T gayet iyi görünüyor.fakat bir mediamarkt ile n11 de ki satıcı arasında 9k fiyat farkı var..

Hocam aradaki farka değmez uygun olan yerden alabilirsiniz

bu firma bilinen bir firma mı peki?

Hocam bizim şirketimize bağlı yer alın sorun sıkıntı yaşamazsınız
  • Dostlar S90C ile S90D arasında muazzam bir fark var mı?
    İkisi de qdoled panel diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 model arasında hangisine karar verirseniz yanında özel kampanya başlıyor bilginiz olsun çok büyük bir fark yok 2 modelde üzmez sizi
    Kampanya hakkında bir ön bilgi vermeniz mümkün mü :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın belli oluyor siz modele karar verin yarın konuşalım yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayrakk084

o serilerde kronik bir sıkıntı var mıdır bilmiyorum ama samsung'un öyle bir kitlesi var ki sorun olsa bile alırlar bazı satıcılarda kolay satış olduğu için başka markada daha iyi bir ürün olsa bile onu kastırırlar garip bir döngü :)

ama Bütçe yetiyorsa OLED TV alma fikri bencede doğru ve en mantıklı seçenek..

Goruntu olarak OLED rakipsiz evet ama, yanma sorunu devam etmiyor mu guncel modellerde hocam. O yuzden OLED hic bakmamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, hali hazırda c1 oled kullanıyorum fakat ekran büyütmek istiyorum. Tekrar zamananında olduğu gibi Oled mi yoksa Neo QLED mi biraz kararsızım. Açıkçası şuan ki tv yi kullanırken fazlasıyla dikkat ediyorum, sabit görüntü tutmaya çalışıyorum artık yormaya başladı. Şuanki seçimim Neo QLED olarak planlıyorum tercihiğimi 75QN85D mi yoksa 75QN90D mi olarak kullanmalıyım bilemedim. TV yi daha çok günlük olarak kullanıcam oyunlar için oled i kullanmaya devam edicem. Aralarında 20k gibi bir fark var bu farkı vermeye değer mi?

• jokkiii kullanıcısına yanıt
    Hocam OLED TV düşünmüyorsanız baktığınız modeller başarılı ürün tavsiye ederim.
    13.02.2025 özel kampanya başlayacak bilginiz olsun.
  • samsung 75QN90D kampanyalı fiyatını öğrenebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.